Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kış bebeği için araba seçimi

asyaderdiyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
30
1
Merhaba kızlar.
Ağustos başında doğum yapacağız, ve şimdi araba seçimi için kafa yoruyorum.
Gezmeyi seviyoruz, ve kış aylarında da bebeğimizi gezdirmeyi düşünüyoruz..
Kışın hala oturmayacağı için, sırf puset ve ana kucağı almak istemiyorum, portbebesi olan bir üçlü set arıyorum.
Ama sorun şu ki, portbebe yeterince uzun ve geniş olmalı, 6-7 aylık iyi giyinmiş bebeği kaldırmalı ve sıcak tutmalıdır.
Bir çok araba internet üzerinden araştırdım, fakat bir türlü emin olamadım hiç birinde. Jane Rider yada Concord Neo Travel Sistemleri olabilir. Pahalı olsalar da, eğer isteklerimi karşılarlarsa, o parayı vermeye hazırım. Lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler

Cevabınız için teşekkürler. İkiside portbebesi olan travel sistemleri midir? Bakmıştım sanki, göz atarım tekrar. Chicco modellerinin portbebesi çok kısadır, 6 7 aylık iyi giyinmiş bebek için küçük ve dar gelir diye korkuyorum

Baktım şimdi ikisine de.. Bunlarda puset portbebe'ye dönüşüyormuş. Peki onları kışın kıllanan var mı? Kumaş rüzgar ve soğuk geçirir mi, ağır ve iyi giyinmiş bir bebek sağlam bir şekilde tutabilir mı, ve ısı tabakası var mıdır yoksa sırf kumaş mı? Yardımınız için minnettar olurum.

Bende Ferrari'nin Beebop Cameleon Travel Sistemine baktım.. Kötü görünmüyor, portbebesi de ayrı, yalnız sadece internette gördüm. Ondan kullanan var mıdır acaba?

Baktım şimdi ikisine de.. Bunlarda puset portbebe'ye dönüşüyormuş. Peki onları kışın kıllanan var mı? Kumaş rüzgar ve soğuk geçirir mi, ağır ve iyi giyinmiş bir bebek sağlam bir şekilde tutabilir mı, ve ısı tabakası var mıdır yoksa sırf kumaş mı? Yardımınız için minnettar olurum.

Bende Ferrari'nin Beebop Cameleon Travel Sistemine baktım.. Kötü görünmüyor, portbebesi de ayrı, yalnız sadece internette gördüm. Ondan kullanan var mıdır acaba?
halam almisti urban modeli gayet kullanisli soguk gecirmez ayrica yolda bebegi hic sarsmiyor suspansiyonu var ve kumasi cikanip yikanabilir ozellikli ayrica portbebesi puseti gayet genis ani fren ozellikli 5 yerden emniyet kemer sistemi var ve cocugu 2 yasinda hala kullanabiliyor ustelik az yer kapluyor ve hafif tek elle bile surebilirsinn

Çok teşekkürler.
Başka sitelerin yorumlarına baktığımda çok olumlu yorumlarına rastlamadım bu arabayla ilgili, süspansiyonu kötüymuş deniyor, ve kış için oldukça soğuk bir araba olduğunu, ama gidip yerinde mutlaka incelerim.
Beebop'u övüyorlar aslında. Onunla ilgili şimdiye kadar tek sorunum, renk seçeneği pek olmamasıdır. En azından internet üzerinden

Çok teşekkürler.
Başka sitelerin yorumlarına baktığımda çok olumlu yorumlarına rastlamadım bu arabayla ilgili, süspansiyonu kötüymuş deniyor, ve kış için oldukça soğuk bir araba olduğunu, ama gidip yerinde mutlaka incelerim.
Beebop'u övüyorlar aslında. Onunla ilgili şimdiye kadar tek sorunum, renk seçeneği pek olmamasıdır. En azından internet üzerinden
valla bende aksine cok iyi oldugunu duydum ama tabi arastrmakta fayda var :)

Aradığım arabayı buldum.
Babyhope Coletto Marcello.
Yorumları güzel, aradığım tüm özellikleri ve daha fazlası mevcut. Maalasef aradığım türkuaz renginde Türkiyede üretilmiyor ama diğer renk seçenekleri mevcüt. Benim gibi portbebe konusunda zorda kalanlara tavsiye ediyorum. Fiyatı: 1800tl.
pr_01_233254_max.jpg

pr_02_233254_max.jpg

pr_03_233254_max.jpg

422015154743726.jpg

X