Kisa evli saci mi yoksa bunlar benim uydurmam mi?

tatlialirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
6.122
8.491
Evlendigim anda anladim, gözümde simsekler carpti. Evet artik aydinlandim bu konuda. Evli teyzelerin hepsinin saclari kisacik. Bakimlilar biyiklarini aliyorlar ama saca gelince erkek trasindan hallice..

Evet pratik. Evet bakimi kolay. Evet dus almak daha kolay, ayipli seyde sonra. Aaa uzun sacla nasil olur aaaa...

Ya bu baskidan biktiiiim. Üzerimde bu konuda baski fazla degil arada kayinvalidemin kestiresi tutuyor fakat belli mevsimlerde tutuyor o damari. Sac kestirme mevsimlerinde yani, o mevsimler de onun sacini kestirmesiyle ayni. Herneyse, herkesin saci kisa. Bu alemde bir mal ben miyim? O kadar saca bakiyorum. Enayi miyim?
O sac ne olacak o kadar bakimi zor kestir kisa diye konusunca karsimdaki kendimi enayi gibi hissediyorum.
Herkes akilli ben aptalmisim gibi.
Nedir bu kisa sac sevdasi?
Uzun sacimla kendimi daha kadinsi istiyorum. Ama malesef ki dedikleri gibi bakimi zor. Ama onlar da cazibesini kaybetmisler acikcasi gözümde. Bakimsiz ve kisa sacli hic kadinsi bir hava vermiyor bana. Amaan tek derdimiz cocuk büyütmek ya..

Bu durumdan nasil siyrilabilirim. Gercekten kisa sacin gerekliligine inandim yine bugün ama sacima kiyamiyorum. Birden küt kestirmek geldi icimden. Iki arada kaldim resmen.
Sizin saclariniz ne durumda. Evliyim ve esim uzatmami istiyor. Tabiki bakimi zor benim icin. Ama onlar rahat rahat gezerken sacinin derdinde benim bir agirligini kafamda tasiyan.
Sizin saclariniz ne durumda. Bir da alismisim kendimi eksik hissedecek gibi oluyorum kestirince sanki..
Sizle ne diyorsunuz bu dert olmayan ama insanin beynini kkurcalayan konuya?

Evlenince saçlar kisaliyor bende farkettim bunu aklıma hep dus sonrasi kurumasi daha kolay oluyodur herhalde diye geliyordu :KK70: Ancak tabi bakimi vs herseyi daha kolay kisa sacin.

Kendi fikrimi söyleyeyim uzun saça bayılırım. Evlenince bakımı zor olsa da kestirmeyi düşünmem dediginiz gibi daha kadınsı geliyor bana. Onun havasi ayri :)

Evlendigim anda anladim, gözümde simsekler carpti. Evet artik aydinlandim bu konuda. Evli teyzelerin hepsinin saclari kisacik. Bakimlilar biyiklarini aliyorlar ama saca gelince erkek trasindan hallice..

Evet pratik. Evet bakimi kolay. Evet dus almak daha kolay, ayipli seyde sonra. Aaa uzun sacla nasil olur aaaa...

Ya bu baskidan biktiiiim. Üzerimde bu konuda baski fazla degil arada kayinvalidemin kestiresi tutuyor fakat belli mevsimlerde tutuyor o damari. Sac kestirme mevsimlerinde yani, o mevsimler de onun sacini kestirmesiyle ayni. Herneyse, herkesin saci kisa. Bu alemde bir mal ben miyim? O kadar saca bakiyorum. Enayi miyim?
O sac ne olacak o kadar bakimi zor kestir kisa diye konusunca karsimdaki kendimi enayi gibi hissediyorum.
Herkes akilli ben aptalmisim gibi.
Nedir bu kisa sac sevdasi?
Uzun sacimla kendimi daha kadinsi istiyorum. Ama malesef ki dedikleri gibi bakimi zor. Ama onlar da cazibesini kaybetmisler acikcasi gözümde. Bakimsiz ve kisa sacli hic kadinsi bir hava vermiyor bana. Amaan tek derdimiz cocuk büyütmek ya..

Bu durumdan nasil siyrilabilirim. Gercekten kisa sacin gerekliligine inandim yine bugün ama sacima kiyamiyorum. Birden küt kestirmek geldi icimden. Iki arada kaldim resmen.
Sizin saclariniz ne durumda. Evliyim ve esim uzatmami istiyor. Tabiki bakimi zor benim icin. Ama onlar rahat rahat gezerken sacinin derdinde benim bir agirligini kafamda tasiyan.
Sizin saclariniz ne durumda. Bir da alismisim kendimi eksik hissedecek gibi oluyorum kestirince sanki..
Sizle ne diyorsunuz bu dert olmayan ama insanin beynini kkurcalayan konuya?
Bence insan kendisi nasıl seviyorsa öyle olmalı. Benim eşim de uzatmamı istiyor. Ama benim kısacık saçlı manyak tarzıma vurulmuştu :KK70: Şuan saçım kısa ama uzun seviyorum, bu sefer kısa olmasının sebebi kuaför yanlışı üstüne cinnete gelip ben daja da kestirdim :) gayet kolay bakımı ama uzatma evresi ensemi fena yakacak gibi duruyor .

Annem de bana sarardı evlenince uğraşamazsın kestirirsin, kestirmedim,oğlum doğdu gene başladı gene kestirmedim,nerdeyse belimde saçım,haftada bir yağ bakımı yapıyorum o kadar, saç kremi falan rutin zaten

Ben de kestirmedim. cocugum da oldu ona ragmen. Ama bu enayi gibi hissetme hissi bir bana mi oluyor merak ettim. Kestiresim geliyor onlardaki rahati görünce resmen. Üff

Bence insan kendisi nasıl seviyorsa öyle olmalı. Benim eşim de uzatmamı istiyor. Ama benim kısacık saçlı manyak tarzıma vurulmuştu :KK70: Şuan saçım kısa ama uzun seviyorum, bu sefer kısa olmasının sebebi kuaför yanlışı üstüne cinnete gelip ben daja da kestirdim :) gayet kolay bakımı ama uzatma evresi ensemi fena yakacak gibi duruyor .

Aynen su an ensem buz bas bana diyor toplu oldugu halde. Kisa sacin rahat cazibesi var. Ama kesince geri isteyecekmisim gibi. Baksana saci kisa olanlar da uzun istiyor..

Ilk defa duydum bunu.
Anneminkiler uzundur, ablamınkiler beline kadar kaynaktır, kızkardeşim kısadır sadece.
Çok zor uzayan saçlarım var, evlenirken çıt çıtlıydım.
Şimdi ancak omzuma değiyor, keşke sağlıklı bir şekilde sırtıma değse de savursam saçlarımı...

Aa olur mu kısa saç kimi kadınlarda çok modern ve kadınsı görünebiliyor. Ama tabii cesaret ister.
Siz baskılara aldırış etmeyin. İnsan evli diye saçından da feragat etmemeli.
Aydınlanma anı: "saçını süpürge etmek" deyimi buradan mı geliyormuş acaba? :KK70:

X