Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kışın doğacak bebekler için neler almalı???

AsudeMeryem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
82
56
Arkadaşlar :) 5 aylik kız bebege hamileyom. Aralik ayinda olacak inşallah. Ufak tefek netten birseyler almaya basladim ama tecrubeli anneler yardim edebilir misiniz??? Battaniye secimi nasil ve kac tane olmali, kullanisli giysiler hangileri ve ne kadar alunmali???
Teşekkürler simdiden :)

Merhaba canım sağlıkla alırsın bebeğini inşallah. bende 2. Bebeğime hamileyim ilk bebegime bir kalın battaniye 2 normal kalınlıkta battaniye 1 tane ince kundak battaniye almıştım 2 tane de hastane cikisinin vardı rahAt rahat yetti ikinci çocuğuma ise sırf kız olduğu için hastane cikisinin içinde vardı onun battaniyesini almış oldum ilk çocuğum erkek di belki ileri kızım olursa diye sırf mavili almadım herkese tavsiye ederim iyi oluyor hatta kıyafetlerinin çoğunu sarı turuncu yeşil ağırlıklı aldım şimdi kızım da giyebilecek inşallah somdikten gule gule kullanın sağlıkla giysin bebeğin de inşallah

Ha birde tulum bir kaç tane patiksiz pantolonlu kıyafetler al çünkü bebekler çok çabuk büyüyor patikli olunca uzun süre kullanamıyorlar ama patoksizleri taytla corapla idare ediyorsun.eldivenin bol al çorap bol ve esnek rahat ve pamuklu olsun ağız mendili sakin unutma bornoz havlu alma normal bebek havluşu al çok rahat kullanılıyor bebeği usutmeden sarabiliyirsin senin bebeğin kış çocuğu somdikten kiyafet alırsan ince olur bende ekimde yapacağım dogumu bir hastane çıkışı 3 tane de 5 li tulum aldım dediğim gibi abimizin de var hava sogudukca alacagim güzel kizima cicileri. ama bebeklerin üzerleri çabuk kirleniyor kusuyorlar kakalari çıkıyor emerken çok terliyor onun için bol bol al kiyafetlerini şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucağına aliriz inşallah

esfiser esfiser dediklerine aynen katılıyorum cnm battaniye bol al kışa doğacak kullanıyosun çabuk kirleniyo ben martta doğurdum annem bi tane ördü bi tane aldı bi tane hastane çıkışında vardı bir de hediye geldi kundak şeklinde alanya sıcak olduğu için onu çok kullanamadık çook sıcak oluyo onlar sadece doktor kontrolü için ilk haftalarda çıktığımızda dışarda kullandım hastane çıkışının penye battaniyesini hala kullanıyorum çok rahat . eldiven çorap olsun bi 10 tane gerçi biz günlük banyo yaptırıp üstünden çıkanları hemen yıkadık 5 er tane idare etti ama seninki aralık yaz gelene kadr sen daha fazla kullanırsın bize yaz daha çabuk geldi çok kullanamadık. ne çok yazmışım yaa :)

Ben 1 tane kalın peluş, 1 tane az ince yine peluş, 1 tanede triko ama içinde biraz elyaf var, 2 de penye battaniye aldım. Annemde 2 tane triko aldı. Bunlar battaniyeler.

1 takim 10lu hastane çıkışı, 1 takımda 5 hastane çıkışı

0-3 ay 6 takım ayagi patikli alt üst takim

0-3 ay 4 tane tulum,

3-6 ay 4 tulum daha

Ağız ve ter mendili 12li

Çorap, eldiven, şapka

Kalın ceket falan daha alması onlara bakıyorum bende simdi

Ha birde tulum bir kaç tane patiksiz pantolonlu kıyafetler al çünkü bebekler çok çabuk büyüyor patikli olunca uzun süre kullanamıyorlar ama patoksizleri taytla corapla idare ediyorsun.eldivenin bol al çorap bol ve esnek rahat ve pamuklu olsun ağız mendili sakin unutma bornoz havlu alma normal bebek havluşu al çok rahat kullanılıyor bebeği usutmeden sarabiliyirsin senin bebeğin kış çocuğu somdikten kiyafet alırsan ince olur bende ekimde yapacağım dogumu bir hastane çıkışı 3 tane de 5 li tulum aldım dediğim gibi abimizin de var hava sogudukca alacagim güzel kizima cicileri. ama bebeklerin üzerleri çabuk kirleniyor kusuyorlar kakalari çıkıyor emerken çok terliyor onun için bol bol al kiyafetlerini şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucağına aliriz inşallah
Aminnn inşallah. Yorum icin tesekkurler

Ben 1 tane kalın peluş, 1 tane az ince yine peluş, 1 tanede triko ama içinde biraz elyaf var, 2 de penye battaniye aldım. Annemde 2 tane triko aldı. Bunlar battaniyeler.

1 takim 10lu hastane çıkışı, 1 takımda 5 hastane çıkışı

0-3 ay 6 takım ayagi patikli alt üst takim

0-3 ay 4 tane tulum,

3-6 ay 4 tulum daha

Ağız ve ter mendili 12li

Çorap, eldiven, şapka

Kalın ceket falan daha alması onlara bakıyorum bende simdi
Paylaşımınız icin teşekkürler ☺ ben de 0~3 aylik ve 3~6 aylik zibin setleri, citcitli body ve tulumlar aldim. Daha var ama netten indirumleri ve cicileri gorunce dayanamadim Cok kalin degiller tabi, ust uste giydiririm diye dusundum. Simdilik ara verdim alışverişe. Kış sezonunu bekliyorum. Ekimde falan eksik olan yun battaniye, kalin yelek, tayt falan bskacagim. Penye battaniye, kundak battaniye falan da aldim netten. Gayet uygun ve kaliteli geldi. İnşallah sag salim kavusuruz yavrularimiza 6 yildir bekliyoruz, zamsn gecmiyor...

Bu da cok begenerek aldigim kundak battaniye ❤

Eklentiler

• 20150828_172152.jpg
    20150828_172152.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 478
Çok tatliymis saglikla güzel günlerde kullanın insallah, bide ben renklerini 2. kız olur umuduyla krem, açık yeşil gibi tonlarda aldim :KK66:
Teşekkür ederim :) ben de ilk once yesil,sari, kirmizi falan almistim 2.olursa diye. Sonra dayanamayip pembis de aldim kizim olacak diye

X