Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba; kişisel gelişim çok sevdiğim bir kitap türü değildir ama ben de üniversitede bir hocamın tavsiyesiyle bu kitapla tanışmıştım: kesinlikle her insanın kitaplığında bulunması gereken ve ara ara açılıp okunması gereken bir kitap bence. bir de Aykut Oğut'un Evrenden Torpilim Var kitabını tavsiye ederim, önemli bilgiler var.
canım bende kişisel gelişim kitaplarını çok seviyorum ama yeterli derecede ve gerçekten yarar sağlayan bulmakta zorlanıyorum ama 'çaresiz değilsiniz çare sizsiniz' diye bir kitap var gerçekten çok yararlı ve etkileyici tavsiye ederim
ahmet şerif izgörenin avucuuzdaki kelebek ; 5. vites ; the secret; hızlı okuma ve iletişim kitapları okumuştum bir ara (sınava hazırlanırken)... fena değiller ilgi alanına göre değişir kişisel gelişimde kendi içinde ayrılıyor