Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

inşallahh 12 . haftadan sonra bulantı azalıcakmış bitanem bende duydum kalp atımını çok şükür herşey yolunda imiş inşallahh tüm hamişlerimizin herşey yolunda gider Allahım korusunn hepimiizi ve sevdiklerimizi aminnnnnnnnn yaaa ne dengesiz doktormuş aynen bitanem tek doktor değil en az iki doktora baktırmak lazı m maşallahh bebişine ve sana Allah nazarlardan saklasınnn aminnnnnn çok sevindimm herşeyinn yolunda gitmesineee maşallahhh yeğenimeeeee maşallahh güzel annesineee
çok geçmiş olsunn bitanemmm inşallahhh sevgili babacığınnnn yoğun bakımdan sağ salim bir an önce çıkar aminnnnnnnnnnnnnnn sende di,kkat et kendi,ne güzel düşün olurmu sen arttık iki canlısın bitanemmm
Kizlar arkadasin tlinden giriyorum simdi test yaptim idrardan cift cizgiyi gordum kocamin haberi yok daha size soylemek icin girdim hepinizi seviyorum rabbim herkese nasip etsin kocamda aksama ogrenecek favede gorurseniz beni esimdir caktirmauyin
hayırlı olsunnnnnnnnn bitanemmm Allahımm sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin aminnnnnnnnnn
çok geçmiş olsunnnn bitanemm aklımız hep sendeydi çok üzüldümmm ama dedğin gibi bende herşeyin hayırlısına inanalardanım mm Rabbimizinn bizim için yazdığı herşeyde vardır bi hayır bitanemm Rabbimmm inşallahhhh gene tattıracak o güzel duyguyu sana dermanında tez vakitte gelicek inşallahhhh bitanemmm aminnnnnnnnnnnnnnn seni seviyoruz bitanemmmmmm

hayirli sabahlar arkadaslar ben geldim biz geldk demeyi simdden ozledim gercekten ara ara agliyorumda ara ara normale donuyorum oyle gidiyoz iste ya sabir ya allah napalim...

hayirli sabahlar arkadaslar ben geldim biz geldk demeyi simdden ozledim gercekten ara ara agliyorumda ara ara normale donuyorum oyle gidiyoz iste ya sabir ya allah napalim...

hayırclı sabahlar bitanemm inşallahhh yakında gene diceksin o kelimeyi bitanemmm hem ağlamak iyidir bende babam ameliyat olmştu ağır bi ameliyattı ve ağlamadığım için içime dert yüklemişim ağlayınca akıp gider rahatlar ferahlarsınn

Günaydın canım hoşgeldin. Ağlamak istediğin yerde ağla, tutma içinde. Gerçi tutsanda en olmadık yerde yakalıyor. Biraz zaman alıcak ama normale döneceksin merak etme. Hayırlısıyla yine diyeceksin biz geldik diye

gunaydin canimm ....agla agla icine atma ama isyana da girme tevekkul etmek lazim ser bildiklerimiz de hayir ,hayir bildiklerimizde ser vardir.....

aahhh muzmutum yaa öyle üzüldümki anlatamam..allah sabrını versin inşallah arkadaşım,herseyın hayırlısı..kötü düsünmek ıstemıyorum ama sankı bende kaybetcekmişim gibi geliyor,babam dunden beri solunum cihazına baglı yasıyor,o cekıldıgı an ölür..doktor hıc umut yok,kötuye hazırlıklı olun dedi..o kadar kötu gunler gecırıyoruzkı bebegıme hıc konsantre bıle olamıyorum,belkı orda bıle degıl artık haberım yok:S hep bırlıkte hastanede yatıp kalkıyoruz,gece benı eve bırakıyorlar kendımı yormıyım dıye..hayırlısıyla bı atlatsak şu günleri

Canım arkadaşm ümidini kaybetme yaşadgn durum zor. Bebegn içn güçlü ol. Dualar et. Bırakma kendini. Rabbim acil şifalar versin babana. Sen güçlü ol.

Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Sende dikkat et kendine, babanda böyle ister, bebeğine dikkat et. Allah izin verirse uyandığında, böyle üzücü bir haberle karşılaştırmasın onu. Çok yorma kendini.

cnm çok geçmiş olsun Rabbim babanıda bebeğinide sizlere bağışlasın dualarımız sizinle Rabbim acil şifalar versin

gecmis olsun canim insalllah saglicakla ayaga kalkar baban...kendini uzme desekte zor bir durum tabii...kendine dikkat et

canlarım merhaba
mıllan canım benım ne olur guclu olmaya calış Yuce rabbım buyukkk acıl şifalar verıcektır babana hep buna ınan bebısıne de kendıne de dıkkat ett
sız nasılsınız kızlarrr

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin. sen dikkat et kendine kötü şeyler getirme aklına.

kendine evham yapma millanim allahin izniyle atlatirsiniz insallah allah yardimciniz olosun...

Milancım kendini bırakma hemen ! Unutma sen bi can taşıyorsun artık sorumlulukların var o sana emanet senin bütün psikolojin onuda etkilio yemene içmene en azından onun için dikkat et..

Bebeğin oldu şimdide başka bi imtihandasın..Hayat böyle işte..İmtihan için gelmedik mi dünyaya zaten ?

Rabbim arada kullarını imtihan eder ki ne için geldiğimizi unutmayalım die..

Allah şifa versin tez zamanda kalksın babacın inş..Ya ŞAfi Ya ALLah ! Bol bol çek..

Bu da geçicek inş cnm merak etme..İnsan nelere alışıyor hayatta..

Ben evlenmeden önce sanırım sözlenmek üzereydim kuzenim şehit olmuştu tam o günün gecesi almıştık haberi hiç unutmuyorum..namaz kılıodum yatsıyı..

Sonra annemin gelen telefondan sonra çığlıkları ve ağlayıp bağırması üzerine namazı bozup koşmuştum yanına nooldu diye bağırıodum baktım annem babam kendini kaybetmiş şok olmuştum çok değişik bi andı kendimi tanımlayamiorum..

Zaten kendime geldikten sonra ağlama krizlerine girmiştim..Hemen dayımların evine gittik bi baktık polisler ambulanslar insanlar tıklım tıklım..kara haber tez duyulur lafı bu olsa gerek..

Resmen ozamana kadar hayatımın en kötü günüydü..Nasıl geçicekti ? Yengeme sürekli sakinleştirici vuruolar...dayım şoklarda ..üstelik kuzenimin ablası yeni doğum yapmış körpe bebeğiyle üstelik sezeryanlı...anlatamam size çok kötü günlerdi..

Artık hayatımız boyunca hiç gülemicemizi sanardık..Ama inanın ALLah dert verdimi öyle bi dermanını da verioki..Yavaş yavaş kendimize gelmeye başladık ..

Sonra bi baktık herkes hayatına devam etmeye başladı..Şöyle bi oturup düşündüğümde çok garip geLmişti bana..

Çünkü mecbursun hayatta başka sorumlulukların var yaşamak zorundasın nefes aldığın sürece görevlerini yerine getirmek zorundasın..ve evet onuda öğrendik ölenle ölünmüyor..

Çok zor bi imtihandı ama geçti geçiyor..tabiki içimizde acısı var hala ismi anılırken bi kötü oluruz ama Rabbim gücünü veriyor işte..

Sadece sabır ve dua...

Son düzenleme:

kuzummm çok haklısınnn derdini veren mevlam dermanınıda verıyorrr güçlü olmak lazımm lazım kiii moral verebılesın
sen nasılsın tatlım dun topık kafayı yedı ben de cıktımmm

kuzummm çok haklısınnn derdini veren mevlam dermanınıda verıyorrr güçlü olmak lazımm lazım kiii moral verebılesın
sen nasılsın tatlım dun topık kafayı yedı ben de cıktımmm

Bende de ara ara kopukluklar oluodu sürekli düşüodum..

iyiyim cnm nasıl olayım sınavı atlattık şimdi sonuç stresi acaba nasıl olcak atancak mı falan sonra haftaya rahim filmi olcam annemlere sölemeyi düşünmüorum telaş yapmasın anestezili istedim bi de onun stresi...

Anlican hem çocuk yapmaya çalışıoz hem kariyer becerebilirmiyiz dersin : ) sonuçta paylaştık ama çocuğu ben yapacam kariyeri kocam : )

Senin gibi iki işi bi kişi yapamayız biz : )

ah bacım desme yaramı bebıs olsundaaaa memurlukta gözüm yokkk özel sektörde sürünmeye razıyım dermişimmmm
ben de pzt doktora gıdıyorum tatlımmm su adet duzensızlıgım için artık tedavı felan ıstıcem doktordan cok övdüler hem hastaneyı hem doktorlarını ınsallah uğurlu gelır burasııı
9 gun sonrada ver elını memlekettt cok mutluyum herkesı gorecem yıgenım olacak onla hasır nesır olacammm gelıncede su sozlesmelı oğretmenlık işine el atacaz bakalımmm

Oo hayat sana güzel ..Ramazanıda memlekette geçircen ne güzel..

Valla bizde hep günü birlik bi yerlere kaçioz ama evlendiğimizden beri doğru dürüst bi tatile çıkamadık balayı dışında..O yüzden bende biriktiriom tatillerimi memur olunca inş burnundan getircem

Senin kaç ay oldu şimdi korunmayalı ? Kafaya takmışsın sen yine : ) Bak benim tam 2 sene oldu eşimin değerleri anca düzeldi ve bana da şimdi anca rahim filmi çekilcek..Acele de etme bazı şeyler için..

Adet düzensizliğinde sıkıntı yumurtlama günlerini falan takip edemiosun işte..Aslında kadının muayenesindense erkeğin ki daha kolay sperm testi yapcak başka bişiysi yok..

Kadın ölemi alttan bakcaklar ..kan testleri yapcaklar..vs.. amaan ne bilim hakkımızda hayırlısı olsun bebişim yaa..

Çocuk olunca bakalım memurlukmuş çalışmakmış gözün görcekmi acaba : )

Canım benım adet duzensız olunca gunun gecınce hamılemıyım bıle suphelenemıyosun o acayıp psıkolojısını bozuyo adamın 4 ay oldu tatlım bırakalı ondada duzenlı beraberlık yasayamadık kı zaten toplasan 2 ay gelen gıdenım oldu malum sınav stres derken
Evet canım benden kesın hormon testı ısteyecek onun için de artık memleket dönüşü adetın 4,gunu gıtmem gerekıyor cnku hayırlısı olsunn
Bız balayına bıle gıdememıstık tatlım kısın evlenınce bırde ıkı yerde dugun olunca vakıt kalmamıstı esım nıkahtan 1 gun sonra iş bası yapmıstı bızım de tatılımız ıste benım memleket oluyo esım hep dıyo kacalım ama aılemdende onemlı degıl yaaa napimmm bizde eylulde bı kaç gunlugune kacacaz bakalımm ınsallah ızın verırler esıme ıkıncı defa
Ya bebıs olana kadar calışmam lazım yoksa kafamdan atamıyorum bır turlu buda bızı olumsuz etkılıyo psıkolojık olarak hem çalışma sartları ban uygun olacak saatlerı felann ıraz degısıklık olur benım için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…