tabii bakimlari hem maddi hem manevi cok zor ama bir tasla iki kus vuruyorsun nede olsaeger anne tarafinda ikiz varsa ihtimal cok daha yuksek olur cunku yumurtlarken cift cift yumurtlarsin tabii babanin genlerinin de etkileri var ama anne kadar degil benim annem ikiz mesela mansllah anneannem copy paste yapmis inanilmaz benzerler
Ewt ya aynen erken kalkmaktan nefret eden biriyim ama hepte özenmişimdir şöyle erken kalkıp evini toparlayıp yemeklerni hazırlayıp öğlene ev işi bitmiş olup gezmeye hazır modda olan insanlara : )
Kk da bi yazı okumuştum ; Birden gelen telefonla darmadağın olan evi 5 dk içinde bal dök yala olmasına misafirin gücü diyoruz..diye ..bu aynı ben
gitti mi bacımm
Gitti gitti o arada öle baskın yapar özler karısını kontrol eder gider : )
Babasının iş yeri olunca böle oluo bakalım memur olunca napcak : )
copy pasteay çok güldüm tatlım ama sen hazırlıklı ol ozman biriktir şimdiden çift çift kıyafetleri
aynı bende de var aynısındannn haberlı mısafır gelıyosa ama butun evı dokerımmmm cam cerceve tul perde halı koltukk hallederımmbıraz tuhaf bı ınsanım galıbaaaa
benimki 11 haftaliktim ama bebeklerin kalbi 8ci haftada durmus galiba gelisimleri oyleydi patolojik sonuc 3 hafta sonra benim kontrolumde o zaman hem neden kalpleri durmus ogrencez hemde beni kontrol edecek doktor dun eve gelince dus aldim cok azdi kanamam bugun sabah biraz artti gibi simdi az az arada geliyo bu konuda cok tecrubesizim bilmiyom.
bizim dooktor 2 ay korunacaksiniz dedi birde iyilesene kadar agir hic bisey kaldirmicakmisim hic ve sadece naturel beslenecekmisim sebze meyve haslanmis yagsiz et bol yesillik ve yogurt kesinlikle kizartma yagli yok dedi seker ihtiyacinida meyveden alcan cayda bile yok seker dedi hafif beslencem zaten bende oyle severim genelde birde asitli icecekler hic yok dedi bugun esim ugradi yanina ilac yazcakti unutmustu antibiyotik vermis 12 saatte bir icecek misim sizede boyle tembihleme yapildi mi.
copy pasteay çok güldüm tatlım ama sen hazırlıklı ol ozman biriktir şimdiden çift çift kıyafetleri
olsun da tatlım telde ozlemını gıderır artıkk
benımkıde gelır bırazdannn otogara gıdıcezzz paket almamız lazımmm offf cok sıcakkk dısarısııı yanıyooooooooo
insallahdoktor zaten son kontrollerde cift yumurtalar gorduydu eger dollenirse ikizlerin olur dediydi umarim haksiz cikmaz
ewt yaa yemek bilem yapılmaz bu havada ama yapmak zorundayım kaynanagile götürcem memleketten geliolar şu anda yoldalar sürpriz yapcam onlara çok hakediolar ya : )
Bana antibiyotik verdi canım. Birde 5mi 7 günlük bi ilaç vermişti şimdi hatırlayamadım ama eve gidince bakarım. Antibiyotik verilirmiş zaten, doğumdan sonrada kullanılırmış. Birde benim kürtajdan önce kanamayı başlatması için vermişti bi ilaç. Kanamam 10 gün sürdü benim ama öle adet gibi çok değildi. Son4-5 gün damla damla geldi. Sonrada 1 ayda adet oldum. Şimdi sen kendine doğum yapmış gibi dikkat ediceksin. Bir nevi lohusalık buda yani. Ağır kaldırmicaksın, yatıp dinleneceksin. Benim ilk gün hiç ağrım olmamıştı ama sonraki günlerde biraz olmuştu. Yat dinlen, düşünme hiçbişi. Tv izle.
Birde ben yaptım sen yapma, açıpta bebeğimi kaybettim konulu şeyleri okuma. Daha beter oluyorsun. Ben oraları okudukça kendimi onların yerine koyuyordum, hani insan bendende beteri varmış demezmi, ben de tam tersi sanki ben yaşamışım gibi oturup ağlıyordum.
Bİrde Rabbimden gelen bişi, çok kafa yorma, neden oldu bende bişmi var diye. Vücut sağlıksız bebeği atarmış, benim eşim biraz takmıştı, neden oldu diye sorgulayıp duruyordu. Geçende arkadaşından duymuş, kan pıhtılaşması diye bişi varmış o böle düşük değilde kalp durmasına sebep olurmuş. Gidip onlara baktıralımmış. Ya tamam iyilik için söylüyorlarda bazen insanlar çok konuşuyor. İlk hamileliklerde olabiliyormuş düşükler. Ben kürtajı beklerken hemşire öle demişti, %80 düşük oluyor ilk hamileliklerde. Nedeni yok işte. Hepsinin nedeni bilinmiyor araştırılmıyorda. Doktor arkadaşımla konuştum kan pıhtılaşması hakkında, ya dedi senin ailende böle bişi yok, genetik bunlar sonuçta, yapmak istiyorsan yaptır ama yani bu değilse hep neden oldu diye araştıracakmısınız, İnançlı insanlarsınız biraz akışına bırakın dedi. Kızdı bana
hahahahaah benımkıler de gıdıyooo kayınpeder bızle gelıyo kaynana ıle anneanne arkasından ucakla gelırler dönüştede gelın gıtsınn temızlk yapsın tabııı benımkı sadece yemekle bıtse ıyıı
Valla ben hiç alıştırmadım oyüzden öle bişiy beklemiolar benden galiba zaten ben evlendiğimden beri ilk defa gittiler yemeğide bonus olsun onuda yapmazdım da neyse hadi eşimin hatrına sevindirik oldu garibim annenlere yemek götüreyim deyince
İçimden diom şükret memurluğu kazanda gidelim burdan yoksa bi daha rüyanda görürsün
valla bacımmm ben de alıştırmadım ama ne edecenn kocan her ıstedıgını yapınca gel annemlerın evını bırlıkte temızleyelım sen tek basına yorulursun hem sevaptırr dıyınce gel de yeme ole tatlı agzı
hersey kocişler içinnnn yeter ki onlar mutlu olsunnnn
Haklısın bacım sırf o sevinsin diye : ) zaten stresli garibim ..
Valla benimki genç olduğu için elinden gelir küçük görümcem de var oyüzden bana ihtiyaçları yok ..yaşlı olsalar yanlarında da kimse olmasa hadi neyse dediğin gibi sevaptır yaparsın ..
Ama bi tane evli olmak üzere iki görümcem var gitsin yapsınlar analarının evlerini ben kendi anamın evini bile yapmiom garibim o gelio hatta bana yardıma koltuk falan silmede yani güç isteyen işlerde : )
Neyse siz konuşun ben yemeğimi yapiom bi yandan..
aynen benimde dun agrim yoktu bugun biraz var ama hafif bende dinleniyom zaten bu kurtajdan sonra kac gun surer kanama?
ahh bacımmm benım kı daha 46 yasındaaaa ben ne edimmmmmmmm
ben de cıkıyorum kıslarr benımkı gelır sımdııııı dısarda işlerımız varr hepınızı opuyorummmm dıkkat edın kendınıze
Allaha emanet olun canlarrrrr
ahh bacımmm benım kı daha 46 yasındaaaa ben ne edimmmmmmmm
ben de cıkıyorum kıslarr benımkı gelır sımdııııı dısarda işlerımız varr hepınızı opuyorummmm dıkkat edın kendınıze
Allaha emanet olun canlarrrrr
Benimkiyle aynı yaştaymış kıs : ) daha ne gitsin yapsın kendi işini..hey allam bu kocalar var yaa hiç durmaz yaaa : )
Bi de tek gelinsen başka çaren yok..Neyse cnm bende çıkıorum ..Hadi kıslar görüşmek üzere
Topicimiz yavaş yavaş canlanio inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?