Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aynen öle bitanem onlar senin ve annelerinin melekleri

angel ımm sallaaaaaaaaaaaaaaaaa onlara neymiş sinir şeler herşeyin hayırlısı sonucunda Allah bilir Allahın bildiğine ne karışıyolarmış

millet gönüllü haydariye dümen olmuş bacım...valla illa kalp kıracaksın...ondan anlıyorlar...geçen bir adamla kavga ettim...metrobüse binicem uzun zaman sonra...zaten ayda yılda bir binerim...adama pardon diyorum yol istiyorum geçicem...adam eşeğin şeyi gibi dikilmiş karşıma kıpırdamıyor...yok ozaman metrobüse otobüse neden biniyormuşum...dedim sanamı sorucam...ben sizden geçmek için yol istiyorum siz dikilmiş duruyorsunuz...sürünmeye pek meraklısınız heralde dedim...annem ordan beni dürtüyor sus diye...valla adama dalacaktım...dedim ben size değmek zorundamıyım yol istiyorsam vereceksin dedim...az daha bana laf diyeydi uzak doğu sporuyla tanıştıracaktım kendisini...ne kadar sabrımı zorlamışlar valla ne sabırlı insandım ben...yüzüme bakan huzur bulurdu...şimdi öylemi...
bu aileye ne zaman girdim beni resmen kemirdiler...ama onlara sorsan beni gezdiriyor eşim...daha ne istiyorum...tabi yıl 365 gün bunda 10 gün gezince tüm eziyetlere katlanmak zorundayım... eğer bir varsa bin alsın allah hepsinden...hacı oldum valla günahın dibine battım bu küfürlerim yüzünden...ama kaynanam bizle gelemedi ya ohhhh canıma değsin...niyeti eşimle gitmekti...beni götürmüceklerdi...öyle bir olduki...benle eşim gittik...ey rabbim okadar büyüksünki...resmen mesaj yolladı...dedi kulum sen tek değilsin eğer ben evime seni istersem seni nasip ederim...ve ilk yazdığımızda çıktık...hamdolsun

iki aile arasında kıyasamı giriyor seninkide...

helal olsunn kocana kocamn alkış

allah sukur herseyin allahin elinde oldugunu bilir.bizm evlendikten sonra 7 ay bebek olmadi ki bence normaldi ilk 3 ay koydeydik sonra ben 2 ay o bir ay izmirdeydik o geldi eve ben 1 ay onsuz izmirde kaldim sonra eve geldim bu sefer sifirdan ev kurduk ikimzi yanliz derken yeni restorant actiokadar stresten olmadi derken baktikkendiliginden olmus insallah yine bekletmeden olur.

bir gun eltim dedi yaw sizinle evlenenler doguruyo sizde niye bisey yok benimki cildirdi dediki senin 6 cocugun oldu allah ol demeeydi olurmuydu bak 6 cocuktan sonra 3 dusuk yaptin niye yapiyosun madem senin elinde onlari dogursaydin doguramazsin demi o zaman allahin takdirini kabul edeceksin allah ol demedikce ne oldurabilirsin ne olani oldurebilirsin dedi buda ona kapak oldu bi daha giki cikmadi

valla doğru demişsinnn bazıları gerçekten bilerek yapışıyo öğrencilik hayatımdada verdim ağızlarının payını vermekt lazımmmm ama bu tür insanlar yüzünden anlayışsızlar yüzünden sakinliğimiz canavara dönüşü veriyo bi zamanda benim başıma eşimin üstünde olan kişinin eşi bana sırada üstünlük tasalamaya çalıştı önüme bişeler fırlattı bende dedim dicemi ne bu üstünlük havası hepimiz ALLAHIN kullarıyız sonuçta sinir şeler valla angelimm çok sevindimm kayınvalidenin eşinle gidememsine ya bi kere artık sen onun oğlunun eşisin hadi oğlunla gitmk istiyon eşini niye almıyon artık senden önce oğlun için eşi var niye kabullenmiyolar bu nu aynı şekilde bizlerin babalarımız içinde anneleriz var neden çoğunlukla kız tarafı önce eşin ve sen kızım derken erkek tarafının bazılarında istisnaları vardı tabi böle akıl ermez davranışlar var

ohoohoh süper kapak yapmış...bizimki abi eşi diye gık etmiyor...çok hürmetli..hatta benim anne babamdan daha fazla hürmetli...allahın soracağını bildiğim için içim rahat...bak eşim evde yok kaynanamın yüzüne bakmıyorum...yatsın içerde..eşimede politika yapmaya başladım...ben çok dürüst bir insandım...artık yalancıyım abi...4 yıl dürüst oldum kafama ettiler...hayatımın içine ettiler...hala rahat bir arkadaşımla plan yapamıyorum...bununda bir hakkı vardır elbet allah katında.....çünkü islama göre kadın evi temizlemesi bile sadaka ise...bunlar ohooooo...

inşallahh bitanemmmmm aminnnnnnnnnn

valla süper ötesi kapak olmuş hemide güzel bi dillle güzel bi kapak olmuş

iki aile arasında kıyasamı giriyor seninkide...
evet tatlımm yaaaa sinir oldumm kardeşimin kayınvalidesi niye gelmemiş bize biz niye gidiyoruz kıyasa da bazen giriyo sinir oluyorum o zaman bende vuruyorum yüzüne sonra anlıyo
Herkese selam kızlarrr,

hayırlı cumalar

selam tatlım sanada hayırlı cumalar

bazen eşlerimiz ve gelişen çevre şartları pembe politikalara bizleri sürükleyebiliyor

anlayışsızlık değil kıskançlık...kudursunlar ya...bana ve benim gibi çeken müslüman kardeşlerime yaptıklarınıda allah hem bu dünyada hem ahirette sorsun...valla iman insanı çok koruyor...yoksa düşünsene allah korkusu olmayan biri zehirler anında...bu kadar uğraşacağına...

aynen bitanemm yaaaamerhametliyiz işte Allah korkumuz var şükür

bazen eşlerimiz ve gelişen çevre şartları pembe politikalara bizleri sürükleyebiliyor

kul hakkına girsinler bakalım...boynuzlu koyundan boynuzsuz koyunun hakkını alacak olan allahu teala...bunumu karşılıksız bırakacak...hayır hastalık çekiyorlar yine bana kalıyorlar...yine akıllanmıyorlar...ben bunu anlayamıyorum ...acaba bura benim oğlumun evi gelinde bize bakacak oğlumuzun parasını yiyor diyemi düşünüyorlar...cahil mahil...cahil eğitecek olsam öğretmen olurdum....ev hanımıyım eşimle evlendim evleneli bir rahat vakit geçiremedim...yemin ederim tatile gidiyorum ilk 3 gün olan stresimi atamıyorum sonrada tekrar geri dönücem diye strese giriyorum...insanlık bumu...ama geçen herkesi bir dizdim kayınpederle olan kavgamdan sonra...şimdi daha ilgililer...ama haftasonları...

canımm benim yaaaa takma salla dediğin gibi yapılan haksızlık ve anlışlıklar elbet birgün bizim hiç bilmediğimiz bir şekilde cezasını buluyor ve dediğin gibi çoğu erkek ailesinde var bu oğlumun evi görüşü ablamda yaşadı aynı sorunu ablamın suratına bile bakmadı kayınvalidesi ablam melek gibdir ama en sonunda onuda çıldırttı sanki oğlunu evinde ablam süs konu mankeni yani en sonunda eniştem görmüş gerçeği ve annesine kızmış anneye kızılırmı kızlmaz ama işte düşün nası delitmiş

hic deme ben eskiden az konusan dedigimin ustune laf edilmeyen ciddi biriydim kimse neden sorgulamazdi tatli dil falan hic ugrasmazdim neyse o kimin isine gelirse.simdi benimki tatl dil olsun canini alirsin ama biraz normal konus yada onla ilgilenmeden mesela baska is yaparken knus hemen tavir bende alistim tatli dil mazlum ayaklar isimi yuretyom allahin izniyle

hehehe :))) bende de öle tatlı dilliyim :)) ama zıvanadan çıkarınca hım evet ne dedin yok bişe gibi resmi durumlara geçiyomm hemen çakıyo DD dediğine tamammen katılıyorumm tatlımmm :)))

canlarım benim çıkmam lazımmmm misafirlerim var haftasonu temizliğe devam hepinizi çok seviyorumm canlarımm Allaha emanet olunn öptümm kocamannnnnnnnn

Canım Allah sabrını sana veriyor merak etme. Birde bazen düşünüyorum mesela annemde çekmiş babaannemden ama babam dengeliymiş, birde bişi olduğu zaman bişekilde Rabbim denk getirir babamda görürmüş anneme yapılan şeyi. Acaba diyorum kendi adıma yani. Annemin gösterdiği sabrı gösteremiyorumda kocam görmüyor? Ha annemin anlattığı kadar zor şeyler yaşamıyorum ama alışkın olmadığım ve tahammülümü zorlayan şeyler yaşıyorum ama kocam bunları görmüyor, yada görmek istemiyor. Ne bilim işte. Biraz daha sabır. Güzel günler yakında inşallah.

günaydın güzeller :) ben geldim de bu gün fazla giremem çok işim var bitireyim de rahat ederim sonra :)öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…