Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bu insanlarin kaesisndakini altetme enayi yerine koyma kendini uyanik gorme meraki nedir anlamiyorum yaaaa helede belli bi yasa gelmislerin.bazen hatta cogu zaman kendimde karsilasiyorum ama sirf bu zaferi mutlulugu hissetmesinler diye en olmadik bi yerde onlari morartmayi cok seviyorum..bende bu konuyu okudm tesadufen sasirdim ama aklima bisey geldi angel senin kaynananda bi cocuk yapsa belki yeni aski o cocuk olur kocanin papucu dama atilir ne dersin o zaman sende cocugunu rahat kafayla yaparsn

kıslarrrrr yıne toslamısız bı yerlere bu sefer kocişler mi olduu
miyopi üzülme tatlım sen ne kadar parcalarsan parcala kocan yıen bıldıgını okuyacak tum kocalar gıbı
angelım sen edıyon gııııı kaynanatör ne diiiii yatıyomu yine
ben bızımkıne bı yere gıtmek ıstemese ben dul kadın mıyım gelecen tabıkı dıyorumm sesını kesıyom ama annemlerın yanına memlekete gıdınce ara ara ben dul kadın mıyım nıye yalnız bırakıyosun benı dıyo

valla ben şu sıralar çıkar ilişkisi içindeyim...işime geleni yaparsa seviyorum terslik ederse sevmiyorum...herşey hakedene...aramıyorum bile napıyorsun diye...çünkü zamanında her özleyip aradığımda annemi ara annemi çağırdınmı bir çağır...gece yatıcaz yarın anneme gidersin dimi...sabah kalkarız bizimkinde sessizlik bugun anneme gidersin dimi....ha böyle yapa yapa köreltti beni...şimdi çeksin ceremesini...

valla benimki yıllardır karnında taşıyor...sakallı bıyıklı çıkar heralde bu gidişle

bizdede basta o suclama evresi oldu sonra teknigi cozdum artik aynen cozum odakli calisiyorum daha etkiliama annemler soz konusu olunca benim gozler donuyo oda cok iyi biliyo ne ekerse onu bicer o yuzden adaletsizlik yapamaz yoksa

Valla sende haklısın, ne diyim. Artık o çabalasın birazda. Anasını çok seviyordu neden evlendi. İşte seninkide benimkinin kafasında. Evlendim ama annemin sevgisini ona veremem, sanki beni çok sevince anadan vazgeçmesi gerek. O yüzden sana ilgi gösterip senin yanında durdukça annesine karşı bir suçluluk hissediyor. Ve onun için hep tembih halinde. Bunu eninde sonunda anlarlar inşallah, biz eşleriyiz onlar annesi, yerleri kıyas edilecek şeyler değil.

kızlar ben kaçıyorum öptüm hepiniziiii bu arada çooooook özledim sizleri kalın sağlıcakla

dun ben kanallar arasinda gezerken tam kanala cevirdimkadin gelinini cekistiriyodu kadin gitti arkadan dinleyen kadinda soyle dedi dogru geldi bana braz kaba ama dediki"ana gibi yar olmaz ama,anadanda kari olmaz"

dun ben kanallar arasinda gezerken tam kanala cevirdimkadin gelinini cekistiriyodu kadin gitti arkadan dinleyen kadinda soyle dedi dogru geldi bana braz kaba ama dediki"ana gibi yar olmaz ama,anadanda kari olmaz"
çok doğru söylemiş....ben bazen kızdığımda eşime diyorumki senin anan baban gibi çocuğumun huzurunu kaçıracak bir kaynana olacaksam Allah onları huzursuz etmeden benim canımı alsın....bi kızın olsun görürüm o zaman ben seni...ve şunu belirteyim kızlar asla kocayı övmeyeceksin çok ilgi manyağı yapmayaacaksın...erkeklere 40 gün yakışıklısın de en çirkini adem zannediyo kendini....ben o yüzden onu överken derimki beni bulduğun için çok şanslısın:)))ama tabi arayı soğutmadan yanaşın,şımartmadan yanından kaçın...

Kızlar bende kaçıyorum. Öptüm hepinizi, iyiki varsınız...

okadarrr sinirliyimki...kayınvalidem bizde kalıyorya...annemide bize çağırmıştım...kaynanam benden çorba istedi...şimdi kızına gidiyormuş..o çorbayı kimse içmesinmiş...şeytan diyor bas içine ilacı...iyice beter olsun...hey allahım yarabbim benim yaptığım çorbayı başkasına ( Anneme ) vermicekmişim...şeytan bana öyle şeyler söylüyorki şu anda...öyle böyle değil...bak yine omuzlarım acımaya başladı sinirden...

canım muzmutcum da çok güzel açıklamış. neden bölünüp iki kişiye dönüştüğü tıbben bilinmiyor. neden olduğunu allah bilir

yani aslında çift yumurta ikizleri ikiz değil bildiğin kardeş :) yalnızca aynı anda anne karnını paylaşan iki kardeşler ve birbirlerine sadece kardeş kadar benziyorlar. aralarında telepati vs yok
o telepati durumları falan tek yumurta ikizlerinde yani bir bütünün parçalarında oluyor
klomen, soya izaflavonu falan çift yumurta ikizi olmasını tetikliyor ama tek yumurta ikizi yapmak için bir yol yok henüz

Şimdi bütün sinirimi senin kaynanatörden çıkarmak istiyorum..

Ne sinir bişiy bunlar yaa..Benmkilerde 1 hafta memleketteydiler ne güzel hiç kavgamız falan olmadı onlar gelir gelmez en ufak bişeyden tartışma çıkıo sinirden patliorum yaa varlıkları hep zarar yaaa..

Onlarsız kocamla tek sorunum bile yok gayet mutlu huzurlu birbirini seven bi çiftiz yaa bu kadar olur konu onlara gelince bişiy oluo başlioz tartışmaya ..

Kaynanama gideceğim zaman yüz kere arar beni dönüşte de şimdi ben yüz kere tembihledim ona saat 8.buçukta ara beni al ordan eve geçmem lazım işim var die sadece bi tane msj atmş bende doğal olarak duymadıım taa ne zaman gördüm msjını ..

tabii dedim annene getircek olsaydın bana ulaşıncaya kadar yüz kere arardın ama ordan almak için bi kere bile aramiosun iki saat bende senden tel bekliom die..

bıktım yaa bu gidip gelme olayından ..patlıyorum orda yaaa otur otur ..erkenden alsa beni belki bu kadar sorun etmicem ama bişeyden sonra benimde surat düşüo artık sıkılıyorum ve yapıcak bişiy de yok orda ..

miyopinin dediği gibi kötü insanlar değiller ama bana hiçbişeyleri uymuo yaşayış tarzlarından sohbet tarzlarına kadar..geriliyorum orda hep..bende elimden geldiğince görevimi yapıp sıkılmadan bunalmadan herşeyi tadında bırakıp kalkmak istiyorum..

Ama her konuda anlayışlı kocam o konuya gelince malesef sınıfta kalio işte..ne zaman kaynanamlardan eve dönsek kavgalı dönüyoruz kafayı yicem yaa hep tartışma sebebimiz onlar..dolayısıyla aramızı bozan insanlar olarak görüyorum artık onları..

YaRaBBi sen bana tez zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat ver..yoksa bunlarla daha fazla uğraşamicam..çocuk olunca bi bahanem olacak en azından..hem ozaman sıkılmamda orda ne bilim ALLAhım sen hayırlısını nasip eyle..

hayirli sabahlar canlar nassiniz bakem ben heyecanliyim neden mi cunku ramazan geliyo gonlumun sifasi geliyo..rabbim sen ne buyuksun deertdini verirken bile sifasini onceden hazirliyosun hamdolsun sana.

gunaydın,,,,

nasılsın muzmut ? keyfın nasıl? oluyomusun kanama ?

iyiyim cok sukur biraz bazen kramp gibi agrilarim oluyo kanamada var daha ama surekli degil gunde 2 veya uc defa biraz biraz geliyo mesela gece ondan beri daha gelmedi ne kadar surer bilmiyom normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…