He ya oda enteresan valla. O değil hadi hamile kaldın, Allahın takdiri ama ikiz bebeği olmuş lohusa kadına gelinim bana baksın diye geldim demek nekadar hoş karşılanabilirki? Rabbim korusun bunlardan. Kınamak değil ben hamile olmasını eleştirmiyorumda gelişi yanlış. İkiz bebek ya, o kadının yardıma ihtiyacı varken, ben geldim hamileyim bana bak.
2 tane çocuk doğurmuşun büyütmüşün o yaşa getirmişin, bi hamileliktemi bakıma ihtiyaç duyuyon
kızlar geçmişi okumadım vaktim yokmillandan haber var mı?
puhahahabenimki valla yine napar eder üste çıkar. Sabah dedim ya sana, banada bağırıyorsun dediğimde işte demekki annem babam kadar çok seviyorum seni. hey Allahım dedim, üste çıkmanında böylesi. Ama dediğin gibi, sabrediyorum, evliliğim için, onu sevdiğim için, ama gün gelir ben yine kullanmam o gücü, sen bunun altında ezilirsin...
ben daha suçlanma evresindeyim, herşeyin suçlusu benim. Ama naparsın seviyoruz işte bea. Sabah okadar sinirimi bozdu, öğlen göremedim diye özledim. Ama patlattı gene bombayı...
valla ben şu sıralar çıkar ilişkisi içindeyim...işime geleni yaparsa seviyorum terslik ederse sevmiyorum...herşey hakedene...aramıyorum bile napıyorsun diye...çünkü zamanında her özleyip aradığımda annemi ara annemi çağırdınmı bir çağır...gece yatıcaz yarın anneme gidersin dimi...sabah kalkarız bizimkinde sessizlik bugun anneme gidersin dimi....ha böyle yapa yapa köreltti beni...şimdi çeksin ceremesini...puhahahabenimki valla yine napar eder üste çıkar. Sabah dedim ya sana, banada bağırıyorsun dediğimde işte demekki annem babam kadar çok seviyorum seni. hey Allahım dedim, üste çıkmanında böylesi. Ama dediğin gibi, sabrediyorum, evliliğim için, onu sevdiğim için, ama gün gelir ben yine kullanmam o gücü, sen bunun altında ezilirsin...
ben daha suçlanma evresindeyim, herşeyin suçlusu benim. Ama naparsın seviyoruz işte bea. Sabah okadar sinirimi bozdu, öğlen göremedim diye özledim. Ama patlattı gene bombayı...
inşallah canımm inşallahh zaten şu hafta sonunu adlatim hamişimdir :) totem yaptımm hahahhahamillandan haber yok canım;
seninde güzel haberlerini alıcaz inşallah buarada. Hepimizin inşallah...
valla benimki yıllardır karnında taşıyor...sakallı bıyıklı çıkar heralde bu gidişlebu insanlarin kaesisndakini altetme enayi yerine koyma kendini uyanik gorme meraki nedir anlamiyorum yaaaa helede belli bi yasa gelmislerin.bazen hatta cogu zaman kendimde karsilasiyorum ama sirf bu zaferi mutlulugu hissetmesinler diye en olmadik bi yerde onlari morartmayi cok seviyorum..bende bu konuyu okudm tesadufen sasirdim ama aklima bisey geldi angel senin kaynananda bi cocuk yapsa belki yeni aski o cocuk olur kocanin papucu dama atilir ne dersin o zaman sende cocugunu rahat kafayla yaparsn
puhahahabenimki valla yine napar eder üste çıkar. Sabah dedim ya sana, banada bağırıyorsun dediğimde işte demekki annem babam kadar çok seviyorum seni. hey Allahım dedim, üste çıkmanında böylesi. Ama dediğin gibi, sabrediyorum, evliliğim için, onu sevdiğim için, ama gün gelir ben yine kullanmam o gücü, sen bunun altında ezilirsin...
valla ben şu sıralar çıkar ilişkisi içindeyim...işime geleni yaparsa seviyorum terslik ederse sevmiyorum...herşey hakedene...aramıyorum bile napıyorsun diye...çünkü zamanında her özleyip aradığımda annemi ara annemi çağırdınmı bir çağır...gece yatıcaz yarın anneme gidersin dimi...sabah kalkarız bizimkinde sessizlik bugun anneme gidersin dimi....ha böyle yapa yapa köreltti beni...şimdi çeksin ceremesini...
inşallah canımm inşallahh zaten şu hafta sonunu adlatim hamişimdir :) totem yaptımm hahahhaha
kızlar ben kaçıyorum öptüm hepiniziiii bu arada çooooook özledim sizleri kalın sağlıcakla
Valla sende haklısın, ne diyim. Artık o çabalasın birazda. Anasını çok seviyordu neden evlendi. İşte seninkide benimkinin kafasında. Evlendim ama annemin sevgisini ona veremem, sanki beni çok sevince anadan vazgeçmesi gerek. O yüzden sana ilgi gösterip senin yanında durdukça annesine karşı bir suçluluk hissediyor. Ve onun için hep tembih halinde. Bunu eninde sonunda anlarlar inşallah, biz eşleriyiz onlar annesi, yerleri kıyas edilecek şeyler değil.
çok doğru söylemiş....ben bazen kızdığımda eşime diyorumki senin anan baban gibi çocuğumun huzurunu kaçıracak bir kaynana olacaksam Allah onları huzursuz etmeden benim canımı alsın....bi kızın olsun görürüm o zaman ben seni...ve şunu belirteyim kızlar asla kocayı övmeyeceksin çok ilgi manyağı yapmayaacaksın...erkeklere 40 gün yakışıklısın de en çirkini adem zannediyo kendini....ben o yüzden onu överken derimki beni bulduğun için çok şanslısın:)))ama tabi arayı soğutmadan yanaşın,şımartmadan yanından kaçın...dun ben kanallar arasinda gezerken tam kanala cevirdimkadin gelinini cekistiriyodu kadin gitti arkadan dinleyen kadinda soyle dedi dogru geldi bana braz kaba ama dediki"ana gibi yar olmaz ama,anadanda kari olmaz"
çok doğru söylemiş....ben bazen kızdığımda eşime diyorumki senin anan baban gibi çocuğumun huzurunu kaçıracak bir kaynana olacaksam Allah onları huzursuz etmeden benim canımı alsın....bi kızın olsun görürüm o zaman ben seni...ve şunu belirteyim kızlar asla kocayı övmeyeceksin çok ilgi manyağı yapmayaacaksın...erkeklere 40 gün yakışıklısın de en çirkini adem zannediyo kendini....ben o yüzden onu överken derimki beni bulduğun için çok şanslısın:)))ama tabi arayı soğutmadan yanaşın,şımartmadan yanından kaçın...
Günaydın kızlar;
Ben bunu bilmiyordum yaw, demek tek yumurta tek spermle döllenip sonra ikiye ayrılıyor, peki bunda rol oynayan faktör ne? kimlerde olma ihitmali daha yüksek olabilir acaba? Ben biyolojiyi hiç sevmezdimde
okadarrr sinirliyimki...kayınvalidem bizde kalıyorya...annemide bize çağırmıştım...kaynanam benden çorba istedi...şimdi kızına gidiyormuş..o çorbayı kimse içmesinmiş...şeytan diyor bas içine ilacı...iyice beter olsun...hey allahım yarabbim benim yaptığım çorbayı başkasına ( Anneme ) vermicekmişim...şeytan bana öyle şeyler söylüyorki şu anda...öyle böyle değil...bak yine omuzlarım acımaya başladı sinirden...
gunaydın,,,,
nasılsın muzmut ? keyfın nasıl? oluyomusun kanama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?