Gerçi çok işim var ..banyoya benim aradaki yollukları attım yıkayacam yani inş ilk deneyimim olacak :)
Banyom büyüktür yer açısından değilde beceri açısından alışkın değilim elde yıkamaya ama silmekten daha mantıklıdır heralde silceme sokar banyoya yıkarım amaan olabildiği kadar
Bi de benim halılar şu yeni çıkan ipli halılardan sanırım araba fırçasıyla yıkaniomuş onlar kocama siparişleri verdim bekliom şimdi
Gerçi bu işlerin uzmanı olan topicimizin hijyen ablası sumisali olaydı yorum yapardı şimdi
Nasıl temizlenir en iyi hangi deterjan kullanılır die
Gerçi çok işim var ..banyoya benim aradaki yollukları attım yıkayacam yani inş ilk deneyimim olacak :)
Banyom büyüktür yer açısından değilde beceri açısından alışkın değilim elde yıkamaya ama silmekten daha mantıklıdır heralde silceme sokar banyoya yıkarım amaan olabildiği kadar
Bi de benim halılar şu yeni çıkan ipli halılardan sanırım araba fırçasıyla yıkaniomuş onlar kocama siparişleri verdim bekliom şimdi
Gerçi bu işlerin uzmanı olan topicimizin hijyen ablası sumisali olaydı yorum yapardı şimdi
Nasıl temizlenir en iyi hangi deterjan kullanılır die
Mizmut bacımm iştesın galıbaaa senden baska kımsecıkler yokkk
iyiyim cok sukur biraz bazen kramp gibi agrilarim oluyo kanamada var daha ama surekli degil gunde 2 veya uc defa biraz biraz geliyo mesela gece ondan beri daha gelmedi ne kadar surer bilmiyom normal mi?
ya eskısı kadar kanama olunmuyo artık,,bıde kurtajda tamamen temızlenıo ya ,,kasılmalarda normal sonucda rahım toplanıyo,,ama tabı hıc kanama olmaması,sıddetlı sancılar olması anormal hemen doktorunla ıletısıme gec,,,bıde kendıne cok dıkkat et muzmut,,sonucda sen lohusa donemındesın,,
yok oyle siddetli degil.. ara ara kramp oluyo dikkat etmeye calisiyom bu yaz corabi ayagimdan cikarmiyom genelde hirka giyiyorum falan temizlige falanda hayirlisiyla atlatsak su donemi insallah...
ya ne iss ben calismiyom surekli evdeyim eeee anne yok kaynana yok komsu yok ben tekim kimsecikler yok bulundugum bolgede tek turk bayaniyimboyle olunca cok populer oluyo insan
Neyse muzmut bana cvp yaz gerçekten merak ettim : )
Benim yine işime döneyim iki halıyı yıkadım banyoyo tamamen cifledim paspaslarımı yıkadım ..
dewam edicem şu storlarımı da artık 3 seneden sonra bi fırçalayım bari
bu arada halılarımı da koslayla yıkadım özgecimin dediği gibi ben bi de çamaşır tozundan da serpiyorum iyice köpürtüp öyle yıkadım balkona astım bakayım kuruyunca anlicaz
gerçi baya sarı sular çıktı demekki biraz kirleri çıkartabilmişim
Neyse muzmut bana cvp yaz gerçekten merak ettim : )
Benim yine işime döneyim iki halıyı yıkadım banyoyo tamamen cifledim paspaslarımı yıkadım ..
dewam edicem şu storlarımı da artık 3 seneden sonra bi fırçalayım bari
bu arada halılarımı da koslayla yıkadım özgecimin dediği gibi ben bi de çamaşır tozundan da serpiyorum iyice köpürtüp öyle yıkadım balkona astım bakayım kuruyunca anlicaz
gerçi baya sarı sular çıktı demekki biraz kirleri çıkartabilmişim
merhaba kızlar nasılsınız? muzmutcu gecmişi okuyamadım ama gecmiş olsun ,iyi misin
Ayy kızlar amma şey konuşmuşsunuz yafff oku oku bitmedi walla... :) bu arada bende dün kesemi gördüm bebişimin 6mm büyüklüğü.... Doktorum haftaya tekrar bakalım dedi eğer ki bir sıkıntı olmazsa 6. Haftadan sonra kalp atışlarını duyacakmışız.çok garip bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin biran önceeee.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?