Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Ayyy çok heyecanlandım yaa ...rüyamda bebek arabasıyla bebek pusetleri var ya takıımı o setten alıyorum böyle diyorum en kalitelisinden olsun bebeğimi bindirip sürücem gezicem diye...ama hamile falan değilim ..

Sonra rüyalar tabirine baktım önce yolculuğa dedi (bunu eşimin kpssyi kazanmasına yordum) sonra boş bebek arabası görmek de kişinin eğer evliyse çocuğunun olacağına bekarsa evleneceğine işarettir dedi..

Hadi inş yaa Allahım dualarımı kabul eder..Şu rahim filmi belki işe yarar..

Anaa bugün kimsecikler uğramamış

Gelende hayalet gibi gelmiş gitmiş

Nerdesiniz a dostlaar

Anam gelinde iki lafın belini kırak

Gerçi çok işim var ..banyoya benim aradaki yollukları attım yıkayacam yani inş ilk deneyimim olacak :)

Banyom büyüktür yer açısından değilde beceri açısından alışkın değilim elde yıkamaya ama silmekten daha mantıklıdır heralde silceme sokar banyoya yıkarım amaan olabildiği kadar

Bi de benim halılar şu yeni çıkan ipli halılardan sanırım araba fırçasıyla yıkaniomuş onlar kocama siparişleri verdim bekliom şimdi

Gerçi bu işlerin uzmanı olan topicimizin hijyen ablası sumisali olaydı yorum yapardı şimdi

Nasıl temizlenir en iyi hangi deterjan kullanılır die

he sumisali olaydi hemen caresini verirdi ben makineye atiyom ama kucukler benimkiler yetisss ablaaaaaaaaa nirdesinnnn de belki isinlanir

kuzum benımıkıde onlardan dıkkat ett cok zorlama kopabılırlerr artııı ıyı kuruttt koku yapmasınnn
koslanın halı deterjanını kullan guzel kokar ve ıyıde temızlıyorr ben sureklı yıkamaya verıyorum malesef yıkayacak yerım yokk onlar sılınmıyorda dıgerlerı gıbı ancak yıkanması lazım
kolay gelsın bacımmm mis gıbı halıların olsun inşallah

Mizmut bacımm iştesın galıbaaa senden baska kımsecıkler yokkk

ya ne iss ben calismiyom surekli evdeyim eeee anne yok kaynana yok komsu yok ben tekim kimsecikler yok bulundugum bolgede tek turk bayaniyim boyle olunca cok populer oluyo insan

iyiyim cok sukur biraz bazen kramp gibi agrilarim oluyo kanamada var daha ama surekli degil gunde 2 veya uc defa biraz biraz geliyo mesela gece ondan beri daha gelmedi ne kadar surer bilmiyom normal mi?

ya eskısı kadar kanama olunmuyo artık,,bıde kurtajda tamamen temızlenıo ya ,,kasılmalarda normal sonucda rahım toplanıyo,,ama tabı hıc kanama olmaması,sıddetlı sancılar olması anormal hemen doktorunla ıletısıme gec,,,bıde kendıne cok dıkkat et muzmut,,sonucda sen lohusa donemındesın,,

yok oyle siddetli degil.. ara ara kramp oluyo dikkat etmeye calisiyom bu yaz corabi ayagimdan cikarmiyom genelde hirka giyiyorum falan temizlige falanda hayirlisiyla atlatsak su donemi insallah...

yok oyle siddetli degil.. ara ara kramp oluyo dikkat etmeye calisiyom bu yaz corabi ayagimdan cikarmiyom genelde hirka giyiyorum falan temizlige falanda hayirlisiyla atlatsak su donemi insallah...

Anam bacımmm benım hatlar karıstı o zamannn benım devreler yanmıs valla sıcaktannn
offff bı yakalayamadım bırbırımızııı yaaaa eslemmmmmm bacımmmm bir kedi gördüm sankiiii

ya ne iss ben calismiyom surekli evdeyim eeee anne yok kaynana yok komsu yok ben tekim kimsecikler yok bulundugum bolgede tek turk bayaniyim boyle olunca cok populer oluyo insan

Nasıl yani

Kaynanadan uzakta olmak güzelde e annenden de evden bi kere çıktınmı yani evlendinmi o da aynı oluo ama komşu arkadaş olmaması insana kafayı yedirtir be : )

Bi de tek türksün diyosun sanırım dil bilmiosun ondan mı çevren yok ?

Nasıl geçiyor günlerin merak ettim hani burda da çok konuşan bi insan değilsin ?

Neyse muzmut bana cvp yaz gerçekten merak ettim : )

Benim yine işime döneyim iki halıyı yıkadım banyoyo tamamen cifledim paspaslarımı yıkadım ..

dewam edicem şu storlarımı da artık 3 seneden sonra bi fırçalayım bari

bu arada halılarımı da koslayla yıkadım özgecimin dediği gibi ben bi de çamaşır tozundan da serpiyorum iyice köpürtüp öyle yıkadım balkona astım bakayım kuruyunca anlicaz

gerçi baya sarı sular çıktı demekki biraz kirleri çıkartabilmişim

kuzummmm ben geldım sen gıdıyonnnnnnn

kuzum storlarıda kir çöz denen bı deterjan gıbı bısı var dısı pembeee hem cok guzel kokuyo hemde cok ucuz cok da guzel temızlıyor ben koltukları storları hep onunla sılıyorum parıl parıl parlıyolarrrrr tavsiye ederım canımmm
ben de su misalinin nöbetçi şubesiii
bu arada ben de bi değişiklik yapıp ütü yaptım biraz mola verdım yıne devammm bedecem malesefffff

valla genelde evdeyim bizim iki restorant var arada kocamla gidiyom aksama kadar orda oluy bizim bayan elemanlar burdan onlarla konusa konusa az cok anliyorum birazda konusuyom ama zate genelde cok az konsa biriyim daha dun esim beni ablama sikayet ediyodu hic konusmuyo diye bana diyolar aksama kadar yanlizsin konusmuyn eve gelince kafami sisirmen lazim ama yinede agzindan cimbizla aliyoz lafi nasil boyle sabirlisin diyolar genelde eskiden beni dilsiz bile zanneden oluyoduama kisiligim bolr galiba ama buna ragmen sempatik bi suratim mi var ne anlamiyom nereye gitsem herkese sevecen geliyom galiba benimle konusmak tanismak siteyen cok oluyo gecen gun hastanede yattigimda bile nasil benle kousmaya calisip ilgileniyolar diger hastalr sasirip kaliyodu bende anlamadim niye bole;yani ilkokul arkadaslarimla bile hala gorusuruz o kadar akilda kaliciyim galiba

Ayy kızlar amma şey konuşmuşsunuz yafff oku oku bitmedi walla... :) bu arada bende dün kesemi gördüm bebişimin 6mm büyüklüğü.... Doktorum haftaya tekrar bakalım dedi eğer ki bir sıkıntı olmazsa 6. Haftadan sonra kalp atışlarını duyacakmışız.çok garip bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin biran önceeee.............

amin canim insallah ...hayirlisi olsun canim cok sevindim senin adinainsallah haftaya kalp atislarinida duyarsin hayirli ile midn falan bulaniyormu??gerci herkezde olmaz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…