Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

amin canim insallah ...hayirlisi olsun canim cok sevindim senin adinainsallah haftaya kalp atislarinida duyarsin hayirli ile midn falan bulaniyormu??gerci herkezde olmaz ama

yok canım mide bulantılarım başlamadı daha doktorda daha erken önümüzdeki hafta başlayabilir dedi çok bulanırsa serum takarız dedi. Benim en büyük sıkıntım kasık ağrılarım zor dayanıyorum walla çamaşır bile kasıklarımı sıkıyor gibi geliyor bol bol da uyuyorum zaten.

yok canim insallah serumluk kadar olmaz,yaa hamis oldun madem gerisini bosver kasik agrisi falan insan sevincten gormez onlar,,,sen ne kadardir ugrasiyosun canim bizim bu 4.ay bakalim ay sonunu bekliyorum bende

Yok canım zaten sesimi çıkardığım yok ağrıması iyiymiş zaten rahime yerleşiyormuş iyiceee
canım bizim üöüncü aydı ben hiç beklemiyordum bu ay kesin yoktur diyordum adet düzensizliklerim başladı yine diye düşündüm ama beklemedim anca geldi bebişim sende ümidini yitirme en ummadığımız anda rabbim güldürüyor yüzümüzü....

İlginç bi tipsin : )

Benm eşimde geç gelir eve ve konuşmadığım zaman şaşırır noldu neyin var die normalde başını şişiririm

Peki sen eşinle ilk tanıştığınızda nasıl oldu yani konuşmdan nasıl tanıdınız birbirinizi

Yoksa eşin aman sessiz kız bulmuşum bulunmaz nimet hiç kurcalamayım direk evleneyimmi dedi

Bi de merak ettim şimdi bulunduğunuz yerdemi yaşicaksınız hep ? Türkiyeye dönme durumunuz yok heralde..oralarda kebap dükkanları iyi iş yapar çünkü : )

Ozaman dil için geliştir kendini cnm yoksa onla konuşma bunla konuşma bi gün anlamadan patlarsın alimallah :18:

Ben şuna inanıyorum eşin ne kadar iyi olsada arkadaşlarla paylaşacağın şeyler ayrı onla ayrı..eşin kız kıza muhabbetin tadını vermez ki..

Ben başlıyorum hemen ay aşkoşcum bilmiosun neler oldu diom başliom anlatmaya dio boşver yaa öle şeyler anlatma bana hemen keser hiç çekemez

Neyse ben nickimi bırakayımda malum tükkan boş kalmasın işlerime döneyim..

Çarşambaya kadar bütün ramazan temizliğimi bitirmem lazım..

Bu arada millanı özledim yaa...Hala geLmedi inş kötü bişiy yoktur

Hep aklımda..Niye babası yoğun bakımda onuda göremedim gerçi..Rahatsızmıydı kaza mı geçirdi ne oldu acaba :26:

İnş çabucak atlatır da millan da eski millan olarak geri gelir aramıza...

Yoksa bu şekilde topic hiç çekilmiyor..

Bi de çoğumuz hamile bi heyecanı kalmadı sankki artık..

Eskiden daha bi heyecanlı oluodu adet günlermizde uydurmadan belirtilerimizi yazıp gülüoduk falan..

Ulan şurda hamile kalsam heyacanımı paylaşacağım kimse yok bea

Selam nasilsiniz ?
Bayagi hamile cikmis sanirim,Allah tamamina erdirsin...
Kafamdan attim cikardim cock cocuk diye diretmiyorum artik biktim cunki herseyden vede hayattan..

Ewt bizim topic maşaLLah hızlı çıktı çoğumuz hamile kaldı

Çocuk çocuk demekten bizde bıktıkda hayattan niye bıktım şekercim nooldu :26: öle deme isyana gider ALLah korusun ..

Canim valla gurbetteyim kimse yok ne ana ne baba es dost kimse yok esimden baska,oda saolsun beni anlamamak icin elindn geleni yapiyor bende usandim yoruldum artik

Selam nasilsiniz ?
Bayagi hamile cikmis sanirim,Allah tamamina erdirsin...
Kafamdan attim cikardim cock cocuk diye diretmiyorum artik biktim cunki herseyden vede hayattan..

Ewt bizim topic maşaLLah hızlı çıktı çoğumuz hamile kaldı

Çocuk çocuk demekten bizde bıktıkda hayattan niye bıktım şekercim nooldu :26: öle deme isyana gider ALLah korusun ..

Canim valla gurbetteyim kimse yok ne ana ne baba es dost kimse yok esimden baska,oda saolsun beni anlamamak icin elindn geleni yapiyor bende usandim yoruldum artik

ALLah seni daha çok seviyor demekki : ) senin imtihanın daha zormuş ..

Gurbette olmak evet zor ama senin gibi bi çok arkadaş var burda ..bak muzmut arkadaş da senin gibi dil de bilmiyor genelde hep evdeyim diyor ama bi gün şikayet ettiğini görmedim..

Ne kadarlık evlisin cnm ? Böyle durumlarda işte insan diyorki bari bi bebeğim olsaydı da ona sarılır avunurdum diye..

Kendimden biliom belkide bundan bu kadar bebek bebek diye kafayı yedik..

Eşin hangi konularda anlayışsız ? hep mi böyle ?

Son düzenleme:
ya ne iss ben calismiyom surekli evdeyim eeee anne yok kaynana yok komsu yok ben tekim kimsecikler yok bulundugum bolgede tek turk bayaniyim boyle olunca cok populer oluyo insan

muzmutcum sen nerde yasiyorsun???? bende malum yurtdisindayim hiiic komsum yok ailem zaten yokama birkac tane arkadasim var haftada 1 veya 2 gorusuyoruz yeni bir dil ogrenmek zor valla ama elhamdullillah iyi gidiyorum

yok canim umidimi kaybetmedim daha cok yeniyiz zaten saglik acisindanda bir problemimiz yok cok sukur gerisi Rabbime kalmis bisey o isteyincek verecek insallah

selam kıızlar nasılsınızz öyle girip girip cıkıyorum evlere sıgamıyorum anam asker gibi gün sayar oldum valla bugün 10. günümdeyim Rabbim sonumu hayır etsin utandırmasın inşallahh amin..

selam kıızlar nasılsınızz öyle girip girip cıkıyorum evlere sıgamıyorum anam asker gibi gün sayar oldum valla bugün 10. günümdeyim Rabbim sonumu hayır etsin utandırmasın inşallahh amin..

selam valla biz iyiyiz senden ne haber???senin adet gecelim 10 gun mu oldutest yaptin mi??

Senin durumunda çok zor cnm yaa..Geçmez o günler şimdi..Kafanı başka şeylere vermeye çalış ..Foruma falan da girme hatta ..Psikolojin iyice bozulmasın..

selam valla biz iyiyiz senden ne haber???senin adet gecelim 10 gun mu oldutest yaptin mi??

canım aşılama yaptırdım yaa onu bekliyorum kacırmışsın sen beni

Senin durumunda çok zor cnm yaa..Geçmez o günler şimdi..Kafanı başka şeylere vermeye çalış ..Foruma falan da girme hatta ..Psikolojin iyice bozulmasın..

evet cnm sorma yaaa girsem bir türlü girmesem bir türlü..insan ister istemez düşünüyo baska seylerle ugrasim diyorum cnm istemiyo uyuyorum bol bol zaman gecsin diye

oooooo canim ben kacirmisim onupeki ne zaman belli olur dedi doktor insallah hayirlisi ile hamilesindir

oooooo canim ben kacirmisim onupeki ne zaman belli olur dedi doktor insallah hayirlisi ile hamilesindir

canım doktor 15 gün sonra test yaptır adet olmazsan dedi ama bu sitede 12.gün yaptırıp sonucu alanlarda var bakalım artık belki öncede yaptırabilirim..eşime kalsa 15 gün gecsin 1 2 gün daha gecsin öyle yaptıralım diyo cokk üzülüyorum çünkü...ama ben o kadar bekleyemem ki yaa..hayırlısıyla inşallah olmuştur inşallahh

uzulme canim ya at kendini disarilara biseyler yap evde oturdukca dusunursun:44::44: baksana ne guzel 10 gun gecmis bile bence 5 gun daha sabret insallah Rabbim verecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…