amin canim insallah ...hayirlisi olsun canim cok sevindim senin adinainsallah haftaya kalp atislarinida duyarsin hayirli ile midn falan bulaniyormu??gerci herkezde olmaz ama
sagol canim iyiym cok sukur ...
yok canım mide bulantılarım başlamadı daha doktorda daha erken önümüzdeki hafta başlayabilir dedi çok bulanırsa serum takarız dedi. Benim en büyük sıkıntım kasık ağrılarım zor dayanıyorum walla çamaşır bile kasıklarımı sıkıyor gibi geliyor bol bol da uyuyorum zaten.
çok geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmmm
valla genelde evdeyim bizim iki restorant var arada kocamla gidiyom aksama kadar orda oluy bizim bayan elemanlar burdan onlarla konusa konusa az cok anliyorum birazda konusuyom ama zate genelde cok az konsa biriyim daha dun esim beni ablama sikayet ediyodu hic konusmuyo diye bana diyolar aksama kadar yanlizsin konusmuyn eve gelince kafami sisirmen lazim ama yinede agzindan cimbizla aliyoz lafi nasil boyle sabirlisin diyolar genelde eskiden beni dilsiz bile zanneden oluyoduama kisiligim bolr galiba ama buna ragmen sempatik bi suratim mi var ne anlamiyom nereye gitsem herkese sevecen geliyom galiba benimle konusmak tanismak siteyen cok oluyo gecen gun hastanede yattigimda bile nasil benle kousmaya calisip ilgileniyolar diger hastalr sasirip kaliyodu bende anlamadim niye bole;yani ilkokul arkadaslarimla bile hala gorusuruz o kadar akilda kaliciyim galiba
Ewt bizim topic maşaLLah hızlı çıktı çoğumuz hamile kaldı
Çocuk çocuk demekten bizde bıktıkda hayattan niye bıktım şekercim nooldu :26: öle deme isyana gider ALLah korusun ..
Selam nasilsiniz ?
Bayagi hamile cikmis sanirim,Allah tamamina erdirsin...
Kafamdan attim cikardim cock cocuk diye diretmiyorum artik biktim cunki herseyden vede hayattan..
Canim valla gurbetteyim kimse yok ne ana ne baba es dost kimse yok esimden baska,oda saolsun beni anlamamak icin elindn geleni yapiyor bende usandim yoruldum artik
ya ne iss ben calismiyom surekli evdeyim eeee anne yok kaynana yok komsu yok ben tekim kimsecikler yok bulundugum bolgede tek turk bayaniyimboyle olunca cok populer oluyo insan
Yok canım zaten sesimi çıkardığım yok ağrıması iyiymiş zaten rahime yerleşiyormuş iyiceee
canım bizim üöüncü aydı ben hiç beklemiyordum bu ay kesin yoktur diyordum adet düzensizliklerim başladı yine diye düşündüm ama beklemedim anca geldi bebişim sende ümidini yitirme en ummadığımız anda rabbim güldürüyor yüzümüzü....
selam kıızlar nasılsınızz öyle girip girip cıkıyorum evlere sıgamıyorum anamasker gibi gün sayar oldum valla bugün 10. günümdeyim Rabbim sonumu hayır etsin utandırmasın inşallahh amin..
selam kıızlar nasılsınızz öyle girip girip cıkıyorum evlere sıgamıyorum anamasker gibi gün sayar oldum valla bugün 10. günümdeyim Rabbim sonumu hayır etsin utandırmasın inşallahh amin..
selam valla biz iyiyiz senden ne haber???senin adet gecelim 10 gun mu oldutest yaptin mi??
Senin durumunda çok zor cnm yaa..Geçmez o günler şimdi..Kafanı başka şeylere vermeye çalış ..Foruma falan da girme hatta ..Psikolojin iyice bozulmasın..
canım aşılama yaptırdım yaa onu bekliyorum kacırmışsın sen beni
evet cnm sorma yaaa girsem bir türlü girmesem bir türlü..insan ister istemez düşünüyo baska seylerle ugrasim diyorum cnm istemiyo uyuyorum bol bol zaman gecsin diye
oooooo canim ben kacirmisim onupeki ne zaman belli olur dedi doktor insallah hayirlisi ile hamilesindir
canım doktor 15 gün sonra test yaptır adet olmazsan dedi ama bu sitede 12.gün yaptırıp sonucu alanlarda var bakalım artık belki öncede yaptırabilirim..eşime kalsa 15 gün gecsin 1 2 gün daha gecsin öyle yaptıralım diyo cokk üzülüyorum çünkü...ama ben o kadar bekleyemem ki yaa..hayırlısıyla inşallah olmuştur inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?