Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

uzulme canim ya at kendini disarilara biseyler yap evde oturdukca dusunursun:44::44: baksana ne guzel 10 gun gecmis bile bence 5 gun daha sabret insallah Rabbim verecektir...

inşallahh canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh.saat 4 olsun cıkarız bir pazara giderim ordan alışveriş merkezine yada sahile gideriz biraz sıcak gitsinde

Cnm sen rahim filmi çekildinmi yoksa direk aşılama mı dediler ?

Cnm sen rahim filmi çekildinmi yoksa direk aşılama mı dediler ?

daha önce cektirmiştim cnm diger bütün testlerimizide giderken yanımda götürmüştüm ilk görüşmede doktor baktı ve tekrar cekelim demedi zaten acıktı iki tüpümde benim..sen rahim filmi mi cektireceksin

Ewt :18: ama anestezi istedim korkuyorum çünkü..Ben kendim istedim gerçi doktorlara kalsa eşimin spermleri tavan yapcak ondan sonra..

Ama son kontrollerde normal seviyede sipermiyogram testi..Bende bi yandan zaman kaybetmek istemediğim için çektireyim çıksın aradan diyorum..2yıl oldu yeter daa : )

Sen anestezilimi çekirdin ?

biz tanisdigimizda cok ilginc internette tanistik didimin didisi idi kendisi o brda calisiyodu o zaman bahsetmisler benden falan babami eklemis ilk bi gece annem babamla gorusmus ikna etmis yani sonra babmlar bana soyledi biz tanisktik bir ay kadar internette gorustuk genelde soruyodu ben cevaplardim oyle konusurduk sonra nisanlandik evlendik hepsi 3 -4 ay surdu...yok bi sure burda yasicaz ama cocuk olursa onlarin egitimi falan musluman gibi olmali mumin yetistirmek icin cihada hazirim insallah alah nasip etsin bi.burda ne kadar kazandigim umrumda degil birakip doncez insallah sadece biraz birikim yatirim icin gecici sure yani yoksa burai gunah batakligi yasanmaz bayan halmle bile dayanamiyom allah erkeklere yardim etsin.bende patlamalar oluyo zaman zaman ama ceneye vurmuyo genelde ben kizdim mi sadece bakisim yeter karsimdaki heykel gibi kalir birde cumleye dokersem ustune laf soylenmez uc gunluk konusmayi bir cumleyle ozetliyebilirim insan cok dusununce azkonusuyo galiba.ama yazma knusunda daha rahatim sayfalarca yazabilirim...yok dil ogreniyorum araba ogreniyom simdi ama yanliz basima kalinca daha rahat gelistiriyom kendimi dil olarak kafamda kosede kalmis kelimeleri bile kullanabiliyom ama esim yanimdayken onun rahatligi tikaniyom.telefonla interntten aileyle de arkadaslarlada gorusuyom ne cok yazdim bak cenem degil parmaklarim dustu

ben polonyadayim sozde avrupa ulkesii ama turkiye cennet her acidan bunlarin yanina dili polakca(lehce) almanya komsusu ama biz ukraynaya yakiniz sehir olarak..arkadas var ama boyle samimi olmuyom meraba naber falan dil ogrenmek icin oda yoksa yasayislari midemi bulandiriyo...

Anamm biri sana az konuşuon mu demişti

Yok yok şaka bi yana kendini çok güzel anlatmışsın..Tanışmanız falan da bi garip olmuş yani önce babayla internet ilişkileri falan : )

Az konuşup çok düşünüyosun dolayısıyla özet cümleler kullanmayı öğrenmişsin..

Sabır senin diğer adın olsun : )

Ama az konuşmak en güzeli biliyomusun..Zaten çok güzel bi sünnet ..NE demiş Pygmber efendimiz '' ya hayır söyle ya sus !'' diye..

İnsanların başına ne geliosa çenelerinden gelmiomu zaten ? En çok dilimizden hesap vermicezmi ? En güzelini yapiosun..

Bende kafa dengi birini buldum mu tmm daha susmam Ama muhabbet sarmiosa bana uymuyosa ağzımı bıçak açmaz ..

Kaynanamlarda öyleyim işte pek konuşmuyorum gidince içimden gelmedimi hayatta konuşmam..Kişiler karakterler oyunlar bana göre değil çünkü..

Ortama uyum sağlarım ...uyumluyumdur ama bi yere kadar

haklisin insanlar cok tuhaf benimde muhabbet sararsa ki oda anca bacilarimla oluo o zaman ortam yikilir ama ortamda bole ayip arayan dedikodu malzemesi arayan birileri varsa bicak acmaz agzimi resmi olurum insallah genelde. sende benim kafadansin

selam kıızlar nasılsınızz öyle girip girip cıkıyorum evlere sıgamıyorum anam asker gibi gün sayar oldum valla bugün 10. günümdeyim Rabbim sonumu hayır etsin utandırmasın inşallahh amin..

Kuzum benim inşallah aşılaman turmuştur :)rabbim sabrının karşılığını berir inşallah

tabii canim turkiye gibisi nerdeee az cok oralarin nasil yerler oldugunu duyuyoruz ama sen orda yasiyosun en iyisini sen bilirsin benim o problemim yok Allahtan ama heryerin kendine ozgu sorunlari oluyor iste

tabii canim turkiye gibisi nerdeee az cok oralarin nasil yerler oldugunu duyuyoruz ama sen orda yasiyosun en iyisini sen bilirsin benim o problemim yok Allahtan ama heryerin kendine ozgu sorunlari oluyor iste

ister istemez oluyo bu koca sehirde tek turk ve kapali bayan benim gerci sade beyaz takinca rahibeye benzetiyolar ama cok ilgi cekici oluyom bole iclerinde disarda donup aval aval bakmayan yok gercekten

Siz gelmeyin gelmeyin sizin yüzünüzden bi derdim var bölümüne takılmaya başladım

Valla dün iyiki iki tane halı yıkadım kollarım omuzlarım kopuyor resmen bi de üstüne bugün biraz daha iş yaptım artık hiç hissetmiyorum kas mı yaptım ne

Neyse aşkitocum bana dışardan bişiy getirmiş yiyim de duş alayım bari

Siz merak etmeyin ben kendi kendime konuşmaya devam ederim burda yabancı yermi nolcak

kesınlıkle katılıorum eslme sana,,,
bende kocamdan dert yanacakdım,,,cıldırttı bugun benı uyus,,,huysuz ıste
yemın ederım ben bunları anlamadım gıttı
anlamıcamda galıba,,,seytan dıo gıt ınadına iş bul zaten teklıfde gelmıs ,,gıt calıs ıyıce papaz olalım
walla sınır ettı uyus benı ya
ben kı cıldırdırm herkes cıldırır

canlarımmmm hayırdır inşallahhhh ama konuyu anlatmasanızda anlıyorumm bende dertliyimm sinirlerim üstümde

canlarımmmm hayırdır inşallahhhh ama konuyu anlatmasanızda anlıyorumm bende dertliyimm sinirlerim üstümde

Günaydın millet, haftasonu herkes gibi bende dertliydim ama sonrasında düzeldi. Tabiki neden, kocamın ailesinin yanınada gittik ya. Rahat etti, uyudu orda. Bense başağrısından öldüm.

Cuma acaip kavga ettik, ama yinede götürdü beni annemlere. Ablamın bebeğini gördüm, ağlicaktım zor tuttum kendimi kızlar. çok masum böle, mutluluktandı yani, ağlama faslı, yanlış anlaşılmasın. Sora ctesi akşam eşimin tarafına geçtik. Yani gittiğimiz gün geri dönsek tamam, ama biyerden sonra sıkılıyorum, birde genel olarak gergin insanlar, en ufak şeyde panik oluyorlar. Ben normalde çok rahat bi insanım ama onların yanında geriliyorum. Şu sıralar görümcemin düğün hazırlıkları var, inanın ben kendi düğünümde bukadar gerilmedim. Bişi yaptıkları yok, panikten, gerginlikten bi yol alamıyorlar. Bişi diyorsun ters anlaşılıyor, böle gerim gerim gerildim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…