- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
uzulme canim ya at kendini disarilara biseyler yap evde oturdukca dusunursun:44::44: baksana ne guzel 10 gun gecmis bile bence 5 gun daha sabret insallah Rabbim verecektir...
canım doktor 15 gün sonra test yaptır adet olmazsan dedi ama bu sitede 12.gün yaptırıp sonucu alanlarda var bakalım artık belki öncede yaptırabilirim..eşime kalsa 15 gün gecsin 1 2 gün daha gecsin öyle yaptıralım diyo cokk üzülüyorum çünkü...ama ben o kadar bekleyemem ki yaa..hayırlısıyla inşallah olmuştur inşallahh
Cnm sen rahim filmi çekildinmi yoksa direk aşılama mı dediler ?
daha önce cektirmiştim cnm diger bütün testlerimizide giderken yanımda götürmüştüm ilk görüşmede doktor baktı ve tekrar cekelim demedi zaten acıktı iki tüpümde benim..sen rahim filmi mi cektireceksin
İlginç bi tipsin : )
Benm eşimde geç gelir eve ve konuşmadığım zaman şaşırır noldu neyin var die normalde başını şişiririm
Peki sen eşinle ilk tanıştığınızda nasıl oldu yani konuşmdan nasıl tanıdınız birbirinizi
Yoksa eşin aman sessiz kız bulmuşum bulunmaz nimet hiç kurcalamayım direk evleneyimmi dedi
Bi de merak ettim şimdi bulunduğunuz yerdemi yaşicaksınız hep ? Türkiyeye dönme durumunuz yok heralde..oralarda kebap dükkanları iyi iş yapar çünkü : )
Ozaman dil için geliştir kendini cnm yoksa onla konuşma bunla konuşma bi gün anlamadan patlarsın alimallah :18:
Ben şuna inanıyorum eşin ne kadar iyi olsada arkadaşlarla paylaşacağın şeyler ayrı onla ayrı..eşin kız kıza muhabbetin tadını vermez ki..
Ben başlıyorum hemen ay aşkoşcum bilmiosun neler oldu diom başliom anlatmaya dio boşver yaa öle şeyler anlatma bana hemen keser hiç çekemez
muzmutcum sen nerde yasiyorsun????bende malum yurtdisindayim hiiic komsum yok ailem zaten yok ama birkac tane arkadasim var haftada 1 veya 2 gorusuyoruz yeni bir dil ogrenmek zor valla ama elhamdullillah iyi gidiyorum
yok canim umidimi kaybetmedim daha cok yeniyiz zaten saglik acisindanda bir problemimiz yok cok sukur gerisi Rabbime kalmis bisey o isteyincek verecek insallah
biz tanisdigimizda cok ilginc internette tanistik didimin didisi idi kendisi o brda calisiyodu o zaman bahsetmisler benden falan babami eklemis ilk bi gece annem babamla gorusmus ikna etmis yani sonra babmlar bana soyledi biz tanisktik bir ay kadar internette gorustuk genelde soruyodu ben cevaplardim oyle konusurduk sonra nisanlandik evlendik hepsi 3 -4 ay surdu...yok bi sure burda yasicaz ama cocuk olursa onlarin egitimi falan musluman gibi olmali mumin yetistirmek icin cihada hazirim insallah alah nasip etsin bi.burda ne kadar kazandigim umrumda degil birakip doncez insallah sadece biraz birikim yatirim icin gecici sure yani yoksa burai gunah batakligi yasanmaz bayan halmle bile dayanamiyom allah erkeklere yardim etsin.bende patlamalar oluyo zaman zaman ama ceneye vurmuyo genelde ben kizdim mi sadece bakisim yeter karsimdaki heykel gibi kalir birde cumleye dokersem ustune laf soylenmez uc gunluk konusmayi bir cumleyle ozetliyebilirim insan cok dusununce azkonusuyo galiba.ama yazma knusunda daha rahatim sayfalarca yazabilirim...yok dil ogreniyorum araba ogreniyom simdi ama yanliz basima kalinca daha rahat gelistiriyom kendimi dil olarak kafamda kosede kalmis kelimeleri bile kullanabiliyom ama esim yanimdayken onun rahatligi tikaniyom.telefonla interntten aileyle de arkadaslarlada gorusuyom ne cok yazdim bakcenem degil parmaklarim dustu
Anamm biri sana az konuşuon mu demişti
Yok yok şaka bi yana kendini çok güzel anlatmışsın..Tanışmanız falan da bi garip olmuş yani önce babayla internet ilişkileri falan : )
Az konuşup çok düşünüyosun dolayısıyla özet cümleler kullanmayı öğrenmişsin..
Sabır senin diğer adın olsun : )
Ama az konuşmak en güzeli biliyomusun..Zaten çok güzel bi sünnet ..NE demiş Pygmber efendimiz '' ya hayır söyle ya sus !'' diye..
İnsanların başına ne geliosa çenelerinden gelmiomu zaten ? En çok dilimizden hesap vermicezmi ? En güzelini yapiosun..
Bende kafa dengi birini buldum mu tmm daha susmamAma muhabbet sarmiosa bana uymuyosa ağzımı bıçak açmaz ..
Kaynanamlarda öyleyim işte pek konuşmuyorum gidince içimden gelmedimi hayatta konuşmam..Kişiler karakterler oyunlar bana göre değil çünkü..
Ortama uyum sağlarım ...uyumluyumdur ama bi yere kadar
Kuzular denizdeyiz ama ben girmiyomartık başka zaman bebem büyüsün bari :)
selam kıızlar nasılsınızz öyle girip girip cıkıyorum evlere sıgamıyorum anamasker gibi gün sayar oldum valla bugün 10. günümdeyim Rabbim sonumu hayır etsin utandırmasın inşallahh amin..
biz tanisdigimizda cok ilginc internette tanistik didimin didisi idi kendisi o brda calisiyodu o zaman bahsetmisler benden falan babami eklemis ilk bi gece annem babamla gorusmus ikna etmis yani sonra babmlar bana soyledi biz tanisktik bir ay kadar internette gorustuk genelde soruyodu ben cevaplardim oyle konusurduk sonra nisanlandik evlendik hepsi 3 -4 ay surdu...yok bi sure burda yasicaz ama cocuk olursa onlarin egitimi falan musluman gibi olmali mumin yetistirmek icin cihada hazirim insallah alah nasip etsin bi.burda ne kadar kazandigim umrumda degil birakip doncez insallah sadece biraz birikim yatirim icin gecici sure yani yoksa burai gunah batakligi yasanmaz bayan halmle bile dayanamiyom allah erkeklere yardim etsin.bende patlamalar oluyo zaman zaman ama ceneye vurmuyo genelde ben kizdim mi sadece bakisim yeter karsimdaki heykel gibi kalir birde cumleye dokersem ustune laf soylenmez uc gunluk konusmayi bir cumleyle ozetliyebilirim insan cok dusununce azkonusuyo galiba.ama yazma knusunda daha rahatim sayfalarca yazabilirim...yok dil ogreniyorum araba ogreniyom simdi ama yanliz basima kalinca daha rahat gelistiriyom kendimi dil olarak kafamda kosede kalmis kelimeleri bile kullanabiliyom ama esim yanimdayken onun rahatligi tikaniyom.telefonla interntten aileyle de arkadaslarlada gorusuyom ne cok yazdim bakcenem degil parmaklarim dustu
ben polonyadayim sozde avrupa ulkesii ama turkiye cennet her acidan bunlarin yanina dili polakca(lehce) almanya komsusu ama biz ukraynaya yakiniz sehir olarak..arkadas var ama boyle samimi olmuyom meraba naber falan dil ogrenmek icin oda yoksa yasayislari midemi bulandiriyo...
tabii canim turkiye gibisi nerdeee az cok oralarin nasil yerler oldugunu duyuyoruz ama sen orda yasiyosun en iyisini sen bilirsin benim o problemim yok Allahtan ama heryerin kendine ozgu sorunlari oluyor iste
ister istemez oluyo bu koca sehirde tek turk ve kapali bayan benim gerci sade beyaz takinca rahibeye benzetiyolar amacok ilgi cekici oluyom bole iclerinde disarda donup aval aval bakmayan yok gercekten
gercekten mi niye ki??hic mi musluman yok orda
Siz gelmeyin gelmeyin sizin yüzünüzden bi derdim var bölümüne takılmaya başladım
Valla dün iyiki iki tane halı yıkadım kollarım omuzlarım kopuyor resmen bi de üstüne bugün biraz daha iş yaptım artık hiç hissetmiyorum kas mı yaptım ne
Neyse aşkitocum bana dışardan bişiy getirmiş yiyim de duş alayım bari
Siz merak etmeyin ben kendi kendime konuşmaya devam ederim burdayabancı yermi nolcak
Siz gelmeyin gelmeyin sizin yüzünüzden bi derdim var bölümüne takılmaya başladım
Valla dün iyiki iki tane halı yıkadım kollarım omuzlarım kopuyor resmen bi de üstüne bugün biraz daha iş yaptım artık hiç hissetmiyorum kas mı yaptım ne
Neyse aşkitocum bana dışardan bişiy getirmiş yiyim de duş alayım bari
Siz merak etmeyin ben kendi kendime konuşmaya devam ederim burdayabancı yermi nolcak
kesınlıkle katılıorum eslme sana,,,
bende kocamdan dert yanacakdım,,,cıldırttı bugun benı uyus,,,huysuz ıste
yemın ederım ben bunları anlamadım gıttı
anlamıcamda galıba,,,seytan dıo gıt ınadına iş bul zaten teklıfde gelmıs ,,gıt calıs ıyıce papaz olalım
walla sınır ettı uyus benı ya
ben kı cıldırdırm herkes cıldırır
canlarımmmm hayırdır inşallahhhh ama konuyu anlatmasanızda anlıyorumm bende dertliyimm sinirlerim üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?