Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canım senin kesede bebeğimi göremediler? umarım herşey yolundadır güzel haberler alırsın
6.haftada gittik keseyi gördük ama küçüktü biraz doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi..
7.haftada gittik kese büyümüş ama hala bebişi göremedik...haftaya gel belli olur demişti..boş gebelikten korkuyorum kızlar..tek tesellim geç döllenme...

Canım hadi maşallah sanada. Cinsiyet sanırım 17-18.haftada ama tam emin değilim. İnşallah belli olur seninkide. Benimde ablam doğum yaptı sonunda. Ama bebek kakasını yaptığı için sezeryan olmak durumunda kaldı. Haftasonu yanındaydım, doktoru sordum, çok memnun kalmış, hatta o normal doğum istiyordu ama böyle bir zorunluluk olunca,doktor için çok açıklayıcı, hiç kafada soru işareti bırakmıyor falan dedi. Aklında bulunsun canım. birde sezeryandan sebep çok ağrısı vardı bana bikaçkere sakın ha, mecbur kalmadıkça sezeryana yeltenme dedi. İlki normal doğum olmuştu ablamın buarada.

aynen tatlım ben sezeyandan çok kotkuyorum küçükken kolum kırılmıştı ameliyat olmustum neşterden yaradan ameliyattan korkar oldum. hayırlısı diyorum valla ne diyeyim normal sezeryan sağlıklı olsunda:) kız mı yeğenin erkek mi ay maşallah ya ne tatlıdır şimdi:)

İnşallah geç döllenmedir canım

Bir kızımız daha oldu. Siyah saçları var, yumuk yumuk gözleri

Canım inşallah göreceksin, iyi düşün iyi olsun. Rabbimden hayırlısı. inşallah hepimiz 2013 annelerinde toplanıcaz, hayırlısyla Rabbim busene hepimize nasip edecek inşallah. Ben öyle inanıyorum :)

Insallah gec dollenmedir Aminnnnnnnnn yurekten kocamannnn Aminnnnnnnnn insallah goruceksin melegini

[ı][sıze=2]kızlar bizzzzzz geldikkkkkkkkkkkkkkk ne var ne yok bakalım izin alddım kaçtım işten bugün evde pinekleyeceğim.............

Kimlerden ne haberler var bakalım...............
[/sıze]
[/ı]
:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

[ı][sıze=2]kızlar bizzzzzz geldikkkkkkkkkkkkkkk ne var ne yok bakalım izin alddım kaçtım işten bugün evde pinekleyeceğim.............

[/sıze]
[/ı]
:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

[/sıze]
[/ı]

Öfff, pöfff keşke bende evde pineklesem Neyse ramazan geliyor belki ozaman çalıştığım için iyiki derim

öfff, pöfff keşke bende evde pineklesem Neyse ramazan geliyor belki ozaman çalıştığım için iyiki derim

normalde bende çalışıyor olacaktım canım da eniştemin ameliyatı vardı onun yanına gidicem diye izin aldım mide bulantım war die annem gelme ben sana haber veririm dedi kıyamadı bana. Bende evde pinekliyorum ne yapayım biraz temizlik yaparım şincik :)

Çok yorma kendini temizlik yapıcam diye. Havalar sıcak zaten, bence dinlen biraz. Uykun gelmiştir senin şimdi

naber hamıle hatunlar,,,
ben daaha deılım hamıle off ya ne sınır bozucu bı durum 2 ay bıttı bakalım bu ay hayırlısı dıyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…