yok canım ben anestezi istemedim zaten doktorlarda pek gerek duymuyo..ama acı eşigin düşükse yaptırman iyi olur..yada avrupa yakasında radyomar var son teknoloji cihazlarla hiç acısız yapıyorlar oraya gidebilirsin
aminnnnnnnnn canım inşallahh benimledir bebişim bugün biraz adet agrısı gibı agrı cektim geri gecti.inşallahh olmam yaa
radyomarı bende duyduydum,,,ama ben cekdırmedımrahım fılmı doktor gerrek gormedı ıkı kez gebe kaldıgım ıcın,,,
ufff yaa benım bat 31 temmuz gel testere gel ,,,hem ayrıca adetde olabılırsın demekkı bebekın zamanı deılmıs uzulmek yok eksınlara devammmmmm
Muhanat hatun saat 4 olmus bu gebem evı temızlıcek :)))))) bıde bebek ıscı calıstıocanım dıkkat et bu zamanlarda kı beben ıyı tutunsun sana
ramazanda olur insallah sikma canini mubarek gunler zaten bol bol dua et dua edelim birbirimize....
Aminn canımmm AminnnnRabbim bu mübarek günlerde bebek isteyen herkese nasip eyle hamile kalmayııııııııııııııııı amin......................
Rabbim bu mübarek günlerde bebek isteyen herkese nasip eyle hamile kalmayııııııııııııııııı amin......................
yok canım ben anestezi istemedim zaten doktorlarda pek gerek duymuyo..ama acı eşigin düşükse yaptırman iyi olur..yada avrupa yakasında radyomar var son teknoloji cihazlarla hiç acısız yapıyorlar oraya gidebilirsin
aminnnnnnnnn canım inşallahh benimledir bebişim bugün biraz adet agrısı gibı agrı cektim geri gecti.inşallahh olmam yaa
kızlarımmmmmm merhaba:) midem cok yanıyor ne yapabilirim doktorum ilac kullanma dedi ama her yemekten sonra saatlerce oluyor sora o geciyor bulantı baslıyor bana bi akıl verin nolur
gebe kalıorsun ama canım neden kaybettigini arastırdınmı ne cıktı sonuç??
adet olmak istemiyorum hem zaten daha gelmedi hala umut var olmadı yarın bir kanda baktırayım ben böyle olmayacakbebişim inşallahh benimledir
canım bende de çok yanma oluyor ben yarım çay bardağı soğuk süt içiyorum geçiyor. hamile kalmadan öncede mide yanmalarım olunca öyle yapardım bir dene bakalım sende de fayda edecek mi
Rabbim hayırlısını versin inşallah. Güzelleştiysen ondan herkes erkek olacak diyordur. Ölemi oldu?
Rabbim hayırlısını versin inşallah. Güzelleştiysen ondan herkes erkek olacak diyordur. Ölemi oldu?
Günaydın kızlarrrr,
Herkes uyuyor galiba :)
gunaydin ben uyanali cok olduherkes icin zor bi hafta sonu olmus galiba benimki normaldi siradan
günaydın kızlar bir gözüm yatakta kaldı halauyumak istiyorum ama işe geldim mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?