heryeni gün yeni bi umut bu arada hamişler sağlık ocağına gidiyosunuz diymi sanırım orda tetenoz aşısı falan beş doz yapılıyomuş
inşallhhh inşallahhhhhhhhhhhhh şuan tek istediğim şeyama hafif mide bulantısı dışında belirtimde yok
kendimi çok umutsuz hissediyorum yaa... hafta sonu 2 günlüğüne köye gittim. herkes bebek soruyor artık. daha düşünmüyoruz diyorum ama içim gidiyor. bakışlarımdan bile belli ne kadar çok istediğim.ya olmazsa diye çok korkuyorum. allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Saglik ocagi mi yapmak zorunda asilari? Ben kendi hastanemde yaptirmak isterim. olmuyo mu oyle?
anladım canım inşallah öledir :)) idrar testim negatif ama ben umudumu kaybetmiyimbitanemmm kişiden kişiye değişiyor mesela bende belirti pek olmadı hiç beklemiyodum göğüs şişmesi vs yoktu belkide sende ki tek belirti bu olucak bitanemm
anladım canım inşallah öledir :)) idrar testim negatif ama ben umudumu kaybetmiyim
anladım canım inşallah öledir :)) idrar testim negatif ama ben umudumu kaybetmiyim
benim bebek yolu kaybetdi bi bulsa gelecek ama naz yapio anası kılıklı :)aynen tatlımmm kaybetme sakınn çünkü bekle bakım günün geçsinnn
Günaydın canım,
Nasılsın bakalım? iyisin dimi? sen nerde yaşıyordun? saat farkı var tabi :)
benim bebek yolu kaybetdi bi bulsa gelecek ama naz yapio anası kılıklı :)
turkiyeyle saat farki bi saat sizden gerideiz sadece sizde 2 iken bizde bir o kadar fazla degil ama gunes dogum batimi fark edecek baya mesela 19 saat oruc tutacaz biz...
inşallahh tatalım 11 gün sonra doğum günümmmm bu ay bulsada dünyanın en büyük hediyesini alsam :) anammm çok mu şey istiyorum yaaahu... Allahım herseyin en iyisini bilirrrr. hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin inşallah.. bebeklerini bekleyen arkadaşlarımında sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin. Aminnnhehehegeçen izlediğim bi videoya göre erkek hücresi yumurtayı bulmak için neredeyse ay ulaşmak için katedilen yolun yarısı kadar yol katediyomuş ne büyük bi uğraşşş inşallahh yavrunnnn bulucak yolunu sonra en güzel yere inşa edicek tutuncak inşallahhhh aminnnn
inşallahh tatalım 11 gün sonra doğum günümmmm bu ay bulsada dünyanın en büyük hediyesini alsam :) anammm çok mu şey istiyorum yaaahu... Allahım herseyin en iyisini bilirrrr. hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin inşallah.. bebeklerini bekleyen arkadaşlarımında sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin. Aminnn
benimde öle olsa keşkee yaa ama ben testi hatalı yaptım çünkü sabah kalktım wcye gittim sonra şeytan aklıma girdi git bi test yap dedi. 2-3 damla geldi öle yaptım :))) kendimi öle avutuyorum Allahtan 2 tane test aldım 2-3 gün sonra tekrar denicem adet olmazsamm :))benimde ilk testim negatif çıkmıştı. hemde hassas idrar testiydi. 2 gün sonra yaptım normal testlerden 2.çizgi çok silik çıktı.Ama benim adet tarihim geçmeden yapmıştım :) hissetmiştim çünkü hamile olduğumu. 1 hafta sonrada kan testine gitmiştim.
haklısın tatlım artık pazartesiyi beklicemmm adet olmazsam öle test yaptırrım artıkın :)Günaydın kızlar;
Canım hepimiz için hayırlısı olsun, sende inşallah hamilesindir ama adet tarihin geçmeden testlerle uğraşma derim ben.
inşallahhh kızzzzzzzzzzzzz memlekete gittidiğimde abimin eski eşinin yanına gittim yiğenimi görmeye onun haberi yok benim çocuk düşündüğümden bana dediki 1 hafta önce seni hamile gördüm rüyamda.. ondan sonra bu ay daha da umitlendim :) ama midem yanıo gibi tuhaf bişe var başkada belirti yok işteeylul bekle bakbat gunun gelmis dua et bekle acele etme canim hayirlisini dile allahtan sabreden eylul muradina ercek insallah
inşallahhh inşallahhhhheylul bekle bakbat gunun gelmis dua et bekle acele etme canim hayirlisini dile allahtan sabreden eylul muradina ercek insallah
inşallahhh inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?