• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

19 saat miii? offf baya zorlancaksınız desene

ben evdeyim bana zor degilde esim aksamakadar restorantta kebab basinada hem sicak hem yemekler ama sukur bu konuda hic taviz vermez bayginlik gecirse yine bozmaz orucunu allah yardimcimiz olur insallah ya ben ramazan olunca 25 saatte olsun severim orucu o maneviyati yeter degilmi...

ben evdeyim bana zor degilde esim aksamakadar restorantta kebab basinada hem sicak hem yemekler ama sukur bu konuda hic taviz vermez bayginlik gecirse yine bozmaz orucunu allah yardimcimiz olur insallah ya ben ramazan olunca 25 saatte olsun severim orucu o maneviyati yeter degilmi...
Kurban olduğum Allah sabrını veriyorrrr.... Allah'ım kabul etsin

benim ilki ilk denemede olmuştu. ikinci 4. ayda :) daha yeniymiş o kadarda sabırsız olma bence. hayırlısı ne zamansa o zaman olsun. onlar gelecekleri zamanı biliyorlar merak etme
inşallahh tatlımmmm gelsinde beni çok bekletmesin çok özledim onuu :))

daha yeniymis kiz biz 7ay beklemistik sonunda kendiliginden oldu :1: evlemeden once evliligin zor oldugunu biliyodum ama tek bildigim oymus cocuk yapmak ne zormus yeni anladim hadi cocuk oldu bu defa dogurana kadar bi suru vesvese ki bazen bosuna da gitmiyo neyse dogurdun bu defa buyutmesi mesele herseyde sabir baska care yok:1:

inşallahhh kızzzzzzzzzzzzz memlekete gittidiğimde abimin eski eşinin yanına gittim yiğenimi görmeye onun haberi yok benim çocuk düşündüğümden bana dediki 1 hafta önce seni hamile gördüm rüyamda.. ondan sonra bu ay daha da umitlendim :) ama midem yanıo gibi tuhaf bişe var başkada belirti yok işte :(

bitanemm şimdi aklıma geldi midem bulanması deyince ben öle sandımm eğer mide yanması ise bendee de aynı oldu mide yanmaları oldu reflüm azmıştı bide gece sık çıktım wc ye

bitanemm şimdi aklıma geldi midem bulanması deyince ben öle sandımm eğer mide yanması ise bendee de aynı oldu mide yanmaları oldu reflüm azmıştı bide gece sık çıktım wc ye
tuvalete felan çoıkmıom da amann neyse yaaa heyecanlanıyorum kesin yarın kırmızı kartı yerimmm:33::33: şaka bi yana herseyin hayırlısıııııııı Rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsınn Aminnn

daha yeniymis kiz biz 7ay beklemistik sonunda kendiliginden oldu :1: evlemeden once evliligin zor oldugunu biliyodum ama tek bildigim oymus cocuk yapmak ne zormus yeni anladim hadi cocuk oldu bu defa dogurana kadar bi suru vesvese ki bazen bosuna da gitmiyo neyse dogurdun bu defa buyutmesi mesele herseyde sabir baska care yok:1:
Herşeyin hayırlısı yavrularrrr nasip etmişse rabbim olurrr

inşallahh tatalım 11 gün sonra doğum günümmmm bu ay bulsada dünyanın en büyük hediyesini alsam :) anammm çok mu şey istiyorum yaaahu... Allahım herseyin en iyisini bilirrrr. hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin inşallah.. bebeklerini bekleyen arkadaşlarımında sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin. Aminnn

eylülcüm inşallah en güzel doğum günü hediyeni alırsın bu ay :16:

benimde 4 ay oldu. aslında sadece korunmasız geçti bu 4 ay extra hiç bişey yapmadık. ama bu ay kafaya koydum. hemen çalılmalara başlıyorum bugün :1:

eylülcüm inşallah en güzel doğum günü hediyeni alırsın bu ay :16:

benimde 4 ay oldu. aslında sadece korunmasız geçti bu 4 ay extra hiç bişey yapmadık. ama bu ay kafaya koydum. hemen çalılmalara başlıyorum bugün :1:
ekşınlara devammm :) inşallahhhh seninde yolunu bulur hemen gelir annesi :)

aaaay inşallah teyzesi :49: inş sen doğum gününe alırsın hediyeni bende bayrama alırım da çifte bayram yaparım :16::9::9:
ahh ahhh inşallahhh ama ben hamiş değilim sanırım çünkü sabah wcye gittim sonra aklıma takıldı gidim test alim dedim 5dk beklemeden test yaptım :) tabi idrar 2-3 damla geldi onunla yaptım malesef negatif inşallah test yanlış yapışımdırr hehehehu :)

ahh ahhh inşallahhh ama ben hamiş değilim sanırım çünkü sabah wcye gittim sonra aklıma takıldı gidim test alim dedim 5dk beklemeden test yaptım :) tabi idrar 2-3 damla geldi onunla yaptım malesef negatif inşallah test yanlış yapışımdırr hehehehu :)

yanlıştır o yanlış.. :1: hahahha öyle 5 dk beklemeden test mi yapılırmış canım :9: sen bekle bi kaç gün daha bat geçsin sabah ilk idrarınla yap bak göreceksin pozitifleri :16:

yanlıştır o yanlış.. :1: hahahha öyle 5 dk beklemeden test mi yapılırmış canım :9: sen bekle bi kaç gün daha bat geçsin sabah ilk idrarınla yap bak göreceksin pozitifleri :16:
inşalllaahh bebegimmm inşalalhh rabbim şu müberek günlerde yüzümüzü güldürsün inşallahhhhhhh AMİNN

Back
X