ayyy saol bende deniyimm bunuuuucanım ben bu ay kullanmdım çörekotu kürünü
hamile değilsem bile faydasını gördüm, ovulasyondan sonra adet ağrısı gibi ağrı çekerdim olana kadar bu ay çekmedim mesela , göğüslerim de ağrımadı
adetin 2. günü başlıyorsun 12. güne kadar sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyorsun yani toplamda 10 gün.
12. günde kürü bırakıyorsun yumurtayı olgunlaştırıp çatlatıyor.
batım çarşamba olacak büyük ihtimal çünkü 2 gün geç yumurtladım. 2 testte silik çizgi çıktı ama %99 buharlaşma çizgisi hamile olduğumu sanmıyorum
bu ay bi daha yapıcam kürü
karıştırma oranların nedir??canım ben bu ay kullanmdım çörekotu kürünü
hamile değilsem bile faydasını gördüm, ovulasyondan sonra adet ağrısı gibi ağrı çekerdim olana kadar bu ay çekmedim mesela , göğüslerim de ağrımadı
adetin 2. günü başlıyorsun 12. güne kadar sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyorsun yani toplamda 10 gün.
batım çarşamba olacak büyük ihtimal çünkü 2 gün geç yumurtladım. 2 testte silik çizgi çıktı ama %99 buharlaşma çizgisi hamile olduğumu sanmıyorum
canım adetliyken kan sulandırıcı içilmiyomuş yazmışın ama kan pıht. olanlar topiğindekiler adetliykende içiyolarmış....
canım ben bu ay kullanmdım çörekotu kürünü
kızlar bide sütlü maydonoz kürü varmış.
1kg sütün içine 1 demet maydonoz koyuyorsun ve kaynatıyorsun sora temiz bi kapa döküp beline çarşaf yada battaniye sarıp buharına oturuyorsun çıplak :). 30dk kadar üzerinde bekliyorsun baya terletiyor. sora kurulanıp sıcagı sıcagına eşinin yanına gidiyorsun :)) 3gün art arda yapıyormuşsun ve 3gün banyo yapmıcakmışsın.
ben bunu 2gün önce yaptım ama sadece 1 kere yaptım banyoda yaptım malum oruç tutuyoruz. inşallah faydalı olur. bir çok kişi hamile kalmış bu yöntemle...
ayyy saol bende deniyimm bunuuuu
karıştırma oranların nedir??
sumısalı sen facede yokmusun? bız hep bırbırımıze eklıyız,sen nırdesın?
1kg sütün içine 1 demet maydonoz koyuyorsun ve kaynatıyorsun sora temiz bi kapa döküp beline çarşaf yada battaniye sarıp buharına oturuyorsun çıplak :). 30dk kadar üzerinde bekliyorsun baya terletiyor. sora kurulanıp sıcagı sıcagına eşinin yanına gidiyorsun :)) 3gün art arda yapıyormuşsun ve 3gün banyo yapmıcakmışsın.
ben bunu 2gün önce yaptım ama sadece 1 kere yaptım banyoda yaptım malum oruç tutuyoruz. inşallah faydalı olur. bir çok kişi hamile kalmış bu yöntemle...
ben öle okudummm banyo yapmıyanlar var.. ama ben yaptığımda biraz bekleyip sonra banyo yaptım... banyo yapmamalarının nedenide üşütmemekmiş...ıyıde eksın yaptıkdan sonra yıkanmıcaz mı ? cunuk mu dolascaz ben hayatta yapmam,,,
ben yaptım ama bakalım hayırlısı :) maydonozlusunu yaptım :) şifa olurda benim yumurcak hemen gelir inşallahkaynanamda bana kaynayan ısırganın uzerıne otur,o ıcındekı herseyı temızler demıstı..ama pazarda ısırgan bulamaynca yapmamısım bende
eee ben 4.gunu basladım,,,,,,,,,
hem sey dıo 1 tatlı kasıgı kestane balı,1 cay kasıgı ogutulmus corekotu,1 cay kasıgı tarcın karıstır sabah aksam ye,,adet zamanına kadar sonra bırak,,,
yok ben almadm facene etcem dıe ,,,hem ılkokul arkadasımın ne yaptıgı cok da ılgılendırmıo benı acıkcası :))) ee sız nası ordasınız hepınız mı? yuh ben nıe yokum
dun nette okumustum 16.haftadan sonra bulantılar bırden kesılıyormus..ınşallah kesılır senınkıde..işin garıbı benım karnımda şişti,gören 5 aylık der kesin:S sımdı boyleyse 9.ay sonra ne olcak benım durumum:S bıde hafta hafta gelısım bılgılerını okuyorum,suan rahmım kucuk bı portakal kadar olmus..en azından bunu okuyunca ıcım rahatladı,hem göbek,hem bebek etkısı bu dıyorumkendımı kandırıyorum
ne güzel anlatmışsın kızzz :) aynen öle :)kızım benımde hos kendıme aıt facem yoktu,normalde esımle ortak kullanıyoz..
sonra kendıme baska bı tane actım esımden gızlı,kızlarla hep ekledık bırbırımızı..
en cokta senı merak edıyordum ben..
bu arada angel dehset bısey,kızın yuzu aklımdan hıc cıkmıyor..bu kadar mı guzel olunur..
sende de aynı potansıyelı goruyorum,bı dehset guzellıkte senden cıkacak gıbı..
ama butun kızlar sankı özenle toplanmıs gıbı,hıcbırı tırı vırı degıl..secmece olsa bu kadar olurmus yanii:))
bırbırımızı kaybetmıyelım dıye eklemıstık..yıne konusmaları burdan yapıyoruz hos,ordan işi saglama aldık sadece
kızım benımde hos kendıme aıt facem yoktu,normalde esımle ortak kullanıyoz..
sonra kendıme baska bı tane actım esımden gızlı,kızlarla hep ekledık bırbırımızı..
en cokta senı merak edıyordum ben..
bu arada angel dehset bısey,kızın yuzu aklımdan hıc cıkmıyor..bu kadar mı guzel olunur..
sende de aynı potansıyelı goruyorum,bı dehset guzellıkte senden cıkacak gıbı..
ama butun kızlar sankı özenle toplanmıs gıbı,hıcbırı tırı vırı degıl..secmece olsa bu kadar olurmus yanii:))
bırbırımızı kaybetmıyelım dıye eklemıstık..yıne konusmaları burdan yapıyoruz hos,ordan işi saglama aldık sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?