günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm günleriniz hep aydınn olsunnn bitanelerimmm iyi olmanızada çok sevindimmm maşallahhhhhhhhhhhh![]()
günaydııııııııınnnnn şekerimmm gördüğüm kadarıyla sende çok iyisin Allah bozmasınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm günleriniz hep aydınn olsunnn bitanelerimmm iyi olmanızada çok sevindimmm maşallahhhhhhhhhhhh![]()
:18::18:sorma canim bende de ayni durum var 29'un da hasta olmayim diye dua ediyorum insallah olmayiz canim,ilk defa bu ay bukadar kafaya takiyorum:18:
bizlerde iyiyiz cok sukur ama bebisin diyince digeri aliniyo bebislerin de teyzesi![]()
biz iyiyiz cnm sen ve bebişin nasıl![]()
ayy çok az kalmış seninkifarklılıkk varmı sende
bizlerde iyiyiz cok sukur ama bebisin diyince digeri aliniyo bebislerin de teyzesi![]()
günaydınnnnnnnnnnnn bebişlerrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugun![]()
aaaaa canim sen hamile misincok sevindim
saglikli sihhatli kucagina da alirsin insallah:81:
onlar düet yapıyorlarGunaydin yeavvrum k.valideden sonra k.peder ne is yahu?
günayduııınn kanki jampinglerim napıyorsunuzbeni sormayın fenalardayım...kayınpederimin atraksiyonları bitmek bilmiyor arkası yarın dizileri gibi
![]()
bana da bana daevet canım hamileyim gecen hafta ogrendim:) darısı sana olsun en yaın zamanda inşalllah:))
bana da bana dabende bilmiyodum canım allah sağ salim kucağına almak nasip etsin.. darısı bizim başımıza..
![]()
onlar düet yapıyorlarahuahauahuaha
![]()
Yakin mi evler sen de katiliyosun bu sahane duete![]()