desene mıllet bıze tur atmaya basladı bız daha bırıncıye baslayamadık
uff ya yemın ederım benım de basımı alıp gıdesım gelıo kocamı bıle alasım gelmıo o an yanıma
,,alım arabayı gıdeyım telefonuda atıp kırayım,,hıc kımsenın sesını duymuyım,,sadece ben ıstedıgımde tek bır kısıyı arayıp ben ıyım deyıp daha tek bı laf bı etmeden telı kapatıp arabanın marsına basıp yola devam etmek,,,,,,
ya walla bıde agrıma gıden ne bılıon mu,,boyle tanıdıkların kucuk cocuklarını gordugumde sevdıgımde "ay Allah sanada nasıp etsın ınsallah yaa " dıe bı acımsar ses tonuyla "ıyı" nıyetlerı duymak ,,,,,,walla artık kımsenın cocuguna tutmuyorum sadece basını oksayıp masallah gule gule buyutun deyıp cekılıon hemen,,gecen esımın teyzesının gelını bana tur atarcasına 2.yı dogurdu hayırlı olsuna gıttık daha kapıdan ıcerı gırmemle cocugu kucagıma vermelerı bır oldu optum verdım gerı dedım terlıyım bıraz,,sımdı rahatsız olmasın bebek dedım,,dıorum masallah Allah nazardan korusun,,sankı nazar edecem bebege ya sınır oldum resmen![]()
Ewt yaa bi de öyle bişiy var ..Oyüzden zaten istemiorum bebek görmeye gitmeye ..Ben dursam insanlar durmuyor..Hadi ALLah sanada nasip etsin lafları imalı imalı dediğin gibi ''acır gibi''..
Beni daha çok kötü yapio böyle şeyler tamam kötü niyetli deillerde ne diye hatırlationuz ne dicemi şaşırıyorum hayırlısı diyorum ama kendimi çok ezik hissediyorum..
İşte yaşamayan anlayamaz..
Eşimde çok sinir oluo gittiğimiz yerde hemen bebeği kucağımıza vermeler falan..Sanki elalemin çocuğunu sevince çocuk özlemim gidicek..
Bi de bişey olunca hemen maşallah de maşallah lafları..
İnan eskiden bebekleri çok severdim herkesde bilir düşkünümdür..Şimdi gördüğümde almıyorum kucağıma artıık istemiorum ne bilim..Sinir oluyorum hemen benim kucağıma vermelerine..
İstekde kalmadı artık kimsenin çocuğunu sevemiorum..Çünkü kendi çocuğumu sevmek istiyorum..
Belki böylede daha çok yanlış anlaşılıo ay kendini sıkıo üzülmemek için almio diolardır ama onlar ne düşüncek diye de yaşayamam ki ..