• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

desene mıllet bıze tur atmaya basladı bız daha bırıncıye baslayamadık:14::14:
uff ya yemın ederım benım de basımı alıp gıdesım gelıo kocamı bıle alasım gelmıo o an yanıma
,,alım arabayı gıdeyım telefonuda atıp kırayım,,hıc kımsenın sesını duymuyım,,sadece ben ıstedıgımde tek bır kısıyı arayıp ben ıyım deyıp daha tek bı laf bı etmeden telı kapatıp arabanın marsına basıp yola devam etmek,,,,,,
ya walla bıde agrıma gıden ne bılıon mu,,boyle tanıdıkların kucuk cocuklarını gordugumde sevdıgımde "ay Allah sanada nasıp etsın ınsallah yaa " dıe bı acımsar ses tonuyla "ıyı" nıyetlerı duymak ,,,,,,walla artık kımsenın cocuguna tutmuyorum sadece basını oksayıp masallah gule gule buyutun deyıp cekılıon hemen,,gecen esımın teyzesının gelını bana tur atarcasına 2.yı dogurdu hayırlı olsuna gıttık daha kapıdan ıcerı gırmemle cocugu kucagıma vermelerı bır oldu optum verdım gerı dedım terlıyım bıraz,,sımdı rahatsız olmasın bebek dedım,,dıorum masallah Allah nazardan korusun,,sankı nazar edecem bebege ya sınır oldum resmen:47:

Ewt yaa bi de öyle bişiy var ..Oyüzden zaten istemiorum bebek görmeye gitmeye ..Ben dursam insanlar durmuyor..Hadi ALLah sanada nasip etsin lafları imalı imalı dediğin gibi ''acır gibi''..

Beni daha çok kötü yapio böyle şeyler tamam kötü niyetli deillerde ne diye hatırlationuz ne dicemi şaşırıyorum hayırlısı diyorum ama kendimi çok ezik hissediyorum..

İşte yaşamayan anlayamaz..

Eşimde çok sinir oluo gittiğimiz yerde hemen bebeği kucağımıza vermeler falan..Sanki elalemin çocuğunu sevince çocuk özlemim gidicek..

Bi de bişey olunca hemen maşallah de maşallah lafları..

İnan eskiden bebekleri çok severdim herkesde bilir düşkünümdür..Şimdi gördüğümde almıyorum kucağıma artıık istemiorum ne bilim..Sinir oluyorum hemen benim kucağıma vermelerine..

İstekde kalmadı artık kimsenin çocuğunu sevemiorum..Çünkü kendi çocuğumu sevmek istiyorum..

Belki böylede daha çok yanlış anlaşılıo ay kendini sıkıo üzülmemek için almio diolardır ama onlar ne düşüncek diye de yaşayamam ki ..

of ya gene gun saymaya başladm 6gun kaldı bata kasklarm agrıo başm dönüo agzmda sabahları asit gbi bi tat. Inşallah kendimi kandırmıorumdur. Of

Benim annem bile bu düşüncelerimi bilmiyor..Belki üzüldüğümü biliyor ama bu kadarını tahmin etmiyor..

Şimdi aklıma geliyor ikinci torunu için alışveriş yapacak bana gösterecek biliyorum içim acıcak..Oyüzden otarafa da gitmek istemiorum hiç..

Yine en iyi eşim anlıyor tabi beni..Allahm şu kpss sonuçları bi gelsede hayırlısıyla gitsek başka şehire : (

Siz beni dışarda görseniz hiç demezsiniz bu kız bukadar kafasına takıyormu die..

Bazen kendimi tutmaktan sıkmaktan da sıkılıyorum..

soyle dusun oske:

hamıle oldugunu ogrenıyosun,,dunyalar senın,,sonra ogurmeler ,,sabahlara kadar klozet basında sabahlamalar hepsı geccek bebegım olcak dıosun,,sonra bırden bı terslık oluyo ve gozlerını actıgnda çatalda uzanmıs yarı ayılmak uzere ıken doktorun hersey halloldu ,,ıyımısın dıe sormasıyla buluyosun ve senın ne bır bulantın kalmıs nede halsızlıgın cunku o bebek artık senınle deıl,sonra guclu durma cabaları ,,,yanlızken aglama krızlerı cunku ne cevremde ne aılemde nede sulalemde daha bır allahın kulu bebek kaybetmemıs,,sen ılksın,,,esın ıse gıttıgınde kıyafetlerını toplayıp tam kapıdan cıkacakken esın ıs yerınden ızın almıs sana destek ıcın yanına gelıo ve senı evı terk ederken elınde valızle goruo cunku sen o acıyı kaldıramıyosun sarılıo sana ve aglıo bırakma benı yalvarıyorum dıe ,,,sonra duzeldım dıe dusunurken ıkıncı kez gebe kalıosun ama beynınde hep su soru ya bıse olursa dıe ama herkes sana bı kere oldu dıe tekrar olcak dıe bıse yok dıo ama hamıle oldugunu ogrenıosun 3 gun snra lekenme ve 3 hafta sonra lavobaya gıttıgınde ıccamasırında grımsı bı kese goruosun eşiyle bırlıkde ,,,yıgılıp kalıosun banyoya esın senı hastaneye yetıstırıo parca kaldıgı ıcın tekrar catala cıkıp kurtaj oluyosun ve yıne gozlerını actıgında doktoru gorup ıyımısın dıe soruyla karsılasıosun,,ve sonra dıs doktoruna bıle gıtmeye korkar oluyosun,,,her gece uykudan sıçrayarak uyanıosun,,ruyalarında hep bebekler elınden alınıo ,,,ve kendını yemege verıosun ,,sabahdan acardım dolabın kapagını otururdum onune saatlerce dolapda ne varsa yerdım cunku depresyondaydım,,cunku hamıle kaldıydım,,,sonra ne oldu 110 kılolara cıkdım hemde 3 veya 4 ayda aglamalar,,,bı yadan guclu durmalar,,,bı yandan kabullenmeye calısmalar,,hepsı var senın anlıcagın,,
suan mı nasılım notr durumdayım hamıle olsam ne hıssederım bılmıyorum,,sence boyle bı tabloda hamıle kalmak mı ıyı yoksa hamıle kalamamak mı ,,,,,

Şuan ağlıyorum biliyormusun? Allahtan evdeyim, eşimde evde yok kendimi tutmam gereken bir durum yok. Yaşadıklarının bir kısmını yaşadım, 2.kısmını yaşamaktan korktuum için doktor beklemenize gerek yok dediği halde 2 kere adet oliim öle başlicam diyorum. Allahtan çevremde evli insan sayısı az. Evli olanlarda benim gibi yeni düşünmeye başlayanlar yada düşünmeyenler. Ablam doğumu bekliyor, bende bi heyecanla bekliyorum onu kucağıma almak için. Hergün arayıp soruyorum, annem dalga geçiyor hala tek parça diye. Başkasınınkini bilmemde ablamınki için can atıyorum sanki. Ağlamam bir isyan olarak algılanmasın sadece üzülüyorum.
Ama biliyorumki kalbi atmaya başladığı için ahirette şefaatçim olacak, Allah nasip ederse ben orda kucaklicam onu. Allahım hepimiz için hayırlısını versin. Yokluğuylada varlığıylada imtihan etmesin Rabbim, olmayana hayırlısıyla tez zamanda versin.

İşim var biraz, ara ara bakarım. Dikkat edin kendinize, umudu kaybetmek yok....

selam canlar bugun oglen itibariyle taburcu oldum allah razi olsun hepiniz dua etmissiniz sormussunuz merak etmissiniz allah hepinizin gonlune gore versin tez zamanda hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize insallah...............ben basimdan gecenleri ozeltle anlatayim hem merakinizi gidereyim hemde tecrube olarak paylasmis olayim......................

cumartesi malum lekelenmem vardi gittik muayene ultrson baktilar bebeklerin kalp atislarini alamadik ama her ihtimale karsi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor biliyosunuz.....
pazartesi erkenden doktora gittik yine muayene ultrason yine kalp atisi yok kesin olarak olmusler ustelik gelisimleri 8 haftalik kalmis yani 2 bucuk santim kalmslar doktor en az 12 gun once kalplerinin durdugunu olduklerini soyledi hemen yarin gelin yatircaz simdiye kadar kendiliginden dusmemisler tablet(fitil tarzinda ilac) vercez icini temizlesin diye oda temizlemezse operasyonla temizlicez dedi doktorumuz cok iyiydi ilgiliydi ama devlet hastanesinin durumu berbatti on dakika beklenecekgibi degildi biz hemen arkadalsri aradik sorduk jinekoloji alaninda un yapmis b ozel hastaneye tavsiye ettiler iyikide etmisler hemen oraya gittik ordada doktorlar muayene etti ultrasonda bakti ewet olmusler hemde cok onceden dediler hemen yatirmamiz lazim ama biraz kanamasi var belki yarina kadar kendini temizler bizim gozetimimizde kalsin dediler tabi bende dil yok hersey esim araciligiyla konusuluiyo neyse pazartesi yattik hasteneye saliya kadar tum gece botunca surekli gelen kani rengini kontrol edip durdular yetersizdi cok az geliyodu sali gunu sabah tableti yerlestirdiler bir saat kadar adet sancisi gibi bir aci cektim ondan sonra ersey kendiliginde bi kezde akti doktor bakti muayene yine tum muayeneler alttan tabi bebekler hala icerde nasil siki tutunmussalar cunku o elle muayenelerde doktorlar cikamaya calisiyolardi neyse en son operasyona aldilar anestezi verdiler icimi temizlemisler yatagima alip odama getirdiler o bebekleride istersek kavanoz icindebize verirlermis biz istemedik patolojik tahlil icin aldilar dunde gozetim altinda yattim bugun ciktim iste.sonuc 3 hafta sonra cikcak kontrolumde var o zaman simdi iyiym hamdolsun hayirisi boyleymis ne diyelim verende allah alanda cok sukur ki esim vardi bana derman oluyo bu gurbette ailelerimizede bugun soyledik iste boyle atlattik sayilir.en azindan sebebini ogrenecez ikinci dusugu beklemicez o iyi esimde doktora gorundu ordayken spermiyogram vercek simdi firsat varken cunku iki aya kadar korunacakmisiz oyle iste nasibimizde bu olayi tecrube etmek varmis hamdolsun yaradana sizede allah razi olsun canlar...

canim oncelikle soyleyecek kelime gercekten bulamiyorum cooook gecmis olsun ve bu kadar inancla Rabbine olan guvenle dimdik ayakta durduguna cok memnun oldum hayat iste hepimiz imtihan dunyasinda yasiyoruz ve sinavlarimiz farkli farkli Allah hicbirimizi sasirtmasin ve utandirmasin Rabbim insaaallllhhh en kisa zaman en sagliklisindan en hayirlisindan en guzelinden evlatlar nasip etsin sana ve hepimize....

Canım annemlerle memlekete geldm bende teldn baglanıorum tatlm sıkıntıdan. Zaman gecsn die geldm ama burda durdu zaman

Hadi ya neden ki ? Gezip dolaşsanıza cnm..Öle bi ortam deil mi ? Hazır fırsat varken forumdan da uzak kalırdın biraz kafan dağılmış olurdu..

Eşin de yanında mı kıs yoksa yalnız mı gittin ?

ya su kanallarda nıe bı hal olmaz seyredecek

Ne aradığına bağlı şekerim..

Ama tv nin geneli zaten boş bi kutu izleyince daha çok sıkılıosun saate bakiorum kaç saat burda oturmuşum diorum bu salak insanları izliyorum sonra daha çok vicdanım sızlıo zamanım ne kadar boşa geçti die..

Hele hele bazı oyuncuların ben dizi izlemiyorum demelerine sinir oluyorum he yani biz izlios biz malız ozaman..

Zaten kimdi ya bi yazrmıydı gazetecimiydi dizi izleyen insan gerizekalıdır demişti olay olmuştu..Adamlar resmen bizle dalga geçio..Bi de bu işi yapan insan bunlar..:ssz:

Aldım eti hoşbeşleri elime anam sıkıntıdan koca bi paketi bitirmişim nerdeyse : )

Bende sıkıntıdan git gide kilo verdiğim için iştah açıcı kilo aldırıcı ilaç kullanmaya başladım işe yaradımı ne..

O diilde şimdi kilo alırsam millet de yanlış anlicak hamilemisin diye gelde bak işe : )

Son düzenleme:
Kızlar bu aralar topici bekleme görevini ben alıcam galiba...

Çünkü artık hep evdeyimm eşimde evde olmicak dolayısıyla daha çok zamanın olacak girmek için..

Siz olmasanızda bende böyle kendi kendime konuşurum artık napimm :51:

Kızlar bu aralar topici bekleme görevini ben alıcam galiba...

Çünkü artık hep evdeyimm eşimde evde olmicak dolayısıyla daha çok zamanın olacak girmek için..

Siz olmasanızda bende böyle kendi kendime konuşurum artık napimm :51:

Bende buralardayım canım bugün. Ütü yapıyorum arada bakıyorum :3:

Ozaman ikimizede kolay gelsin canım :))

Aynen şekerim : )

Bugün tükkan bize emanet hasılat parasını da giderken paylaşırız artıkın :27: gerçi hiç müşteri de yok ama olsun en azından topicimizi listenin altlarına düşmekten kurtarioz :51:

Kimse gelmesede biz burda emaneti beklioz imajı verios :9: boş görüp saldırmasınlar topicimize : )

Neyse benim artık pc yi kapatmam lazım eşim gelecek..İşlerimide bitirdim sayılır..Kalanı da yarına kaldı artık..

Ortak tükkan sana emanet çıkarken kitlemeyi unutma .. :3:

muzmutcummm bitanem çok geçmiş olsun büyük bir umutla hep iyi olmanı bekledik dua ettik meraklandık böylesi seni de bizi de üzdü :( rabbim sana sabırlar versin inşallah kolay atlatırsın ve dermanını nı da çabuk alırsın rabbimden.amin.biz hep seninleyiz yanlız değilsin istediğin gibi davran burada biz seni anlarız.çok üzgünüm kuzum :(

Back
X