inşallahh 12 . haftadan sonra bulantı azalıcakmış bitanem bende duydum kalp atımını çok şükür herşey yolunda imiş inşallahh tüm hamişlerimizin herşey yolunda gider Allahım korusunn hepimiizi ve sevdiklerimizi aminnnnnnnnn yaaa ne dengesiz doktormuş aynen bitanem tek doktor değil en az iki doktora baktırmak lazı m maşallahh bebişine ve sana Allah nazarlardan saklasınnn aminnnnnn çok sevindimm herşeyinn yolunda gitmesineeetatlm sehir dısından misafrlerim vardı kaç gündür yazamadım.ne kusuru olurmu hiç ayy masallah insallah kalp atımınıda duyarsın haberdar et bize.eh işte sekerim bulantı halsizlik bel agrılarım var ama gececek bu günler allahın izniyle bebişimiz iyi teyzesi kalp atımını duyduk ama kötü bir olayda yasadık ilk doktor kalp atımını duymadı hatta bikaç güne kanaman olacak düsük yapacaksn dedi aynı gün baska doktora gittik o hemen duydu bende duydum allahm sanada yasatsın insallah ama sakın 1 doktorla yetinme bazılarının aleti bozuk yada eski oluyo yanlıs yönlendiriyolar insanı kendne dkkat et tatlm bebişe iyi bak![]()
çok geçmiş olsunn bitanemmm inşallahhh sevgili babacığınnnn yoğun bakımdan sağ salim bir an önce çıkar aminnnnnnnnnnnnnnn sende di,kkat et kendi,ne güzel düşün olurmu sen arttık iki canlısın bitanemmmbende gecmısı okuyordum,cevap verene kadar sen cıkmıssın zaten..
yaa aklım sımdı muzmutta kaldı,ınsallah bıse olmamıstır..
ama ıcıme doguyor hıcbıse olmıcak inşallah..
bizde tatılı erken kesmek zorunda kaldık,babam yogun bakımda,oyuzden bugunler bıraz streslı gecıyor..
hayırlı olsunnnnnnnnn bitanemmm Allahımm sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin aminnnnnnnnnnKizlar arkadasin tlinden giriyorum simdi test yaptim idrardan cift cizgiyi gordum kocamin haberi yok daha size soylemek icin girdim hepinizi seviyorum rabbim herkese nasip etsin kocamda aksama ogrenecek favede gorurseniz beni esimdir caktirmauyin
çok geçmiş olsunnnn bitanemmselam canlar bugun oglen itibariyle taburcu oldum allah razi olsun hepiniz dua etmissiniz sormussunuz merak etmissiniz allah hepinizin gonlune gore versin tez zamanda hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize insallah...............ben basimdan gecenleri ozeltle anlatayim hem merakinizi gidereyim hemde tecrube olarak paylasmis olayim......................
cumartesi malum lekelenmem vardi gittik muayene ultrson baktilar bebeklerin kalp atislarini alamadik ama her ihtimale karsi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor biliyosunuz.....
pazartesi erkenden doktora gittik yine muayene ultrason yine kalp atisi yok kesin olarak olmusler ustelik gelisimleri 8 haftalik kalmis yani 2 bucuk santim kalmslar doktor en az 12 gun once kalplerinin durdugunu olduklerini soyledi hemen yarin gelin yatircaz simdiye kadar kendiliginden dusmemisler tablet(fitil tarzinda ilac) vercez icini temizlesin diye oda temizlemezse operasyonla temizlicez dedi doktorumuz cok iyiydi ilgiliydi ama devlet hastanesinin durumu berbatti on dakika beklenecekgibi degildi biz hemen arkadalsri aradik sorduk jinekoloji alaninda un yapmis b ozel hastaneye tavsiye ettiler iyikide etmisler hemen oraya gittik ordada doktorlar muayene etti ultrasonda bakti ewet olmusler hemde cok onceden dediler hemen yatirmamiz lazim ama biraz kanamasi var belki yarina kadar kendini temizler bizim gozetimimizde kalsin dediler tabi bende dil yok hersey esim araciligiyla konusuluiyo neyse pazartesi yattik hasteneye saliya kadar tum gece botunca surekli gelen kani rengini kontrol edip durdular yetersizdi cok az geliyodu sali gunu sabah tableti yerlestirdiler bir saat kadar adet sancisi gibi bir aci cektim ondan sonra ersey kendiliginde bi kezde akti doktor bakti muayene yine tum muayeneler alttan tabi bebekler hala icerde nasil siki tutunmussalar cunku o elle muayenelerde doktorlar cikamaya calisiyolardi neyse en son operasyona aldilar anestezi verdiler icimi temizlemisler yatagima alip odama getirdiler o bebekleride istersek kavanoz icindebize verirlermis biz istemedik patolojik tahlil icin aldilar dunde gozetim altinda yattim bugun ciktim iste.sonuc 3 hafta sonra cikcak kontrolumde var o zaman simdi iyiym hamdolsun hayirisi boyleymis ne diyelim verende allah alanda cok sukur ki esim vardi bana derman oluyo bu gurbette ailelerimizede bugun soyledik iste boyle atlattik sayilir.en azindan sebebini ogrenecez ikinci dusugu beklemicez o iyi esimde doktora gorundu ordayken spermiyogram vercek simdi firsat varken cunku iki aya kadar korunacakmisiz oyle iste nasibimizde bu olayi tecrube etmek varmis hamdolsun yaradana sizede allah razi olsun canlar...