• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canım benım adet duzensız olunca gunun gecınce hamılemıyım bıle suphelenemıyosun o acayıp psıkolojısını bozuyo adamın 4 ay oldu tatlım bırakalı ondada duzenlı beraberlık yasayamadık kı zaten toplasan 2 ay gelen gıdenım oldu malum sınav stres derken
Evet canım benden kesın hormon testı ısteyecek onun için de artık memleket dönüşü adetın 4,gunu gıtmem gerekıyor cnku hayırlısı olsunn
Bız balayına bıle gıdememıstık tatlım kısın evlenınce bırde ıkı yerde dugun olunca vakıt kalmamıstı esım nıkahtan 1 gun sonra iş bası yapmıstı:1::1::1: bızım de tatılımız ıste benım memleket oluyo esım hep dıyo kacalım ama aılemdende onemlı degıl yaaa napimmm bizde eylulde bı kaç gunlugune kacacaz bakalımm ınsallah ızın verırler esıme ıkıncı defa
Ya bebıs olana kadar calışmam lazım yoksa kafamdan atamıyorum bır turlu buda bızı olumsuz etkılıyo psıkolojık olarak hem çalışma sartları ban uygun olacak saatlerı felann ıraz degısıklık olur benım için de

Bencede biraz kendini başka şeylere ver yoksa kafana takmakla daha çok gecikiyor ..

Memlekete gidince forumdan da biraz uzak kalırsın belki daha iyi gelir..Çünkü burda da hatırlıyor insan hep ..

Daha 4 ay olmuş hiç bişe değil üstelik adam akıllı çocuk çalışması da yapmamışsınız sen biraz boşuna ehvam yapion ..Herşeyi burda okuyoz görüoz ya da çevreden duyuyoz etkilenioz işte..Ya benimde öyle olursa die..

Ama şunu unutma cnm Allah korktuğunla imtihan eder..Oyüzden kafaya öyle şeyleri takmamaya çalışcaksın..İyi düşünceksin iyi olacak..

Sonrada nasipse üç kişilik tatillere çıkacaz inş :16:

Bencede biraz kendini başka şeylere ver yoksa kafana takmakla daha çok gecikiyor ..

Memlekete gidince forumdan da biraz uzak kalırsın belki daha iyi gelir..Çünkü burda da hatırlıyor insan hep ..

Daha 4 ay olmuş hiç bişe değil üstelik adam akıllı çocuk çalışması da yapmamışsınız sen biraz boşuna ehvam yapion ..Herşeyi burda okuyoz görüoz ya da çevreden duyuyoz etkilenioz işte..Ya benimde öyle olursa die..

Ama şunu unutma cnm Allah korktuğunla imtihan eder..Oyüzden kafaya öyle şeyleri takmamaya çalışcaksın..İyi düşünceksin iyi olacak..

Sonrada nasipse üç kişilik tatillere çıkacaz inş :16:

inşallah tatlım hepımıze nasıp etsın rabbım çekırdek aıle olmayıııı
evett foruma ancak ramazanın son 10 gunu gelırımm ama takıp etmeye calışırım sızı zaten ramazanda herkes dökülürrrr:9::9::9:
Sana da oluyor mu yaaa ben artık evde cok sıkılmaya basladımmmm tek basıma temızlk yap evı topla yemek yap nereye kadar sıkılıyorum artıkkk bişiler yapmam lazımmm

kıslarrrrr kımsecıkler yok dıyordukkk sımdı geldınız nıye susuyosunuzzzz:17::17::17:

Tatlım ben arada bakabiliyorum. Ondan yazamıyorum. Canım iş konusunda seni çok iyi anlıyorum bende çalışıyorum özelde, devlet memurluuna geçmek istiyorum. Aslında işimden arkadaşlarımdan memnunum ama çocuk olunca nasıl olur onu bilmiyorum. İşin açığı çalışmak benim hayat tarzıma göre değilmiş, evlendikten sonra daha çok zorlanmaya başladım. 2.çocuk olursa Allahın izniyle ozaman açıkçası şartlarda el verirse ben işi bırakmayı istiyorum. Çünkü süper bi insan değilim hatta genele göre üşengeç bile sayılırım, o yüzden çocuklarıma ayıracağım vakti, sabrı işyerinde harcamak istemiyorum.

evett foruma ancak ramazanın son 10 gunu gelırımm ama takıp etmeye calışırım sızı zaten ramazanda herkes dökülürrrr:9::9::9:
Sana da oluyor mu yaaa ben artık evde cok sıkılmaya basladımmmm tek basıma temızlk yap evı topla yemek yap nereye kadar sıkılıyorum artıkkk bişiler yapmam lazımmm

Yaz geldi insan tatil moduna giriyor, tatil istiyor. Ondan sıkılıyorsundur.

Buarada bugün bi söz duydum birinden. İnsan en çok neyi isterse onunla ilgili imtihanı o kadar zor olurmuş. O yüzden kızlar hep hayırlısını isteyelim, rabbim yokluğuylada varlığıylada imtihan etmesin.

Tatlım ben arada bakabiliyorum. Ondan yazamıyorum. Canım iş konusunda seni çok iyi anlıyorum bende çalışıyorum özelde, devlet memurluuna geçmek istiyorum. Aslında işimden arkadaşlarımdan memnunum ama çocuk olunca nasıl olur onu bilmiyorum. İşin açığı çalışmak benim hayat tarzıma göre değilmiş, evlendikten sonra daha çok zorlanmaya başladım. 2.çocuk olursa Allahın izniyle ozaman açıkçası şartlarda el verirse ben işi bırakmayı istiyorum. Çünkü süper bi insan değilim hatta genele göre üşengeç bile sayılırım, o yüzden çocuklarıma ayıracağım vakti, sabrı işyerinde harcamak istemiyorum.

çok doğru bi düşünce böle olanlar için cnm bende dahil olmak üzere çocuğu anne yetiştirmesi taraftarıyım herşeyiyle anne ilgilensin onu eğitsin... tabiki anne kayınvalide çok iyi bakar ama torunları olduğu için çocuklar çok şımarık oluolar en doğrusu bırakıcan işi 7/24 çocuğunla olucan :21:

canım cok ıyı anlıyorum senııı esım bana calış demıyorrr Allaha sukur tek maasla gecınebılıyoruz ama bazen bende ohh rahatlık gıbısı var mı dıyorum ama sonrada o kadar sene unv oku evde oturmak için mı dıyorum kendıme en azından ssk için çalışmak lazımmm yarın bır gun cocuklarımıza ıyı bır gelecek için tüm bunlarrr .Zaten esımmm ole cok ıyı bı ıs olmadıktan sonra cocuk olunca calıştırmaz benııı ben de ozel sektör magduru olarak sozlesmelı oğretmenlık yattı aklıma maası cok dusuk ama 3ten sonra evdesın resmı tatıllerde haftasonu ıyı yanııı bakalım hayırlısı tatlım hepımız için

bende kurtajdan sonra ne zaman hamile kalinir gibi konulara bakiyom malum bebisler dusmedi kurtajla aldilar insan ister istemez tedirgin oluyo acaba yine olurmu diye.valla isiniz zor hem calis hem evi idare et ben omrumde hic calismadim o duyguyu bilmiyom yapamazdim heralde ama bi yandanda o ekonomik ozgurlugun verdigi guveni hic bisey veremez degil mi...

Çalışmış bi bayansın ya bişeyden sonra sıkılırsın ev hayatından..

Ama bende aynı fikirdeyim..İnsan dışarda çalışmasa bile bişeylerle uğraşmalı kurslara falan bi yerlere takılmalı kendini farklı şeylere vermeli yoksa bazı şeyleri kurup kurup durursun kafanın içinde bütün gün evde..

Bende eşim sınavdan sonra yeni başladığı için işe bi iki gündür yalnızım ama yalnızlığıda özlemişim yaw ohh be yayıla yayıla takılıom evin içinde adetliyim bi de namaz da yok..hiç kalkmiom yerimden : )

Erkeklerin sürekli evde olması da iyi değil anam yemek yap şunu yap falan filan :27: duymasın valla çok kırılır :9:

Yaz geldi insan tatil moduna giriyor, tatil istiyor. Ondan sıkılıyorsundur.

Buarada bugün bi söz duydum birinden. İnsan en çok neyi isterse onunla ilgili imtihanı o kadar zor olurmuş. O yüzden kızlar hep hayırlısını isteyelim, rabbim yokluğuylada varlığıylada imtihan etmesin.

Yüce rabbim hakkımızda hayırlısını nasıp etsın dun akşam esımle yattık ama uyumadık konusuyoruz ole kpss sınavına gırerkende hep aynı seyı soylemıstım rabbım bızım için hayırlı degılse olmasın dıye kii çok iç açıcı gecmedı sınavım hakkımızda hayırlısı buymus demek demekki mutsuz olacaktım belkıde memur olsamda
ben heppp ne kadar sabırsız bı ınsan olsamda ne zaman hayırlı ıse o zaman hayırlı bı evlat nasıp et dıye dua edıyorumm rabbime o her seyın en ıyısını hayırlısını bılırr sınavımızı alnımız ak gecmeyı nasıp eder ınsallah

çok doğru bi düşünce böle olanlar için cnm bende dahil olmak üzere çocuğu anne yetiştirmesi taraftarıyım herşeyiyle anne ilgilensin onu eğitsin... tabiki anne kayınvalide çok iyi bakar ama torunları olduğu için çocuklar çok şımarık oluolar en doğrusu bırakıcan işi 7/24 çocuğunla olucan :21:

Şimdi bile bazen keşke çalışmasam dediğim zamanlar oluyor. Hiçbişi yetiştiremiyorum, haftasonu evde durmuyoruz, ev herdaim dağınık. Ben dağınığım kocam benden dağınık. Toparlayıp düzeltemedikçe geriliyorum ama yorgunluktan halim kalmıyor. Ama işte paraya ihtiyaç var.

Bazende diyorumki ben çalışmasam belki bu kadar harcamicaz- hoş benzin parası dışında çok harcadıım bişide yok yani- yeter eşimin maaşı. Ama uğraşacak bişi yok, bütün gün evde. Ev zaten sıkıcı, pek güneş almıyor, diğer apartmanla dip dibe bi yeri açsam karşıdan görüyor. Ne bilim ya. Çok sıkıldım çalışmaktan

sadece 1 gun mu hasta oldun:53::53:doktora sordun mu peki niye boyle oldu diye simdi birde 2 aylik hamile cikarmisin:52::52::52:

1gün kanama oldu ertesi günde biraz lekelenme oldu...sordum cnm ya tahlillere baktı süpersin dedi gördüğün adetmiş dedi folbiol verdi bakalım nolcak bu ay :18: sen ne durumdasın cnm bat nezman?

Çalışmış bi bayansın ya bişeyden sonra sıkılırsın ev hayatından..

Ama bende aynı fikirdeyim..İnsan dışarda çalışmasa bile bişeylerle uğraşmalı kurslara falan bi yerlere takılmalı kendini farklı şeylere vermeli yoksa bazı şeyleri kurup kurup durursun kafanın içinde bütün gün evde..

Bende eşim sınavdan sonra yeni başladığı için işe bi iki gündür yalnızım ama yalnızlığıda özlemişim yaw ohh be yayıla yayıla takılıom evin içinde adetliyim bi de namaz da yok..hiç kalkmiom yerimden : )

Erkeklerin sürekli evde olması da iyi değil anam yemek yap şunu yap falan filan :27: duymasın valla çok kırılır :9:

:1::1:yaaa bılmıyorummm benım gıbı dusunen var mı Allah razı olsunn esım hıcbıseyımı eksık etmezz kı benım gıbı manyak alısverıs yapan bırıne ıyı bıle katlanıyo hıc kırmaz once çok alısverıs yapıyosunn der ama bakmısım kı 1 gun sonra hadı gıdelım alalım dıyen kendısı:9::9:
dıyo ki bana sen calış kazannn senın olsun kazandıgınn anca sana yeter zatennnn:9::9::9: ama ne bılım kendı parasını kazanmıs bırı olarak ınsan 1 lıra bıle kazansa mutlu oluyooo
Yarın bı gun bebısım olsa zaten sadece ona harcarım bennnn:16::16:

1gün kanama oldu ertesi günde biraz lekelenme oldu...sordum cnm ya tahlillere baktı süpersin dedi gördüğün adetmiş dedi folbiol verdi bakalım nolcak bu ay :18: sen ne durumdasın cnm bat nezman?

benim daha var canim bat 27 temmuz bugunler benim calisma gunlerim anlayacagin:17::17:gunler gecmek bilmiyor valla keske hemen ay sonu olsa diyorum:18::18:

Back
X