Bana antibiyotik verdi canım. Birde 5mi 7 günlük bi ilaç vermişti şimdi hatırlayamadım ama eve gidince bakarım. Antibiyotik verilirmiş zaten, doğumdan sonrada kullanılırmış. Birde benim kürtajdan önce kanamayı başlatması için vermişti bi ilaç. Kanamam 10 gün sürdü benim ama öle adet gibi çok değildi. Son4-5 gün damla damla geldi. Sonrada 1 ayda adet oldum. Şimdi sen kendine doğum yapmış gibi dikkat ediceksin. Bir nevi lohusalık buda yani. Ağır kaldırmicaksın, yatıp dinleneceksin. Benim ilk gün hiç ağrım olmamıştı ama sonraki günlerde biraz olmuştu. Yat dinlen, düşünme hiçbişi. Tv izle.
Birde ben yaptım sen yapma, açıpta bebeğimi kaybettim konulu şeyleri okuma. Daha beter oluyorsun. Ben oraları okudukça kendimi onların yerine koyuyordum, hani insan bendende beteri varmış demezmi, ben de tam tersi sanki ben yaşamışım gibi oturup ağlıyordum.
Bİrde Rabbimden gelen bişi, çok kafa yorma, neden oldu bende bişmi var diye. Vücut sağlıksız bebeği atarmış, benim eşim biraz takmıştı, neden oldu diye sorgulayıp duruyordu. Geçende arkadaşından duymuş, kan pıhtılaşması diye bişi varmış o böle düşük değilde kalp durmasına sebep olurmuş. Gidip onlara baktıralımmış. Ya tamam iyilik için söylüyorlarda bazen insanlar çok konuşuyor. İlk hamileliklerde olabiliyormuş düşükler. Ben kürtajı beklerken hemşire öle demişti, %80 düşük oluyor ilk hamileliklerde. Nedeni yok işte. Hepsinin nedeni bilinmiyor araştırılmıyorda. Doktor arkadaşımla konuştum kan pıhtılaşması hakkında, ya dedi senin ailende böle bişi yok, genetik bunlar sonuçta, yapmak istiyorsan yaptır ama yani bu değilse hep neden oldu diye araştıracakmısınız, İnançlı insanlarsınız biraz akışına bırakın dedi. Kızdı bana