millet gönüllü haydariye dümen olmuş bacım...valla illa kalp kıracaksın...ondan anlıyorlar...geçen bir adamla kavga ettim...metrobüse binicem uzun zaman sonra...zaten ayda yılda bir binerim...adama pardon diyorum yol istiyorum geçicem...adam eşeğin şeyi gibi dikilmiş karşıma kıpırdamıyor...yok ozaman metrobüse otobüse neden biniyormuşum...dedim sanamı sorucam...ben sizden geçmek için yol istiyorum siz dikilmiş duruyorsunuz...sürünmeye pek meraklısınız heralde dedim...annem ordan beni dürtüyor sus diye...valla adama dalacaktım...dedim ben size değmek zorundamıyım yol istiyorsam vereceksin dedim...az daha bana laf diyeydi uzak doğu sporuyla tanıştıracaktım kendisini...ne kadar sabrımı zorlamışlar valla ne sabırlı insandım ben...yüzüme bakan huzur bulurdu...şimdi öylemi...
bu aileye ne zaman girdim beni resmen kemirdiler...ama onlara sorsan beni gezdiriyor eşim...daha ne istiyorum...tabi yıl 365 gün bunda 10 gün gezince tüm eziyetlere katlanmak zorundayım...

eğer bir varsa bin alsın allah hepsinden...hacı oldum valla günahın dibine battım bu küfürlerim yüzünden...ama kaynanam bizle gelemedi ya ohhhh canıma değsin...niyeti eşimle gitmekti...beni götürmüceklerdi...öyle bir olduki...benle eşim gittik...ey rabbim okadar büyüksünki...resmen mesaj yolladı...dedi kulum sen tek değilsin eğer ben evime seni istersem seni nasip ederim...ve ilk yazdığımızda çıktık...hamdolsun