• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kizlar kayinvalidem diger gelinin arkasindan konustugu gibi benimde arkamdan konusmus o kadar uzuldumki bide kaynima sinir oldum bana bagrir gibi celallendi

Günaydın millet, haftasonu herkes gibi bende dertliydim ama sonrasında düzeldi. Tabiki neden, kocamın ailesinin yanınada gittik ya. Rahat etti, uyudu orda. Bense başağrısından öldüm. Cuma acaip kavga ettik, ama yinede götürdü beni annemlere. Ablamın bebeğini gördüm, ağlicaktım zor tuttum kendimi kızlar. çok masum böle, mutluluktandı yani, ağlama faslı, yanlış anlaşılmasın. Sora ctesi akşam eşimin tarafına geçtik. Yani gittiğimiz gün geri dönsek tamam, ama biyerden sonra sıkılıyorum, birde genel olarak gergin insanlar, en ufak şeyde panik oluyorlar. Ben normalde çok rahat bi insanım ama onların yanında geriliyorum. Şu sıralar görümcemin düğün hazırlıkları var, inanın ben kendi düğünümde bukadar gerilmedim. Bişi yaptıkları yok, panikten, gerginlikten bi yol alamıyorlar. Bişi diyorsun ters anlaşılıyor, böle gerim gerim gerildim....
Bitanem benimmmm cok sevindimm Rabbim SAGLIKLA sihatle huzurla basari dolu hayirli upuzun omurler nasip eylesinn Aminnnnnnnnn bende bu haftasonu agladim durdum seni cok iyi anliyorum bende cok SIkıliyirum ayni sen gibi tatlim ve surekli gittigumde birilerinin arkasindan konusma en sinir oldugum sey

Kizlar kayinvalidem diger gelinin arkasindan konustugu gibi benimde arkamdan konusmus o kadar uzuldumki bide kaynima sinir oldum bana bagrir gibi celallendi

Ne demiş hakkında kayınvaliden? Sana tavsiyem hiç kafaya takma o konuşulanları, sana kim söylüyor birde bu lafları? Kaynın niye bağırıyor sana?

kaynanalar da istisnalar hariç öyleler canım...benimkine bi sorsalar kimbilir neler diyodur millete...yalnız bişey anlamadım kaynın mı bağırdı sana...valla iki uçan tekme sallasaydın..ifrit olurum 3.şahıslara....birde bunu bahane et uzklaş kayınvalidenlerden biraz hatasını anlasın özür dilerse barışırsınız..

kızlar demekki haftasonu hepimiz sinirlliymişiz bende cuma günü tartıştım eşimle..cumartesi günü kardeşimin düğünü vardı kendi memeleketimizde oldu erkek tarafında da yani başka şehirde de olacaktı..eşim başladı konuşmaya beniim işim var aslında, bizim düğünde damat 1 saat durmuş o da giderse 1 saat dururmuş.bnde gitmiyorum dedim..beni tehdit ederek götürme bi yere dedim.ne valiz hazırladım ne bişey aradım annemi oteli iptal edin gelmycem ben dedim..tabii üzüldü..eşimde öyle bir tepki beklemiyordu o da şaşırdı..ama böyle olunca kendi akrabalarına arkadaşlarına adım atmayacağımı bildiğinden cumartesi jet hızıyla gittik güzelce düğünümüzü yaptk döndük....sonuç:erkeklere anladığı dilden konuşmak lazm!!

Kucucuk bebegi kopege yaklastirdilar Bende yanlis buldugumu soyledim hemen kaynim kizarak ne pimpiriklisiniz biz nasil buyuduk falann dedi bende dedim strike intetne var simdiki anneler daha bilgiye cabuk ulasiyorlar ondan ince eleyip dokuyor dedim vay efendim sen benimmmm anneme laf ettim aklina sastim kaynimin benim annemde gecmisin annesi Ben kendi anneme lad edermiyim ama suda gercek onceden bebek hasta olur bilinmezdu bilgi paylasimi tyoktu evet simdi bilgiye ulasiyoruz ve koruma icgudusu ole daha cok koruyoruz ama gormelisiniz nasil bagriyo bana terbiyesizce

kaynanalar da istisnalar hariç öyleler canım...benimkine bi sorsalar kimbilir neler diyodur millete...yalnız bişey anlamadım kaynın mı bağırdı sana...valla iki uçan tekme sallasaydın..ifrit olurum 3.şahıslara....birde bunu bahane et uzklaş kayınvalidenlerden biraz hatasını anlasın özür dilerse barışırsınız..

kızlar demekki haftasonu hepimiz sinirlliymişiz bende cuma günü tartıştım eşimle..cumartesi günü kardeşimin düğünü vardı kendi memeleketimizde oldu erkek tarafında da yani başka şehirde de olacaktı..eşim başladı konuşmaya beniim işim var aslında, bizim düğünde damat 1 saat durmuş o da giderse 1 saat dururmuş.bnde gitmiyorum dedim..beni tehdit ederek götürme bi yere dedim.ne valiz hazırladım ne bişey aradım annemi oteli iptal edin gelmycem ben dedim..tabii üzüldü..eşimde öyle bir tepki beklemiyordu o da şaşırdı..ama böyle olunca kendi akrabalarına arkadaşlarına adım atmayacağımı bildiğinden cumartesi jet hızıyla gittik güzelce düğünümüzü yaptk döndük....sonuç:erkeklere anladığı dilden konuşmak lazm!!

Valla ne bilim seninki o dilden anlıyor, benimki yemiyor bunu. Cuma günü sırf işyerindeki birisini de götürecekti onun için gitti. Yoksa o kavganın üstüne sanmıyorum götürmezdi. Birde soruyor ona sanki herhafta sonu kendi memleketine gitmiyoruz gibi, 2 hafta üst üste gitti ilk defa, herhafta gidilirmiymiş, o ablada saolsun azçok biliyor durumları ama zaten düşünceside bu, gidilir, herhaftada gidilir, haftaarasıda gidilir dedi. Bizimki sustu tabi. Birde bende taktik öğrendim, artık herşeyde sen nasıl istersen diyorum ozaman terslik yapmıyor.

Birde annemler buhafta geliyorlar artık, babam iş sebebiyle gidiş geliş yapıyordu, buradada evleri var,annemde artık burda inşallah. Ohhhh :16::16:

Ne demiş hakkında kayınvaliden? Sana tavsiyem hiç kafaya takma o konuşulanları, sana kim söylüyor birde bu lafları? Kaynın niye bağırıyor sana?
Arkamdan ogulumun parasini yiyo gereksis seler aldiriyo gibi seylet bana burda ne cektirdiyse eltimede aynisini YAPMIS dertlestik eltimle o sehir disinda ve bana kayinvalidem eltikin hakkinda oyle onyargili seler anlatiyorki pes dedirtiyo bende eltime gidince anladim kayinvalidemin ne kadar onyargili anlattigini bi keresinde annemler bizdeydi kayinvalidem onlarin gelecegini bilseydim gelmezdim dedi kiz tarafini surekli kiskaniyo aynen bitanem takmamam lazim

kaynanalar da istisnalar hariç öyleler canım...benimkine bi sorsalar kimbilir neler diyodur millete...yalnız bişey anlamadım kaynın mı bağırdı sana...valla iki uçan tekme sallasaydın..ifrit olurum 3.şahıslara....birde bunu bahane et uzklaş kayınvalidenlerden biraz hatasını anlasın özür dilerse barışırsınız..kızlar demekki haftasonu hepimiz sinirlliymişiz bende cuma günü tartıştım eşimle..cumartesi günü kardeşimin düğünü vardı kendi memeleketimizde oldu erkek tarafında da yani başka şehirde de olacaktı..eşim başladı konuşmaya beniim işim var aslında, bizim düğünde damat 1 saat durmuş o da giderse 1 saat dururmuş.bnde gitmiyorum dedim..beni tehdit ederek götürme bi yere dedim.ne valiz hazırladım ne bişey aradım annemi oteli iptal edin gelmycem ben dedim..tabii üzüldü..eşimde öyle bir tepki beklemiyordu o da şaşırdı..ama böyle olunca kendi akrabalarına arkadaşlarına adım atmayacağımı bildiğinden cumartesi jet hızıyla gittik güzelce düğünümüzü yaptk döndük....sonuç:erkeklere anladığı dilden konuşmak lazm!!
Haklisin bitanem biraz onlardan uzaklasmam iyi olucak kaynimin yusunu gormek istemiyorum suan bu esler baseness hic beklemedigimiz davranislatda bulunabiliyor helao bitanem hola getirmisin hizaya sokmak lazim aynen hepimiz haftasonu sinirliymisiz

Valla ne bilim seninki o dilden anlıyor, benimki yemiyor bunu. Cuma günü sırf işyerindeki birisini de götürecekti onun için gitti. Yoksa o kavganın üstüne sanmıyorum götürmezdi. Birde soruyor ona sanki herhafta sonu kendi memleketine gitmiyoruz gibi, 2 hafta üst üste gitti ilk defa, herhafta gidilirmiymiş, o ablada saolsun azçok biliyor durumları ama zaten düşünceside bu, gidilir, herhaftada gidilir, haftaarasıda gidilir dedi. Bizimki sustu tabi. Birde bende taktik öğrendim, artık herşeyde sen nasıl istersen diyorum ozaman terslik yapmıyor.Birde annemler buhafta geliyorlar artık, babam iş sebebiyle gidiş geliş yapıyordu, buradada evleri var,annemde artık burda inşallah. Ohhhh :16::16:
ohhh harika annenlerin gelmesi super olucak kisasa kisas yaparsin

ya kızlar kutu içinde kutu konu içinde konu bende sizi arıyordum napıyosunuz yaa hamileler napıyor? son durum ne birir bana özet geçsin lüütfeen:)

off kızlar benim net e bişiler olmuş...çok kopuyor.....
yoncamel bencede uzak dur fazla laf yapan kaynanalar çekilmiyor ve senide lafa çekmeye çalışır..
miyopi annenlerin gelmesine sevindim..ana gibi yar,koca gibi hıyar olmaz demiş atalarımız:52:
sideroloties canım senin rumuzu yazmak ne zor canım:) son durumlardan bende bi haberim,yalnız yarın 4 te doktora gidicem...normalde 8 fatalık olmalı bebiş geçen 7.haftasında gittik göremedik..şimdide göremezsek daha bekletmez doktor sanırım..hayırlısı deyip bekliyoruz..seninki kocaman olmuş ya cinsiyeti bellimiii

yoncamel bencede uzak dur fazla laf yapan kaynanalar çekilmiyor ve senide lafa çekmeye çalışır..
miyopi annenlerin gelmesine sevindim..ana gibi yar,koca gibi hıyar olmaz demiş atalarımız:52:
sideroloties canım senin rumuzu yazmak ne zor canım:) son durumlardan bende bi haberim,yalnız yarın 4 te doktora gidicem...normalde 8 fatalık olmalı bebiş geçen 7.haftasında gittik göremedik..şimdide göremezsek daha bekletmez doktor sanırım..hayırlısı deyip bekliyoruz..seninki kocaman olmuş ya cinsiyeti bellimiii

Canım senin kesede bebeğimi göremediler? umarım herşey yolundadır güzel haberler alırsın

haklısın canım söylediğinde :1::1::1: doktordan hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

off kızlar benim net e bişiler olmuş...çok kopuyor.....yoncamel bencede uzak dur fazla laf yapan kaynanalar çekilmiyor ve senide lafa çekmeye çalışır..miyopi annenlerin gelmesine sevindim..ana gibi yar,koca gibi hıyar olmaz demiş atalarımız:52:sideroloties canım senin rumuzu yazmak ne zor canım:) son durumlardan bende bi haberim,yalnız yarın 4 te doktora gidicem...normalde 8 fatalık olmalı bebiş geçen 7.haftasında gittik göremedik..şimdide göremezsek daha bekletmez doktor sanırım..hayırlısı deyip bekliyoruz..seninki kocaman olmuş ya cinsiyeti bellimiii
Aynen dedigin gibi bitanem beni surekli lafa cekmeye calisiyor bitanem insallah yarimsaat hersey yolunda didicek ve Allahin izniyle duyucaksin melegini amin bu arada bendede net sorunlu sayfalar bazen gozukmuyor

yaa görünür görünür takma kafanı:) ya ben çok heyecanlıyım maşallah 14. haftaya geldik bu öğlende doktora gideceğim cinsiyet söyler mi hiç bilmiyorum, ikilitest saçmalığınıda atlattım çok şükür temiz bi sıkıntı yok göbeğimde çıkmaya başladı hayırlısı valla sağlık diliyorum allahtan kendimi bebeğime ve hepinize:)

yaa görünür görünür takma kafanı:) ya ben çok heyecanlıyım maşallah 14. haftaya geldik bu öğlende doktora gideceğim cinsiyet söyler mi hiç bilmiyorum, ikilitest saçmalığınıda atlattım çok şükür temiz bi sıkıntı yok göbeğimde çıkmaya başladı hayırlısı valla sağlık diliyorum allahtan kendimi bebeğime ve hepinize:)

Senin cinsiyet cikar canim

Back
X