• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Çok yorma kendini temizlik yapıcam diye. Havalar sıcak zaten, bence dinlen biraz. Uykun gelmiştir senin şimdi :16::16:

canım yormadan yapmaya çalışıyorum da size bişey sorucam benim evde küf var küf giderici bir ideterjan aldım onunla gardolabını siliyorum ama baya bir keskin kokus var acaba zararı olur mu

ayyyyy insallah insallah canim simdi sen hamilesinde bol bol dua et bize:))))ilk defa bu ay dikkatle calistik...tabii en iyisini Rabbim bilir insallah hayirlisi ile bana da herkezede nasip eder

canım zaten iki lafımdan bri rabbim isteyen herkese versinn.... Gerçekten acayip bir duygu bütün kadınlara nasip etsin Rabbim.... aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oooooo bu ne acele boyle senin yumurtalar bile hazir degildir daha:))) evde oturup dusundukce gecmiyor zaten baska seylerle ilgilen

anam hazırlarım o yumurtaları ben :))))))))))))))))
ufff dısarı cıkamıom cok sıcak ıstanbul,,,gozum yemıo walla dısarı cıkmayı,,,
gıdıp tatlı mı yapsam nee kocama enerjı depolayım bolca :52:

anam hazırlarım o yumurtaları ben :))))))))))))))))
ufff dısarı cıkamıom cok sıcak ıstanbul,,,gozum yemıo walla dısarı cıkmayı,,,
gıdıp tatlı mı yapsam nee kocama enerjı depolayım bolca :52:

:))))hazirla hazirla keciboynuzu ye iyi gelir...sormaaaa sicaklar cok fena bizde pisiyoruz burda klima var ama banamisin demiyor 50 dereceden fala burasi zaten cayir cayir etraf

Ewt :18: ama anestezi istedim korkuyorum çünkü..Ben kendim istedim gerçi doktorlara kalsa eşimin spermleri tavan yapcak ondan sonra..

Ama son kontrollerde normal seviyede sipermiyogram testi..Bende bi yandan zaman kaybetmek istemediğim için çektireyim çıksın aradan diyorum..2yıl oldu yeter daa : )

Sen anestezilimi çekirdin ?

yok canım ben anestezi istemedim zaten doktorlarda pek gerek duymuyo..ama acı eşigin düşükse yaptırman iyi olur..yada avrupa yakasında radyomar var son teknoloji cihazlarla hiç acısız yapıyorlar oraya gidebilirsin

Kuzum benim inşallah aşılaman turmuştur :)rabbim sabrının karşılığını berir inşallah

aminnnnnnnnn canım inşallahh benimledir bebişim bugün biraz adet agrısı gibı agrı cektim geri gecti.inşallahh olmam yaa :14:

Son düzenleme:
Back
X