• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Aynen benimde :) zorla çıkıyorum sabahları yataktan. çalışan hamiş olmak zor dimi? bu arada hemen hemen aynı bebişlerimizin doğum tarihi. aynı haftadayız

evet canım :) allah sağ salim doğurmayı kucağına almayı nasip etsin.bu zamana kadar hep ssk lı gittim doktora ultrasonla baktı ama yakınlaştırıp bebeği göstermedi hiç bize haftaya cuma doktor randevum vardı bende özelden aldım bu sefer görürüm inşallah tam teşekküllü :) 2!li tarama testini de yaptırabilirim doktor isterse

gunaydın kızlar,,,

sakarlıkda artık bır numara oldum,,ayagımın ıc tarafına kurdan battı,,bu tuylu halıdan vardı mutfagımda ona dusmus bıde halının rengı kurdan rengıne yakın oldugu ıcın de gormemısım evı de dun supurmedım ,,gece mutfaga gıttıgımde anammmm kurdan bı battı ama nefessız kaldım cekdım kurdanı ama ucu yok sıvrı yerı allahım kalktık acıle gıttı doktor baktı yok dedı ıcınde kalan parca ,,,eve geldık ama sabaha kadar uyumadım agırdan ılac ıctım ama fayda etmedı sımdık ayagımın ustune basamıom yan yan yuruom,,gecen haftada kulagımda cıban cıkdı,,,Allahım var ustumde bı sapsallık ama cozemedım,,,

evet canım :) allah sağ salim doğurmayı kucağına almayı nasip etsin.bu zamana kadar hep ssk lı gittim doktora ultrasonla baktı ama yakınlaştırıp bebeği göstermedi hiç bize haftaya cuma doktor randevum vardı bende özelden aldım bu sefer görürüm inşallah tam teşekküllü :) 2!li tarama testini de yaptırabilirim doktor isterse

amin canım hepimize inşallah.

ben özele gidiyorum doktorumda çok şeker biri. gösteriyor anlatıyor. tabi özelde biraz daha farklı ilgileniyorlar :) evet sanırım bu haftalarda yapılacak 2 li tarama testi

gunaydın kızlar,,,

sakarlıkda artık bır numara oldum,,ayagımın ıc tarafına kurdan battı,,bu tuylu halıdan vardı mutfagımda ona dusmus bıde halının rengı kurdan rengıne yakın oldugu ıcın de gormemısım evı de dun supurmedım ,,gece mutfaga gıttıgımde anammmm kurdan bı battı ama nefessız kaldım cekdım kurdanı ama ucu yok sıvrı yerı allahım kalktık acıle gıttı doktor baktı yok dedı ıcınde kalan parca ,,,eve geldık ama sabaha kadar uyumadım agırdan ılac ıctım ama fayda etmedı sımdık ayagımın ustune basamıom yan yan yuruom,,gecen haftada kulagımda cıban cıkdı,,,Allahım var ustumde bı sapsallık ama cozemedım,,,

Geçmiş olsun. gerçekten görünmez kaza olmuş. içinde parça kalmaması iyi ama acır tabi bi süre. basma üzerine dinlen

günaydın kızlaarrr...
su misali geçmiş olsun canım,dikkat et iltihaplanmasın...
hamiş olmaya çalışanlara bereketli günler...
hamilelere rahat hamilelikler...
banada hayırlı bir doktor kontrolü...
15.30 da bakalım ne çıkacak..

günaydın kızlaarrr...

kendimi çok umutsuz hissediyorum yaa... hafta sonu 2 günlüğüne köye gittim. herkes bebek soruyor artık. daha düşünmüyoruz diyorum ama içim gidiyor. bakışlarımdan bile belli ne kadar çok istediğim. :19: ya olmazsa diye çok korkuyorum. allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. :25:

Son düzenleme:
günaydın kızlaarrr...

Günaydın canım,

Bende seni merak ediyordum. Dün değil miydi senin kontrolün?

16 haftada diyor herkes ama ben doktora gidince nasılsa hiç sormak gelmiyor aklıma iyi mi sağlıklımı felan diyorum zaten bitiyor kontrol sonra:) seninki belli oldu mu canım sen benden 1 hafta önceydin:)

Doktorum bana yuksek ihtimal kiz dedi. Zaten ben de oyle hissediyordum. 2 hafta once ikili testini yaparken soyledi canim :)

gunaydınn kızlar güzel haberler verelim hergün herzaman birbirmize inşallahh Allahım güzel haberler vermeyi nasip etsin aminnnnnnnnnnnn sumisali canımmm çok geçmiş olsun aynısnı kardeşimde yaşadı ,yağmurcumm tatlımmm inşallahhh en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz umudunu kaybetme :16:

kızlarrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnn

evim evim güzel evimdeyim :)))

napiyorsunuzz? benim bugün bat günüm ama gelen giden yok sabah dayanamadım test aldım malesef negatif :(

neyse beklicem bakalım :)) herseyin hayırlısı artık

ya kızlar sizce eşimin kardeşine nası davranıyım haftasonu bişe yaşamıştım yaaa gıcık etti beni onlara gidince onun yüzünü görmek istemiyorumm yaaa of zor yani zor

kızlarrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnn

evim evim güzel evimdeyim :)))

napiyorsunuzz? benim bugün bat günüm ama gelen giden yok sabah dayanamadım test aldım malesef negatif :(

neyse beklicem bakalım :)) herseyin hayırlısı artık

günaydınn tatlımmmm hadi inşallahh gelmez kırmızılarrr aminnnnn bi gün daha bekle tatlım

günaydınn tatlımmmm hadi inşallahh gelmez kırmızılarrr aminnnnn bi gün daha bekle tatlım
saol canım benimmm inşallah gelmezzz :) midem bulanıo yaaaa kesin bugün olmazsam 2 güne gelir :( zaten ben hiç aynı gün olmuyorum :( 2gün önce 4gün sora :(( allahım yüzümü güldür yarabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasıp et inşallahh

:16::16:heryeni gün yeni bi umut bu arada hamişler sağlık ocağına gidiyosunuz diymi sanırım orda tetenoz aşısı falan beş doz yapılıyomuş

saol canım benimmm inşallah gelmezzz :) midem bulanıo yaaaa kesin bugün olmazsam 2 güne gelir :( zaten ben hiç aynı gün olmuyorum :( 2gün önce 4gün sora :(( allahım yüzümü güldür yarabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasıp et inşallahh

aminnnn bitanemmm benimm aminnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh inşallahh gelmez tatlımmmm ve bebişin merhaba der hayata aminnnnnn

aminnnn bitanemmm benimm aminnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh inşallahh gelmez tatlımmmm ve bebişin merhaba der hayata aminnnnnn
inşallhhh inşallahhhhhhhhhhhhh şuan tek istediğim şey :( ama hafif mide bulantısı dışında belirtimde yok :(

Back
X