kıskanç nişanlı

tunasirem

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
65
10
29
22 kasım tarihinde nişanlandım nişanlım önceleri böyle değildi o kadar kıskanç çekilmez bir erkek oldu ki anlatamam nedenini anlamış değilim evlenmeden önce üzerimde hakimiyet kurmaya çalışıyordur diye ilk başlarda önemsemedim hee hee dedim ama daha fazla abartmaya başladı bir iki kez küfür etmeye kalktı cevabını aldı sustu oturdu şimdi de trip atıyor uzun süreli hemde katlanılmaz bir tribi var sizin başınıza böyle şeyler geldi mi ne yapmalıyım lütfen akıl verin

yookk canım cook sukur böyle bısı yasamadım..sende tavız verme saknn..bı ıs nasıl baslarsa oyle devam eder..

Boyle seylerin basina gelmemesi icin taviz vermemelisin iliskin saygi cercevesinde ilerlemeli en bastan taviz verilen iliski malesef civik bir sekilde yuruyor deger kalmiyor... Küfür diyorsun birde, kiskanclik ben erkegim benim.dedigim olur filan hangi devirdeyiz??? onsuz yapabilirim diyorsan yol yakinken bence bitirmelisin nasil baslarsa oyle gider bu...

Boyle seylerin basina gelmemesi icin taviz vermemelisin iliskin saygi cercevesinde ilerlemeli en bastan taviz verilen iliski malesef civik bir sekilde yuruyor deger kalmiyor... Küfür diyorsun birde, kiskanclik ben erkegim benim.dedigim olur filan hangi devirdeyiz??? onsuz yapabilirim diyorsan yol yakinken bence bitirmelisin nasil baslarsa oyle gider bu...[/QU

küfür bir yada iki kez oldu tek uyarıda da bıraktı yani sorun küfür değil kıskançlık ve de aşırı derecede kıskançlık tartışmasız günümün olmuyor desem yeridir

Boyle seylerin basina gelmemesi icin taviz vermemelisin iliskin saygi cercevesinde ilerlemeli en bastan taviz verilen iliski malesef civik bir sekilde yuruyor deger kalmiyor... Küfür diyorsun birde, kiskanclik ben erkegim benim.dedigim olur filan hangi devirdeyiz??? onsuz yapabilirim diyorsan yol yakinken bence bitirmelisin nasil baslarsa oyle gider bu...

ayrılmayı da denedik onuda beceremiyoruz :KK43:

kıskançlıktan çok hakimiyet kurma çabası varmış gibi algıladım. küfür etmiş birde buna başta katiyyen izin vermeyin. tavrınız net olsun :KK20:

kıskançlıktan çok hakimiyet kurma çabası varmış gibi algıladım. küfür etmiş birde buna başta katiyyen izin vermeyin. tavrınız net olsun :KK20:

hakimiyet evet belkide sorun bu olabilir çünkü dayısı derken kulak misafiri olmuştum sözünü dinlet falan gibilerinden :KK43:

mesafeyi koru
küfürle başlayan kişiler devamını da getirir
tavrını koru atarsa atsın trıp onun bileceği iş
senın gonlun rahatsa bitti

X