Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben nishanliyim. nishanlim beni cok kiskanmaz yada belli etmez. Bazen beni kiskanmasini kisitlamasini isterim ama o hep sana guveniyorum der. Huyu boyle niye bunu yaptin niye gitdin falan boyle sorulari pek olmaz.
Kizlar sevgiliniz sizi kiskaniyor mu? Bu kiskancliklari ne derecede? Kiskandiginda ne gibi tepkiler gösteriyorlar? Size belli etmezlerse nasil anliyorsunuz? Ve siz bu durumdan memnun musunuz? Offf cok soru sordum biliyorum ve cevaplarinizi bekliyorum opuldunuz:)))
Yani nasıl desem evet kıskanılmak bence güzel ama fazlası çok zararlı ve çok üzücü. fazla kıskanclık bence güvensizlikten kıskananın kendine olan güvensizliğinden. tabiki kıskanılanında hataları vardır ne biliğim o güveni hissettirmemek gibi sizde öyle bişey var mı?