Kıskanclıgımla basım dertte

Hedefzayifolmak

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
117
40
34
Öncelikle merhaba burayı cok onceden berı takıp ediyorum ilk konumu da hap ıctıgım ıcın acmıstım inanmayanlar fake oldugumu söyleyenler oldu hem onun ıcın hemde bıraz olsun fikir almak ıcın size sıkıntılarımı anlatmak istiyorum
Secimin olacagi gunun gecesi esimin benı aldattığını ogrendım.. Aldatma kdr zaten ben cok kıskanc bi insan oldugum ıcın surekli sorguladım hep telefonlarını karıştırdım o gece uyuduktan sonra gece yarılarına kadar telefonda bakmadığım sey kalmazdı hep bısey bulma umıdıyle baktim Yanı aldatcgna okdr emın gozuyle.. Arkadaslarınla buluşmaya gıttıgınde hep aradım gittigi yerden ksılerden hep suphe ettim inanmadım her geldiginde surat astım dısarı gittigi ıcın gıttıgınede pisman ettim Yanı.. Hep kavga ederdik bu yuzden benı cok skiyosun cok bunaltıyosun derdi surekli.. Telefonunu karıstrdgm ıcın bı gun sinirlendi ve telefona sıfre koydu o yuzden de kavga ettik ama ben sustum bekledim ve bı gun sifreyi girerken gordum ama gordugumu söylemedim bır hafta yıne her gece karıştırdım telefonu sonunda aradığım seyı buldum A dıye kayıtlı bır numara WhatsApp tan baktigimda profil resmini gormedım kızın ama kendı telefonuma kaydedip baktımda sarısın bı bayan resmi vardı ordan suphelendım zaten neden kendı telefonunda gorunmuyo dıye.. Esıme senınle bırsey konuscam dedım ne oldugunu ıyı bilırsın dedım ama nedense 3 gun bir turlu o konuyu konuşamadık yine tlfna baktigimda A dıye kayıtlı numarayı sılmıs belliki bı sekılde bıldııgmı anladı.. Neyse ctesı gecesi sonunda konusabıldık kızın resmini gosterdım bu kim dedım oyle baktı ıs yerindeki arkadaşımın sevgilisi dedı benim tlfndan yazıstılar dedı adı ne dedım efe dedı.. O sırada da ben kıza WhatsApp tan yazmıştım cevap vermemişti neyse esim hastaydı uyudu kıza efe dıye birini tanıyıp tanımadgnı sordum sen kimsin falan muhabbetinden sonra basta inkar etti sonra döküldü efe senin esin bana kendını ole tanıttı falan diye bir aydır gorustuklerını cınsel birsey olmdgnı falan soyledi esımı uyandrıdm bağırdım cagırdım oda basta inkar etmeye calisti sonra kiz yazışmaların resmini cekip yolladı bu sefer kıza mesaj atmaya basladı benden gızlı gorustugumuzu söyleme sdce telefonda görüştük de numarasını engelle falan dıye ben hemen ablamı arayıp gelip benı almasını soyledım (3yasında kızım var gece saat 2) ablamlar kutahyada oturuyo hemen araba bulup yola cıkmıs lar esim onlar gelene kdr yıne uyudu benimle konusmaya calisti ama ben ortalığı yıktım dinlemedim gıdcgmı soyledım anlamların gelmesine yakın kalktı esim konusmak ıstedı hıckırıklarla agladı onu 10 senedir ucuncu kez boyle ağlarken goruyodum o ağlarken butun acım gecti sanki ıcım soğudu ama ona zerre icim sızlamadı aglıyo dıye ozurler diledi falan filan ablamlar geldı ben kızımı aldım cıktım.. Çokta uzatmak istemiyorum skılırsınız dıye aradan bir ay gecti o bir ay icinde bır pisman bir haklı surekli degisti ruh hali bı benı sucladı bı kendını neyse bir ay sonra bir sekilde konuştuk ve geldı bızı aldı.. Geleli 2 ay olcak esim tarafından hersey iyi gibi ama ben cok kotuyum nitekim ilac bile ıctım hastaneden taburcu olduktan sonra bana sarıldı öptü cok korkmuş belliydi Yanı ama o bana ıyı davrandığında bıle ben altında bı sebep arıyorum nabıcgmı inanın hıc bilmiyorum bu supheyle yasamak cok zor

derdiniz kıskançlığınız değil ki sizin başlık yanlış...
aldaatılmışsınız,sonra de eve geri dönmüşsünüz..kıskancım diyorsunuz,unutamamışsınız,affetmemişsiniz..nedne geri döndünüz o zaman???

Su bi sinirle ilac icen kisi degilmisinz siz ?
Hani psikolojik destek alacaktnz..?
Evet benım esim evlilik terapıstıne gidelim dedı ben ilac içtikten sonra aklina basına gelmis sanırım oncesinde kabul etmıyodu ben araştırdım iyi bı doktor buldum esim bende araştırıyorum dedı ikisinden birini seçip gıdıcez Insallah

aşırı kıskançlık sergilemişsiniz eşinize karşı sürekli didklemeler falan belki bu durum onu aldatmaya itmiştir yani aklında yoksa da yaptığınız davranışlardan dolayı yapma gereği duymuş olabilir,zaten bana güvenmiyor yapayım maden gibi düşünmüş olabilir, ama tabiki bu durum eşinizi haklı çıkarmaz asla, yani ne olursa olsun aldatma olmamalı kesinlikle, madem affettiniz sizde biraz kendinizi değiştirin,eşiniz pişman olduğu için büyük ihtimal değişecektir, izleyecekseniz bile uzaktan izleyin,sizin işleme şekliniz biraz hastalık gibi olmuş, bu arada ilaç içme olayları falan bence psikoloğa falan görünün, çocuğu etkilemesin sizlerin durumu

derdiniz kıskançlığınız değil ki sizin başlık yanlış...
aldaatılmışsınız,sonra de eve geri dönmüşsünüz..kıskancım diyorsunuz,unutamamışsınız,affetmemişsiniz..nedne geri döndünüz o zaman???
Ama belkide en basından berı bu kdr kıskanıp surekli herseyin altında birsey arayıp bu noktaya olayı ben getirdim belkide ıcımdekı kıskançlık benı baska bırı yapıyo sanki ıcıme seytan gırıyo gibi telefonu calsa abisi bıle arasa acaba kim dıye ıcım ıcımı yıyo aldatmadan oncede böyleydi ve evet cocuk var dıye ikıncı bır sansi vermek istedim ama gordugum ruyalar durup dururken aklima gelen o yazısmalar mutlu olmamı engellıyo

aşırı kıskançlık sergilemişsiniz eşinize karşı sürekli didklemeler falan belki bu durum onu aldatmaya itmiştir yani aklında yoksa da yaptığınız davranışlardan dolayı yapma gereği duymuş olabilir,zaten bana güvenmiyor yapayım maden gibi düşünmüş olabilir, ama tabiki bu durum eşinizi haklı çıkarmaz asla, yani ne olursa olsun aldatma olmamalı kesinlikle, madem affettiniz sizde biraz kendinizi değiştirin,eşiniz pişman olduğu için büyük ihtimal değişecektir, izleyecekseniz bile uzaktan izleyin,sizin işleme şekliniz biraz hastalık gibi olmuş, bu arada ilaç içme olayları falan bence psikoloğa falan görünün, çocuğu etkilemesin sizlerin durumu
Kıskanclıgımın hastalık derecesinde oldugunu aldatılsıktan sonra Anladım zaten esim de cok bunalmıstım bi arayıs ıcındeydım ne aradıgımıda bılmıyodum ama asla senı sevmediğim ıcın yapmadım tarzında seyler soyledi

Ama belkide en basından berı bu kdr kıskanıp surekli herseyin altında birsey arayıp bu noktaya olayı ben getirdim belkide ıcımdekı kıskançlık benı baska bırı yapıyo sanki ıcıme seytan gırıyo gibi telefonu calsa abisi bıle arasa acaba kim dıye ıcım ıcımı yıyo aldatmadan oncede böyleydi ve evet cocuk var dıye ikıncı bır sansi vermek istedim ama gordugum ruyalar durup dururken aklima gelen o yazısmalar mutlu olmamı engellıyo
kıskanç olup da ne yapıyordunuz yani? telefon çalınca kim arıyor diye sorarız genelde..yani hayatı zindan edecek kadar ne yapıyordunuz?
evet kıskançlık berbat birşey,hayatı da zindan edebilir insana,ama aldatma sebebi değildir..

kıskanç olup da ne yapıyordunuz yani? telefon çalınca kim arıyor diye sorarız genelde..yani hayatı zindan edecek kadar ne yapıyordunuz?
evet kıskançlık berbat birşey,hayatı da zindan edebilir insana,ama aldatma sebebi değildir..
Dısarı her cikmak ıstedıgın de kavga cıkarıyodum neden gıdıyosun dıye sanki gıtmeye hakkı yokmus gıbı eve geldiginde de gittiğine pisman edıyodum yıne kavga cıkarıyodum telefonunu karıştırıp gordugum herseyin altında bısey arayıp soruyodum en son konustgu numaraları eger kayıtlı değilse gizli numaradan arayıp bayan mi erkek mi diye bakıyodum her eleyin altında bısey arıyodum kısacası sankı aldatmasını ıster gibi aldatsada ogrensem gıbı bunlari sımdı düşününce anlayabiliyorum aldatılmadan once yaptıklarım normal geliyordu

siz eşinizi aşırı sıkmışsınız. yaptığı doğru değil elbette ama siz biraz rahat davranın artık onu da rahat bırakın hem sizin psikolojiniz açısından hem eşinizin. tabi ki ona tam güvenemezsiniz ama güvenmek istediğinizi söyleyin. unutamadığınızı ama unutmaya çalıştığınızı konuşun. tv duyduğum kadarıyla söylüyorum boşanmanın geri dönüşü olmadığı tek nokta dayak noktasıymış onun dışında herşey düzelebilir miş. sonuçta çocuğunuz var inanın boşandıktan sonra hayat hiç kolay değil. artık neyaptılar ne ettiler diye düşünmeyin unutmaya çalışın. bence bi terapi de alsanız iyi olur.

resmen eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz. size bile yapılsa çileden çıkacağınız şeyleri eşinize yapmışsınız ama düzelmiycek şeyler değiller. inşallah bundan sonra mutlu olursunuz ama bu hastalığınız dolayısıyla tedavi edilmeniz gerekiyor bence. aşırısı hastalığa giriyor çünkü.

resmen eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz. size bile yapılsa çileden çıkacağınız şeyleri eşinize yapmışsınız ama düzelmiycek şeyler değiller. inşallah bundan sonra mutlu olursunuz ama bu hastalığınız dolayısıyla tedavi edilmeniz gerekiyor bence. aşırısı hastalığa giriyor çünkü.
Öyle bısey ki sanki tedavi edilemez benim aklımdan bu supheler cıkmaz gıbı geliyo yan yanayken bıle ıyıken bıle hep laf sokma cabasındayım sankı ben surekli ikaz edersem yapmazmıs gıbı bısy durtuyo benı ıcerde kendime engel olamıyorum

hayır inan bi kere cesaret et ve aile terapistine git. ilk önce senin iyiliğin için sonra çocuğun. zaten aile terapisti eşinizide çağıracaktır. ikiniz de görmüş olursunuz hatalarınızı. için içini yemesin bu bir hastalık çünkü senin elinde olmayan bir şey.

aldatılmışsın. ve suçu kendinde arıyorsun... neden.... adam bıktıysa boşansaydı. neden aldatmış...

ortak destek alın ama tek başına sende destek al... sonrada gidersiniz aile terapistine...

resmen eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz.

ben bu lafa katılmıyorum. gerçekten bıktıysa aldatmak yerine boşanmak isterdi.. bazı bayanların kocaları psikopat derecesinde kıskanç ama onlar gidip eşlerini aldatmıyorlar...

Öyle bısey ki sanki tedavi edilemez benim aklımdan bu supheler cıkmaz gıbı geliyo yan yanayken bıle ıyıken bıle hep laf sokma cabasındayım sankı ben surekli ikaz edersem yapmazmıs gıbı bısy durtuyo benı ıcerde kendime engel olamıyorum

sen ilk önce iyi olacağına inanmalısın. sonra git destek al... geçecek bunlar. en azdan verdiğin kararla yaşamaya öğrenmelisin....

aldatılmışsın. ve suçu kendinde arıyorsun... neden.... adam bıktıysa boşansaydı. neden aldatmış...

ortak destek alın ama tek başına sende destek al... sonrada gidersiniz aile terapistine...
Benım kendımı sucladıgım konu aldatılmadan oncede asırı kıskanc olmamdı bana dıyo Kı sen ogrenmesydın de ben bı daha görüşmeyi dusunmuyodum oylesıne bıseydı falan

ben bu lafa katılmıyorum. gerçekten bıktıysa aldatmak yerine boşanmak isterdi.. bazı bayanların kocaları psikopat derecesinde kıskanç ama onlar gidip eşlerini aldatmıyorlar...

sen ilk önce iyi olacağına inanmalısın. sonra git destek al... geçecek bunlar. en azdan verdiğin kararla yaşamaya öğrenmelisin....
Gitmek ıstıyorum ve su ıcımdekı canavardan kurtulmak istiyorum kendı kendımı yiyip bitiriyorum yasadigim andan tad alamıyorum acabalar benı delirtiyor.. Benı sevdigini soyluyo bosanmak ıstemıyo yanı

Benım kendımı sucladıgım konu aldatılmadan oncede asırı kıskanc olmamdı bana dıyo Kı sen ogrenmesydın de ben bı daha görüşmeyi dusunmuyodum oylesıne bıseydı falan

içten içe ben ittim adamı diye düşünüyorsun...

burada bir sürü aldatılma hikayesi okudum. genelde öylesine birşey diyorlar...

sen kendine sor... affettiysen affet... bir görüş doktorla... düşüncelerini al...

Tamam kendine gore suclu olabilirsin esini cok sikmista olabilirsin ama bu onun seni aldatma gerekcesini dogurmuyo dedikleri gibi bi ewlilik terapistini dene baktin olmuyo o zaman oturur tekrar dusunursun. Ama bu kadar suclama kendini sucun buyugu esinde canim.

X