- 26 Haziran 2013
- 233
- 432
Kızlar merhaba.Benim derdim sevgilimin geçmişiyle.Benden önce 10'u aşkın kızla beraber olmuş,sorduğumda söyledi inkar etmeden.Çok kıskanç bir yapım yoktur ilk başlarda pek dert etmedim ama bu durum zaman geçtikçe aşırı rahatsız etmeye başladı beni.Onunla konuşma geçmişi eşelemek istemiyorum ve bu yüzden hep içime atıyorum kafayı yeme seviyesindeyim.2 yıldır beraberiz.Bir kere dayanamayıp sordum trip atar gibi ama zaten bu kadar zaman geçti hepsini unuttum kızmanı gerektirecek bir durum yok diyor.Bu arada kendisi gerçekten mükemmel bir sevgili çok ilgili seven üzerime düşen.Hatta çoğu zaman ben erkek tarafıymışım gibi odunluk ediyorum
Benimle evlenmeyi düşündüğünü defalarca söyledi ailesine anlattı.Görünüşte hiçbir sıkıntı yok gibi görünüyor ama benim içim içimi yiyor.Bir de seks konusunda fazla iştahlı sürekli konuşmak vs. istiyor.Ben de bu tür konularda çok dar görüşü değilimdir ama bi yerden sonra yetememe eksik hisssetme durumu oluyor ne yazık ki.Çok ikilemde kalıyorum yardım edin lütfen.Görünüşte hiçbir sorun yok ama ben bu konudan ötürü kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Benimle evlenmeyi düşündüğünü defalarca söyledi ailesine anlattı.Görünüşte hiçbir sıkıntı yok gibi görünüyor ama benim içim içimi yiyor.Bir de seks konusunda fazla iştahlı sürekli konuşmak vs. istiyor.Ben de bu tür konularda çok dar görüşü değilimdir ama bi yerden sonra yetememe eksik hisssetme durumu oluyor ne yazık ki.Çok ikilemde kalıyorum yardım edin lütfen.Görünüşte hiçbir sorun yok ama ben bu konudan ötürü kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım yardım edin lütfen