Kıskançlık :(

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
Kızlar merhaba.Benim derdim sevgilimin geçmişiyle.Benden önce 10'u aşkın kızla beraber olmuş,sorduğumda söyledi inkar etmeden.Çok kıskanç bir yapım yoktur ilk başlarda pek dert etmedim ama bu durum zaman geçtikçe aşırı rahatsız etmeye başladı beni.Onunla konuşma geçmişi eşelemek istemiyorum ve bu yüzden hep içime atıyorum kafayı yeme seviyesindeyim.2 yıldır beraberiz.Bir kere dayanamayıp sordum trip atar gibi ama zaten bu kadar zaman geçti hepsini unuttum kızmanı gerektirecek bir durum yok diyor.Bu arada kendisi gerçekten mükemmel bir sevgili çok ilgili seven üzerime düşen.Hatta çoğu zaman ben erkek tarafıymışım gibi odunluk ediyorum :KK53:
Benimle evlenmeyi düşündüğünü defalarca söyledi ailesine anlattı.Görünüşte hiçbir sıkıntı yok gibi görünüyor ama benim içim içimi yiyor.Bir de seks konusunda fazla iştahlı sürekli konuşmak vs. istiyor.Ben de bu tür konularda çok dar görüşü değilimdir ama bi yerden sonra yetememe eksik hisssetme durumu oluyor ne yazık ki.Çok ikilemde kalıyorum yardım edin lütfen.Görünüşte hiçbir sorun yok ama ben bu konudan ötürü kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım yardım edin lütfen :KK43:

Biliyorum kızlar kulağa çok kötü geliyor.Ben de çaresizim ama geçmişi de değiştiremiyorum ne yazık ki.İşler çok ciddiye bindi bana yüzük dahi taktı yakın bir zamanda nişanlanmayı planlıyoruz.Yani sevmiyor desem o da değil ama bu durumu ben de kabul edemiyorum artık.Yani 1 değil 2 değil :KK43:
Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artık.

Ayy butun erkekler mi ayni olur ya? Sizden onceki kisilerle bu konulari konusmadigini bilemezsiniz. Benim eski sevgilim de sizin anlattigiz tarife uyuyor. Yani her sekilde cok ilgili surekli mesaj atan senden baska kimse asla olmayacak diye evlilik hayalleri kurduran hatta ailem de biliyor diye arka arkaya yalan soyleyen bir tipti. Tabi ben bunlari sonradan ogrendim. Bu soylediginiz tarz konusmalari da evlenicez adi altinda konusmaya calisan bi tipti. Sonu husran tabiki. Ne evlilik kaldi ne de ilgisi..
Dilerim sizinki farkli olur. Ama dikkatli olmanizi tavsiye ederim. Bu hikayeyi burada kac kere duydum bilmiyorum..

Ayy butun erkekler mi ayni olur ya? Sizden onceki kisilerle bu konulari konusmadigini bilemezsiniz. Benim eski sevgilim de sizin anlattigiz tarife uyuyor. Yani her sekilde cok ilgili surekli mesaj atan senden baska kimse asla olmayacak diye evlilik hayalleri kurduran hatta ailem de biliyor diye arka arkaya yalan soyleyen bir tipti. Tabi ben bunlari sonradan ogrendim. Bu soylediginiz tarz konusmalari da evlenicez adi altinda konusmaya calisan bi tipti. Sonu husran tabiki. Ne evlilik kaldi ne de ilgisi..
Dilerim sizinki farkli olur. Ama dikkatli olmanizi tavsiye ederim. Bu hikayeyi burada kac kere duydum bilmiyorum..

Ailesiyle tanıştım evlilik diye kandırdığını sanmıyorum.Zaten bu fikir de ilk ondan çıktı.Ama çok rahatsız ediyor artık beni bunları düşünmek.

Ailesiyle tanıştım evlilik diye kandırdığını sanmıyorum.Zaten bu fikir de ilk ondan çıktı.Ama çok rahatsız ediyor artık beni bunları düşünmek.
Soyle dusunun; o kadar kisiyle bir iliski yasadiktan sonra artik evlenmeye karar vermistir ve sizden de iyisini bulmazdi herhalde .. Ama huylu huyundan vazgecmez. hislerinize guvenin ve konuyu iyice dusundukten sonra yine en iyi karari kendiniz vereceksiniz..

Biliyorum geçmişe takılmak çok kötü ama saplantı oldu resmen.Hayır eskiden hiç böyle bir kız da değildim.Delirdim resmen hayırdır inşallah :KK53:

Ben sorunu pek anlamadım? Geçmişi onu ilgilendirir. Sormuşsunuz söylemiş, ama doğrusunu yapıp detay vermemiş. Şu an size karşı iyi bir sevgiliyse sizi aldatmıyorsa gözü dışarıda değilse eskiyi karıştırmayın bence. (Bi kadın için de aynı şeyi söylerdim)
Yalnız sürekli cinsellik konuşmak istemesi biraz acayip geliyor bana. Yaşamadan konuşmanın anlamı ne ki?

Ben sorunu pek anlamadım? Geçmişi onu ilgilendirir. Sormuşsunuz söylemiş, ama doğrusunu yapıp detay vermemiş. Şu an size karşı iyi bir sevgiliyse sizi aldatmıyorsa gözü dışarıda değilse eskiyi karıştırmayın bence. (Bi kadın için de aynı şeyi söylerdim)
Yalnız sürekli cinsellik konuşmak istemesi biraz acayip geliyor bana. Yaşamadan konuşmanın anlamı ne ki?

Çok sık görüşemiyoruz farklı şehirlerdeyiz.Ben de erkeğim zaten seni doğru düzgün göremiyorum ne yapayım elimde değil diyor :KK43:

geçmiş adı üstünde...bunları yaşamış olabilir...birini geçmişinde aldatıp aldatmadığına bakın...aldattıysa ilerde de aldatır...

endişenizi anlayamadım adı üstünde geçmiş.içinde aldatmak varsa geçmişte yapsın yapmasın zaten aldatır.bence boşuna üzülüyorsunuz.

Ya kusura bakma ama sanane senden once isterse 50 tanesiyle birlikte olur. Sen onun adamligina karakterine saygisina sevgisine merhetine ve senden sonrasina bakacaksin senden oncesi seni ilgilendirmez. Sen kimseyle beraber olmadin diye karsindakimidemi oyle istiyorsun. Ozaman en basindan birlikte olmayacaktin. Ayrica ben ewlendigim insanin cinsellik yonunden tecrubesiZ olmasini istemezdim. Sen tecrubesiz o tecrubesiz sonra aaaa ben vajinsms oldum yapamiyoruz konulari acarsiniz.

Ben şunu anlamıyorum; zevkini almış kadına doymuş artık sakin biri bla bla bla.
O yüzden bu durumu aşamayacaksan devam etme, devam edeceksen bir daha düşünme ve konuyu açma.
Çünkü yarın birgün bunu yüzüne vurursan şimdiye kadar aklın nerdeydi diyecek.
Miden kabul etmiyorsa yol yakınken bitiriceksin

Yasamadan onceki evre konusma evresidir. Nereye kadar gidebilcegini olcer erkekler.

X