kiskancliktan catir catir catlayacakmisim

sevdicegimogi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
72
11
Kizlar cok mutsuzum sevgilimin annesi beni istemiyordu kuzenini istiyordu onceki konumdan bilirsiniz. Bugun sevgilimle kavga ettim annesi beni istemedigini soyluyor birde kuzeninin yaninda sevgilime diyor ki o kiz kesin kiskancligindan catir catir catliyodur diyo. Sevgilimde bunu gayet normal bi lafmis gibi bana soyledi ben deli oldum bu kadin neden boyle yapiyor anlamiyorum. Kuzeniyle sevgilimi bas goz etme cabasinda. Kizda hoslaniyo sevgilimden zaten ben napmaliyim simdiden boyle ortalik karisti sevgilomde annesine bisey demiyo aksine bana kiziyor. Nasil bi tavir sergilemeliyim sevgilime ve annesine

ne yapacagın bellı degıl mı sana daha sımdıden sahıp çıkamıyo bence hersey ortada seven erkek herseyıyle sahıp çıkar

Sana bu lafı taşıyan sevgilini terket. Annesine ben sevdigimle evlenicem karışma diyemeyen sevgilini terket.

Ne halleri varsa görsünler.

Unutursun merak etme.
Zaten dedim istemiyorum konusmayalim felN bisey demedi ve suan konusmuyoruz. Ama barismakta istemiyorum istiyorum bilmiyorum beynim durdu gibi gercektende

Bence sevgilin ayar veriyor sana yolunu açıyor..
Ve zamanı gelince bahane edip bunu kullanacaktır.Kusura bakma sen yoluna ben yoluna diye.

Mutsuz olacagimi adim gibi biliyorum ama sevgilimi seviyorum o yuzden kaynana sorununu dert etmiycem gibi dusunuyodum ama boyle olmuycak sanirim
anlıyorum insan severken çok şeyi göze alıyor ama zaman geçtikçe göze aldıklarına göğüs gerememeye başlıyor. zor bir durum. pişman olmamak için emin olun.

Seni savunamayan, ailesine sana laf söyletebilen bir erkekle evlenme. Çok pişman olursun. Ailesinin oğullarına saygısı olsa onun yanında senin hakkında bu kadar rahat konuşamazlar. O adamdan sana koca olmaz

Neden sizi istemiyorlar acaba?

Ve siz de neden istenmediğiniz apaçık olan bir yerde ısrarla duruyorsunuz. Sevgilinizin(!) zaten sizi ne kadar sevdiği ortada. Annesi de hiç istemiyor.
O halde siz hala neden ille de ben bu aileye gireceğim diyorsunuz?

sevgilinizin hoşuna gidiyosa eğer seninde gönlün var heralde hadi yoluna deyin.istiyosa gider istemiyosa döner zaten.

Suan da konusmuyormussunuz zaten..
Yazma arama o zaman bekle..
Yas sormak adetim degildir ama yaslariniz kac?
Bu cocuk niye annesini az bi oteye itemiyor?Yada itmek mi istemiyor?
Size sahip cikmiyor hic bir sekilde..
Kac yillik birlikteliginiz?
Normalde sahip cikan koruyup kollayan birisi mi yoksa biraz miymiy bi tip mi?
Annesine bise diyecegine bana kiziyor demissin.. Tam olarak sana ne diyor?
Olumune anasini mi koruyor yani, yoksa sen cok laf ettigin icin bogulup buna tepki mi gosteriyor?

Neden sizi istemiyorlar acaba?

Ve siz de neden istenmediğiniz apaçık olan bir yerde ısrarla duruyorsunuz. Sevgilinizin(!) zaten sizi ne kadar sevdiği ortada. Annesi de hiç istemiyor.
O halde siz hala neden ille de ben bu aileye gireceğim diyorsunuz?
Sevgilimi cok seviyorum ilk zamanlar laf soyletmiyo gibiydi ama suan soyletti yani. Cok haklisiniz kesknlikle

Suan da konusmuyormussunuz zaten..
Yazma arama o zaman bekle..
Yas sormak adetim degildir ama yaslariniz kac?
Bu cocuk niye annesini az bi oteye itemiyor?Yada itmek mi istemiyor?
Size sahip cikmiyor hic bir sekilde..
Kac yillik birlikteliginiz?
Normalde sahip cikan koruyup kollayan birisi mi yoksa biraz miymiy bi tip mi?
Annesine bise diyecegine bana kiziyor demissin.. Tam olarak sana ne diyor?
Olumune anasini mi koruyor yani, yoksa sen cok laf ettigin icin bogulup buna tepki mi gosteriyor?
Yaslarimiz 19 . 2 yildirda birlikteyiz. Annesi iki yildirda biliyor ilk 1 sene guzeldi zaten ama sonradan gercek yuzunu gosterdi beni istemedigini kuzenini ogluna alacagini soyledi. sevgilim bu konuda hemen parliyor annesine laf soyletmiyor. Annesine tepkisini gosteriyodu ama artik gistermiyo sanirim aksine benimle tartisiyo. Annesine cok sinirlendim bugun ve ben gerizekali kadin dedim. Hemen bana kufur etti bende dedim artik hersey bitti konusmayalim bana mesaj atma

Ciddi bir ilişkiniz yok maalesef, sen istediğin kadar seviyorum ayrılmak istemiyorum desende işin sonu ayrılık.

Yaslarimiz 19 . 2 yildirda birlikteyiz. Annesi iki yildirda biliyor ilk 1 sene guzeldi zaten ama sonradan gercek yuzunu gosterdi beni istemedigini kuzenini ogluna alacagini soyledi. sevgilim bu konuda hemen parliyor annesine laf soyletmiyor. Annesine tepkisini gosteriyodu ama artik gistermiyo sanirim aksine benimle tartisiyo. Annesine cok sinirlendim bugun ve ben gerizekali kadin dedim. Hemen bana kufur etti bende dedim artik hersey bitti konusmayalim bana mesaj atma
Oooyyyy canim benim hic gerizekali denir mi annesine bir de sevgilinin yuzune karsi..
Valla senin degil de onun bitirmesi daha yerinde olurmus hatta..
Neyse olan olmus agzindan cikmis bir kere..

Yas olayinida sunun icin sordum..
Genelde asiri ana kuzusu degilse bir erkek ekonomik ozgurlugu calisma hayati varsa daha cok karsi koyabiliyor..
19 yas annesine anne az bi dur sen ne diyorsun o benim sevdigim kiz diye sahiplenecek bi yas degil o olgunluk yok cunku..
Ha demiyorum ki zaten hemen yarin evlenceksiniz ne olgunlugu ariyorsun dersen..

En basta da dedigim gibi fevri davranip soylememen gereken bir sey soylemissin..
Kavgayi da biraz sen koruklemissin yani.

X