- 2 Aralık 2014
- 754
- 978
Merhaba kizlar... burada yeniyim ve cok gec buldugum icin uzuluyorum..herkes samimiyetle derdini anlatmis.belki benim ki yanlarinda dert degil ama kafayi yiyecegim.. simdi ben 1.77 boyunda kendine guvenen fizigine boyuna guvenen bir kizim.. esim var ve esim de her zaman bana bebek gibisin der. Hatta markete gidince kasiyer kizlar bile ne guzel yuzunuz var der ne biliyim gemc kizligimda her zaman cevremdekiler manken ol guzellik yarismalaeina katil derlerdi.. ama gel gelelim ki ben kesinlikle kendimi o kadar guzel bulmuyorum.. az oncekileri de ovunmek icin anlatmadim sakin yanlis anlamayin.. mesela popomu begenirim ama goguslerim bi avuca sigacak kadardir..yani kizlar genel olarak iyiyim ya ben su an sayarken kendimi seviyorum ama sorun ne? Tv de filmlerde nette vs gordugum guzel kizlae karsisinda sinir krizi geciriyorum..neden? Esimde geziyo nette film vs izliyo ve o hatunlari gormesine dayanamiyorum.. beraber film izliyoruz diyelim sevisme sahnesi cikiyor aninda geriliyorum..benim esim o kasinin nasil sevistigini gormek zorundami? Yada ayni filmde kadin surekli seksi kiyafetli aman allahim zindan oluyor bana o anlar.. asiri derecede esimi sosyal alemde filmlerde vs olan ve kici basi acik kadinlardan kiskaniyorum.. elbet begendigi isimler vardir.. ama tam tersi ben hicbir sekilde esimden baska bir erkegi altindanda yapilmis olsa cekici veya hos bulmuyorum..ama erkeklerde bu durumun ayni olmadigini biliyorum.. yani tv de seksi sahne gorse muhakkak erekte olabilir..aci ama gercek erkekler boyle.. ve bu konu su siralae inanin bana beni en cok gerenler listesinde top 10 unun en basinda.. dedigim gibi kendimi asiri guzel gormuyorum ama cok cikrinde gormuyorum ve esimin beni begendiginden %100 eminim cunku her hal ve harekeri belli ediyor ama anam dayanamiyorum diger kadinlara.. bu benim kompleksli olmamdan mi? Ruh hastasi olmamdan mi? Yoksa dunya uzerinde benle ayni fikirde olan baska hatunlarda varmi nolur bi el atin deliricem.. tum vuxuduyla prim yapan kadinlarida Allah bildigi gibi yapsin cunku delirtecekler beni yakinda