kismetsizim

elmaciguzeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
10
1
33
Merhaba kizlar yeni uye oldum arkdasimin tavsiyesi uzerine... Fikirlerinizi bekliyorum kismetim kapali gelen giden kimse yok evlenmek istiyorm kasimda 24 olcam gorsel olarak iyiyik cirknde degilim kapali bir bayanim ama ne zman niyetlensem evlilige yqrim kaliyor karsi taraf yada benden yana olumsuzluk cikiyor ne yapmaliym sorun nerde ?

Merhaba kizlar yeni uye oldum arkdasimin tavsiyesi uzerine... Fikirlerinizi bekliyorum kismetim kapali gelen giden kimse yok evlenmek istiyorm kasimda 24 olcam gorsel olarak iyiyik cirknde degilim kapali bir bayanim ama ne zman niyetlensem evlilige yqrim kaliyor karsi taraf yada benden yana olumsuzluk cikiyor ne yapmaliym sorun nerde ?
Zamanı gelmemiştir. Hem daha yaşınız genç ne gerek var böyle dertlenmeye.

24 yaşındasın daha çok gençsin ve görücü usülü bişeylermi olsun istiyorsun ?

daha endişenmeniz gereken bir yaşınız yok ki bence boşuna dert etmeyin bunu. sizi mutsuz edecek bir evlilik olacağına belki de yarım kalması tamamına ermemesi sizin için daha hayırlıdır bir de bu açıdan düşünün :KK66:

Bence sorun evlenmek istemende.Her tanışmaya evlilik olarak bakınca,arkadaşlık bile imkansız hale geliyor.
Gelen giden yok demen benim tuhafıma gitti.Evde oturup görücü bekliyorsan,dışarı açılmanı öneririm.
Kurs olur,arkadaşlarla görüşmek olur.Bir şekilde kendi çevrenden farklı çevrelere girmeye çalış.

İşiniz, eğitim durumunuz?

Ya da meşgaleleriniz ne durumda?

Kendiniz için hiçbir şey yapmıyorsanız...

Başkalarının sizin için bir şey yapmasını beklemeyin.

daha endişenmeniz gereken bir yaşınızgorunmednce boşuna dert etmeyin bunu. sizi mutsuz edecek bir evlilik olacağına belki de yarım kalması tamamına ermemesi sizin için daha hayırlıdır bir de bu açıdan düşünün :KK66:
Evde kalmis muamelesi goruyorm ailem gelen gorucuyle yok konusamadan dohru duzgun aklli gorunmedin diyorlar
daha endişenmeniz gereken bir yaşınız yok ki bence boşuna dert etmeyin bunu. sizi mutsuz edecek bir evlilik olacağına belki de yarım kalması tamamına ermemesi sizin için daha hayırlıdır bir de bu açıdan düşünün :KK66:

Haklisinistanbulunsultani, post: 39460237, member: 632558"]evlenenlerin başı göğe ermiyo merak etmesin ailen[/QUOTE]
Haklisiniz ama bende artk olsn birseyler istiyorum

Nasipten öte köy yok derler ya demek ki daha gerçek nasibin çıkmamış karşına .

guzel kardesim,
Nedense hayati hep toz pembe goruyoruz. Sanki evlendiginde hayatini garantiye alacakmissin gibi dusunuyorsun.
Ya mutsuz bir evlilik olursa bu? Ya aldatilirsan, ya dovulursen, ya asagilanirsan? O zaman evlenmis olmanin ne faydasi olacak.
Faydasi olan ne biliyor musun? kendine bir iyilik yap.
bilmiyorum calisiyor musun? ama calismiyorsun diye dusundurdu beni yazdiklarin.
ister yoneticilik olsun, ister kasiyerlik olsun ister caycilik olsun.
bence once kendi ayaklarinin uzerinde durmaya, sosyal hayata katilmaya, kendine olan saygini kazanmaya bak.
evlilik dogru zamanda zaten gelip seni bulacak.

Nasibinickbisey, post: 39460707, member: 627375"]Nasipten öte köy yok derler ya demek ki daha gerçek nasibin çıkmamış karşına .[/QUOTE]
Naaibimi bekliyorum..

javiera .!.:
guzel kardesim,
Nedense hayati hep toz pembe goruyoruz. Sanki evlendiginde hayatini garantiye alacakmissin gibi dusunuyorsun.
Ya mutsuz bir evlilik olursa bu? Ya aldatilirsan, ya dovulursen, ya asagilanirsan? O zaman evlenmis olmanin ne faydasi olacak.
Faydasi olan ne biliyor musun? kendine bir iyilik yap.
bilmiyorum calisiyor musun? ama calismiyorsun diye dusundurdu beni yazdiklarin.
ister yoneticilik olsun, ister kasiyerlik olsun ister caycilik olsun.
bence once kendi ayaklarinin uzerinde durmaya, sosyal hayata katilmaya, kendine olan saygini kazanmaya bak.
evlilik dogru zamanda zaten gelip seni bulacak.
Haklisini bende isterdim calismayi ama ailem musade etmiyor uni. Bil aciktan okudum eve mahkumum

Ev kiziyim dar goruslu bir ailem var maalesef ki bizim buralarda erkenden evleniyorlqr 24 e geldim diye hep bir evde kalmis muamelesi goruyorm ister istemez eert ettm
Dar görüşlü aileniz varsa büyük bi ihtimal size talip olarak geleceklerde öyle olacaktır peki siz böyle bi evlilik yapmak istiyormysunuz?

Haklisini bende isterdim calismayi ama ailem musade etmiyor uni. Bil aciktan okudum eve mahkumum

İşte bu aileye sorsanız en namuslu, temiz, harika evlat kendilerininkidir...

Hele kendileri, kızlarını en iyi şekilde muhafaza eden, en uygun şekilde yetiştiren anne baba.

Baskılarından bunalmış ve muhtemelen onlardan daha beter zihniyetteki biriyle evlenecek...

Dışarıda neler olduğunu bilemediği için çok bocalayarak hayatı öğrenecek...

Ya da bunu hiç öğrenemeden öylesine nefes alıp ölecek bir evlat.

Yerinizde olsam kısmetimin kapalı olup olmamasından ziyade...

O kısmet çıktığında mevcut şartları nasıl iyileştirebileceğimi düşünürdüm.

Ama bu sadece kara kara düşünüp ne zaman evleneceğini merak etmekle olmaz.

Evden çıkmanıza izin verilmese dahi bol bol okuyun...

İnternetten kendinizi geliştirmeye yönelik ne bulursanız inceleyin.

Umarım yapayalnız da olsanız ayakta kalınabileceğini öğrenmek için bol bol vaktiniz olur evlenene kadar.

Zaten kadınların yok sayıldığı bir yerde yaşıyoruz hiç olmazsa kuşanabileceğiniz kadar silahınız olsun hayat karşısında...

İşte bu aileye sorsanız en namusozenl miz, harika evlat kendilerininkidir...

Hele kendileri, kızlarını en iyi şekilde muhafaza eden, en uygun şekilde yetiştiren anne baba.

Baskılarından bunalmış ve muhtemelen onlardan daha beter zihniyetteki biriyle evlenecek...

Dışarıda neler olduğunu bilemediği için çok bocalayarak hayatı öğrenecek...

Ya da bunu hiç öğrenemeden öylesine nefes alıp ölecek bir evlat.

Yerinizde olsam kısmetimin kapalı olup olmamasından ziyade...

O kısmet çıktığında mevcut şartları nasıl iyileştirebileceğimi düşünürdüm.

Ama bu sadece kara kara düşünüp ne zaman evleneceğini merak etmekle olmaz.

Evden çıkmanıza izin verilmese dahi bol bol okuyun...

İnternetten kendinizi geliştirmeye yönelik ne bulursanız inceleyin.

Umarım yapayalnız da olsanız ayakta kalınabileceğini öğrenmek için bol bol vaktiniz olur evlenene kadar.

Zaten kadınların yok sayıldığı bir yerde yaşıyoruz hiç olmazsa kuşanabileceğiniz kadar silahınız olsun hayat karşısında...
Allah razi olsun cok sag ol zaten kadin kulubune uye oldum kendimi gelistirmek icin ozenle,cevap verdiginiz için teşekkür ederim

X