Kitap Günü Listesi

zzeyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
274
9
45
Sevgili Arkadaşlarım, listeyi bu şekilde hazırladım. duyanlar duymayanlara duyursun.

Link Silinmiştir. ( LİSTENİN DÜZENLENMİŞ HALİDİR.)

ŞU ANDAKİ GÜN ÜYELERİ:

Cansev,Çakıl,Ebru1903,Gulara,Humane,İclo,Masal,Narinim,Necla,Olilya,Pegasus,Senace,Serayy,Sevdaciceği,Şila,Therita,Zzeyy,Wondefulgirl,00001978,Hazar,Halley,Pamukelf
 
PAMUKÇUM, Bize Özel'e bak. ARKADAŞLAR GÜN YAPMAYA NE DERSİNİZ? başlığını oku. :1yes2:
 
Yok Haatim Ne Vazgeçmesi. Herkes Yazacak Işte Yavaş Yavaş. Sadece Ilk Siradaki Arkadaşin Acele Etmesi Gerek ( Heralde Cansevdi Tam Hatirlamiyorum) Bir - Iki Gün Içinde Başlayalim. Diğerleri Istedikleri Zaman Yazsinlar.

Pamukelf Gayet Güzel Olur Haytim. Listeye Bir Ara Eklerim Seni De.
 
Kizlar Kitabin Adi Kizila Boyali Saçlar Yazari Kostas Mourselas
Yayinevi Om Roman Çok Güzel Miş Ben Başladim.
 
eeeeeeee......biz ne olacağız öğretmenim.....:uhm: :uhm: :uhm: :1shok: :1shok: :1shok:
 
Tamam Cansev. Sağol Arkadaşim. Hazarciğim Sen De Kitabi Alip Başlayabilirsin. Ben Seni De Eklerim Bir Ara.
 
listede ben 2007 mayıs gözüyorum ama aynı aya başkasıda denk geliyor.saıkn benimki mayıs 2008 olmasın.zzeyy şişt cevap ver bakim. :)
 
iyi de Zeyy'cim ben bu kitabı okudum...şimdi ne yapacağım?sevgiler...:uhm:
 
1978 ben onu yine kontrol ederim. merak etme şeker.
hazarcım o zaman sen başka kitap oku ama bu kitapla ilgili tartışmalara katıl. böyle bişey olabileceğini tahmin ediyordum. eğer çoğunluk okuduysa değiştiririz.
 
Aranıza HALLEY VE PAMUKELF de katıldılar. PAMUKÇUM listeye düzenleme yaparken seni de yazacam hayatım. Sadece unuttum yazarken. Ama senin olduğunu unutmadım. :)
 
ben o kitabı bi kaç sene önce okumuştum hatırlamak için tekrar gözden geçiricem çokda sürükleyici bir kitap değildi, çünkü benim kafamda öyle etkili, kalan kitaplardan da değildi,ama yinede tekrarlıcam tabiki aslında kişiye göre değişir zevk meselesi hadi bakalım bol kitaplı günler
 
bende bu yaz okumuştum bu kitabı ve hiç beğenmedim. fazlada aklımda kalmadı ama çok fazla küfür ve gereksiz cinsellik vardı. yunanistanda geçiyordu.

haha bak şimdi içerden aldım şöyle yazıyor.


kostas mourselas'ın kızıla boyalı saçlar adlı yapıtı okura meydan okuyan,okuru uyaran,kızdıran bir roman. Erotik, duygusal, bayağı, çirkin, dehşet verici...Yalın anlatımı olan ,mizah dolu, alaycı, sert eleştirilerle dolu bir kitap.Asıl olarak da, egemen sisteme ve o sistemi bir nedenle içselleştirenlere karşı müthiş bir eleştiri...


diyor ama bence sadece kitap olsun, sayfa dolsun diye yazılmış gibi hissettim.
tabii kimsenin hevesini kırmak istemem. nede olsa herkes farklı şeylerden hoşlanır. belki beğenenlerde çıkabilir.
 
Ben bu kitabı Ahmet Necdet Sezer Cumhurbaşkanı olduğunda kimse onun hakkında bişi bilmezken bir gün kitapçıya gitti ve bu kitabı aldı haber bültenlerine konu oldu ya hemen ertesi gün alıp okumuştum. C.başkanı tanicaz ya. Dediğiniz gibi hiç beğenmedim, gereksiz ve abartılmış cinsellik, garip bi kurgu vardı. Bana göre değil yani. Kütüphanemde duruyor. Bu form güzel olmuş. Kitap okumayı seven tüm arkadaşlara okuduğum beğendiğim tüm kitapları önerebilirim. Kitap okuyalım derken hafızamıza çöplük muamelesi yapmayalım. (Bu kitabı kastederek söylemiyorum kesinlikle) Ben eskiden her eser okunmayı hak eder diye garip bir düşünüşe sahiptim. Ama değil. Emek verilen eser okunmayı hak eder. O yüzden emek verilen şeyleri paylaşalım derim.
 
Krdi canım ,yazdıklarına katılıyorum.Sevdiğin kitap ve yazarları da gerçekten çok merak ettim.sevgiler..
 
Sevgili Krdi ve Hazar, kitap seçimi konusunda ben de biraz önyargılıyım doğrusu. Zaten böyle bir huyum olduğu için farklı insanların zevklerine hitap eden kitapları da okumak istedim. Yani buna mecbur kalmak istedim. Görüşleriniz için teşekkür ederim. Ama kitap okuma süreci bitmeden kitap hakkında olumlu veya olumsuz yorum duyduğumda o kitaptan hiç zevk alamıyorum. Bu kitap için de aynısı oldu doğrusu. Ama yine de okuyorum tabi. En sonunda herkes zaten görüşlerini söyleyecek. Bakalım neler çıkacak ortaya merak ediyorum.
KİTABI BİTİRMEK İÇİN 15 GÜNÜMÜZ KALDI ARKADAŞLARRRRRRR!!! On beş gün sonra tartışmaya başlayabiliriz.:kahve:
 
X