Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kızlar hedeflerinize maşallah diyorum
ben de hedef koymak istiyorum ama ne kadar koysam bilemedim :26:
bu ay 7. kitabımdayım, cidden bu ay oldukça verimli geçti geçen ay 3 tane (hatta 3.5 ) okuyabilmiştim
ben de o zaman kendime yıllık 70 hedef koyayım :26: oyyy ayda 6 kitap demek bu :26:
neyse koydum gitti hedef 70

Sana da maşallah melinda.

Kızlar, ben de kendime hedef koysam, kendimi zorlayıp okur muyum sizce? ya da utanıp.

bir de şu var ; kimi kitap 170 sayfa kimisi 400
ben de gider az sayfalı kitapları okurum o zaman.

İmza: Sahtekar Gülümsün

( şaka bir tarafa önümde okumayı planladığım kitaplar hep "kütük" gibi, ne yapsam bilemiyorum. plan yapsam mı?:26: )

anam ben başımı nerelere vursam?
ne düğün telaşım var ne de KPSS.
yine de kitap okuyamıyorum.
evli de değilim ki ev işi şu bu diyeyim.
iş yerinde işim var benim de... (hah bahane buldum. )

gülo kusura bakma geçen gün çocuğu hasta olan sen değil miydin geçmiş olsun diyecektim.bekarım dedin merak ettim.kusura bakma haddim değil ama söylemişsinde

bende 100 çok uçuk hedef en fazla 70-80 olur diye düşünüyorum

Azra, benim hiç çocuğum olmadı biliyooorrr musun? ( burada küçük emrah ifadesi düşün. :) ) Çocukları çok severim. Anne olmayı çok istiyorum. Fakat bekarım ben hiç evlenmedim. Çocuğum da yok.

Erkek olsam benden habersiz çocuğum var mı bir yerde derdim ama yok olamaz imkansız. Ben hiç doğurmadım.

merhabalar sevgili bilgeler
nasılsınız bakayım?
ben bu akşam memleket yoluna düşüyorum

konu hedeflerden açılmış, ben 50 demeyi düşünüyorum, umarım yakalayabilirim pek okuyamıyorum bu ara

iyiyim canım ben de koşturup duruyorum işte
vizeler vardı geçen hafta,inşallah hepimizin sonuçları iyi gelir

umarım süper sonuçlar alırsın canım ya, minnoşun nasıl iyi mi?

satır arası güzel bi isim cidden, ama ben de yasemine katılıyorum ve kitap kokusu diyorum canım

çok geçmiş olsun soslu iyileş bir an evvel emi.

O zaman onları okumak için kısa süreli hedefler koyabilirsin.''Şu-şu-şu kitapları Ocak ayında okuyayım, şubatta şu ve şu'' diye planlarsan ortalama bir hedef çıkar ortaya yine.

Ama şart bir şey değil, ihtiyaç duymuyorsan gerek yok

Evet, ben ufak çaplı planlarla başlayayım LAVİN.
İhtiyaç duymaz olur muyum? Ne kadar sevindim bunu öğrendiğime...

BİLGE BEBA, sen doktorumuz olacaksın inşallah. Derslerine bak sen! Allah zihin açıklığı versin.

anam ben başımı nerelere vursam?
ne düğün telaşım var ne de KPSS.
yine de kitap okuyamıyorum.
evli de değilim ki ev işi şu bu diyeyim.
iş yerinde işim var benim de... (hah bahane buldum. )

bence sen aylık hedeflerle başlamalısın canım..

nasılsın gülüm?
inş hayırlısıyla bitiririm canım, dersler var kafamda zaten eve bir rahatlamaya gidiyorum işte.
iyiyim canım sağ ol.

evet, hayırlısıyla bitirirsin inşallah.
Ne eve gitmesi bu?
vize final arası tatil mi verdin kendine?
kaç günlüğüne gidiyorsun ve de derslere katılamayacaksın ne olacak?

İmza: ablan (çok soru sorum ya ablanmışım / annenmişim gibi )

komite bitti ve yılbaşı geldi canım, ben de kaçıyorum bir haftalığına
derslere girmeyeceğim ama çalışıp toplayabilirim, laboratuvar dersim yok bu bir hafta içinde.
ablamsın tabi ki, sormak hakkın

iyi akşamlar bilgecikler.. o kadar hastayım ve işler 2 gündür o kadar yoğun ki bugün hiç kitap okuyamadım. çok yorgun hissediyorum kendimii

komite bitti ve yılbaşı geldi canım, ben de kaçıyorum bir haftalığına
derslere girmeyeceğim ama çalışıp toplayabilirim, laboratuvar dersim yok bu bir hafta içinde.
ablamsın tabi ki, sormak hakkın
canımsın.

iyi akşamlar bilgecikler.. o kadar hastayım ve işler 2 gündür o kadar yoğun ki bugün hiç kitap okuyamadım. çok yorgun hissediyorum kendimii
geçmiş olsun.

Beba komite bitmiş gözün aydın, nasılsın dersler nasıl, yılbaşında planın ne

Beba komite bitmiş gözün aydın, nasılsın dersler nasıl, yılbaşında planın ne

çok sağol canım, bitmiş olmasının getirdiği huzur var ama sonuçlar hiç açıklanmasa keşke
yılbaşında evimde ailemle birlikte olacağım, güzel bir yemek yesek yeter açıkçası, sen neler yapacaksın

Sen halledersin fıstık, sonuçların can sıkıcı olacağını düşünmüyorum. Henüz program yapmadık, sanırım bende ailemle olacağım

Sen halledersin fıstık, sonuçların can sıkıcı olacağını düşünmüyorum. Henüz program yapmadık, sanırım bende ailemle olacağım

inş dediğin gibi çıkar canım ya, bu yıl bütünlemeyle uğraşmadan geçeyim istiyorum
aileyle olmanın da ayrı bir güzelliği var, mandalina soyup herkese dağıtan biri oluyor mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…