- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
inş dediğin gibi çıkar canım ya, bu yıl bütünlemeyle uğraşmadan geçeyim istiyorum
aileyle olmanın da ayrı bir güzelliği var, mandalina soyup herkese dağıtan biri oluyor mutlaka
Değil mi ya
Sen bu yıl 3. sınıftamıydın
iyiyim canım çok şükürNaber Lolikoo, nasıl gidiyor hayat?
ayyy çok güzel ben beğendimsatır arası olacak sanırım canım
geçmiş olsun sosumUstam ve Ben' e büyük bir hevesle başladım fakat gribim pençesine düştüm yeniden yatıyorum evde :2:
benim hedefim de 100 dü, emin olmamakla beraber geçmiş olmalıyım diye düşünüyorum. kalkabilirsem notlarıma bakar yazarım
herkese sağlıklı günler diliyorum
iyi canım çok şükürmerhabalar sevgili bilgeler
nasılsınız bakayım?
ben bu akşam memleket yoluna düşüyorum
konu hedeflerden açılmış, ben 50 demeyi düşünüyorum, umarım yakalayabilirim pek okuyamıyorum bu ara
umarım süper sonuçlar alırsın canım ya, minnoşun nasıl iyi mi?
satır arası güzel bi isim cidden, ama ben de yasemine katılıyorum ve kitap kokusu diyorum canım
çok geçmiş olsun sosluiyileş bir an evvel emi.
Azra, benim hiç çocuğum olmadı biliyooorrr musun? ( burada küçük emrah ifadesi düşün. :) ) Çocukları çok severim. Anne olmayı çok istiyorum. Fakat bekarım ben hiç evlenmedim. Çocuğum da yok.
Erkek olsam benden habersiz çocuğum var mı bir yerde derdim ama yok olamaz imkansız. Ben hiç doğurmadım.
benim bu yıl 138 olmuş.okuduğumu da bitirebilirsem 139. sanırım böyle de kapanır bu yıl, şu ara okuyamıyorum çünkü.
2014 hedefim 75 olacak. kpss hazırlıklarını artırmam gerekiyor
benim bu yıl 138 olmuş.okuduğumu da bitirebilirsem 139. sanırım böyle de kapanır bu yıl, şu ara okuyamıyorum çünkü.
2014 hedefim 75 olacak. kpss hazırlıklarını artırmam gerekiyor
Estağfurullah canım ne demekGülom ya kusura bakma karıştırdım.Naz8 miş o bebeği hasta olan. sen alıntı yapmışsın şimdi eski sayfaları gezindim buldum.
naz8 in de bebeğine geçmiş olsun bu arada.
Benim hedefim de ancak bu kadar olur...Günaydın bilgeler ,
Bu halim devam ederse , senede 12 ay var, bu durumda bana 12 kitap hedefi yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?