Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

inş dediğin gibi çıkar canım ya, bu yıl bütünlemeyle uğraşmadan geçeyim istiyorum
aileyle olmanın da ayrı bir güzelliği var, mandalina soyup herkese dağıtan biri oluyor mutlaka

Değil mi ya
Sen bu yıl 3. sınıftamıydın

selaaaaaaaammmmmm
Naber Lolikoo, nasıl gidiyor hayat?
iyiyim canım çok şükür
ev okul aynen devam yani
sen nasılsın

satır arası olacak sanırım canım
ayyy çok güzel ben beğendim
geçmiş olsun sosum
ben de haziranda katılmıştım geçen ayın listesinde kaç kitabım vardı ki acep benim

iyi canım çok şükür

Gülom ya kusura bakma karıştırdım.Naz8 miş o bebeği hasta olan. sen alıntı yapmışsın şimdi eski sayfaları gezindim buldum.
naz8 in de bebeğine geçmiş olsun bu arada.

Günaydın bilgeler ,
Bu halim devam ederse , senede 12 ay var, bu durumda bana 12 kitap hedefi yeter

günaydın kitap kurtları

Cehennem 429. sayfadayım dünden bugüne 95 sayfa okumuşum bugün biter bu kitap inşallah 145 sayfam kaldı
hangi kitaba başlasam diye düşünmeye başladım
işler kesat şu sıra fırsat buldukça işyerindede okuyorum
bol okumalı günler diliyorum hepimize

bu arada dün akşam eve gidince saydım eğer atladığım yoksa elimdeki kitap bitince bu sene 74 kitap okumuş olacağım, vasat bi yıl olmuş..

2014 için hedef belirleyemedim henüz
öncelikle ocak ayı için hedefimi koyuyorum 5 kitap..
ocak ayından sonrada yıllık hedefimi belirleyeceğim canlarım..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar Aşknamenin 102. sayfasındayım dün 60 sayfaya yakın okudum. Eğer gözlerim uykuya yenik düşmeseydi daha da okurdum. İskender PALA nın kitaplarını okuyan arkadaşlarımız var mı ? Ben takip etmeye çalışıyorum bu kitabı da çok sardı beni Aşk hikayelerini anlatıyor

Gunaydinlarrr
Is yerimde netim bozuldu telden yazıyom cok mutsuzum
Dun Yekta Kopan aile cay bahçesi ni bititdim ince bi kitapti zaten ben de azcık uykumdan feragat ettim bitti :)
Cok güzeldi ama dili com akiciydi memnun kaldim
Siradaki kitabim ya jojo moyes sevgilimden son mektup olcak ya da elif şafak aşk olcak kargo durumuna göre

Gülom ya kusura bakma karıştırdım.Naz8 miş o bebeği hasta olan. sen alıntı yapmışsın şimdi eski sayfaları gezindim buldum.
naz8 in de bebeğine geçmiş olsun bu arada.
Estağfurullah canım ne demek

Günaydın bilgeler ,
Bu halim devam ederse , senede 12 ay var, bu durumda bana 12 kitap hedefi yeter
Benim hedefim de ancak bu kadar olur...

3KELEBEK, 74 kitap... şahanesin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…