Gunaydinlarrr
Is yerimde netim bozuldu telden yazıyom cok mutsuzum
Dun Yekta Kopan aile cay bahçesi ni bititdim ince bi kitapti zaten ben de azcık uykumdan feragat ettim bitti :)
Cok güzeldi ama dili com akiciydi memnun kaldim
Siradaki kitabim ya jojo moyes sevgilimden son mektup olcak ya da elif şafak aşk olcak kargo durumuna göre
Sevgilimden son mektup a basladim :) madem net yok islerden fırsat buldukca kitap okuyayim :)
Estağfurullah canım ne demek
Benim hedefim de ancak bu kadar olur...
3KELEBEK, 74 kitap... şahanesin!
Konya ben sürekli yeni kitap alıyorum ve yeni çıkanlardan ve düzgün şekilde okuyorum onları çok uygun fiyata nerede verebilirim yada takas bile olur evde heryer kitap doldu taştı ay
Kon
Konumuzda ilk defa görüyorum seni, merhabalar
Ben ukitap diye bir site var, kitap takas ve satış sitesi, oraya üyeyim. Pek çok takas yaptım tavsiye edebilirim.
Kon
Konumuzda ilk defa görüyorum seni, merhabalar
Ben ukitap diye bir site var, kitap takas ve satış sitesi, oraya üyeyim. Pek çok takas yaptım tavsiye edebilirim.
ay ben üye oldum fakat nasıl kitap takas yapıcağımı anlayamadım burda ya bakıyorum kitaplara kitaplarıma ekle falan var o şekilde şeyler çıkıyor ..
Bu ay bebek fikri beni benden aldı.
Kitabıma doğru düzgün konsantre olamadım.
Hala 148. sayfadayım.
Ama artık bebek falan düşünmeyip, kitabıma kendimi vericem.
Zülfü livaneli-Mutluluk :)
Kitapları tek tek aratıp takas ya da satış olarak ekliyorsun. Yine okumak istediklerini de 'istediklerime ekle' de istediklerim listesine alıyorsun.
İstediğin kitapların altında o kitaptan kimlerde varsa yazıyor, onlara mesaj atıp o şekilde anlaşmaya varıyorsun.
Zaten üye karnelerinde o üye ile takas ya da satış yapanlar olumlu-olumsuz yorum belirtirler. Biraz zaman geçirince işleyişi daha iyi anlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?