Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Sevgilimden son mektup a basladim :) madem net yok islerden fırsat buldukca kitap okuyayim :)

ya ben sürekli yeni kitap alıyorum ve yeni çıkanlardan ve düzgün şekilde okuyorum onları çok uygun fiyata nerede verebilirim yada takas bile olur evde heryer kitap doldu taştı ay

selam kızlar nasılsınız kuzenimin verdiği kitapta 92. sayfadayım kendi okuduğum kitapta ise 170lerde

ya ben sürekli yeni kitap alıyorum ve yeni çıkanlardan ve düzgün şekilde okuyorum onları çok uygun fiyata nerede verebilirim yada takas bile olur evde heryer kitap doldu taştı ay
Kon

Konumuzda ilk defa görüyorum seni, merhabalar

Ben ukitap diye bir site var, kitap takas ve satış sitesi, oraya üyeyim. Pek çok takas yaptım tavsiye edebilirim.

Kon

Ben ukitap diye bir site var, kitap takas ve satış sitesi, oraya üyeyim. Pek çok takas yaptım tavsiye edebilirim.

merhabaaa evet cok sık gelmıyorum bu tarafa :) okuyucular bolumunede yenı geldım zaten bende :) cok tesekkur ederım bakıyım bende hemen o halde :)

Kon

ay ben üye oldum fakat nasıl kitap takas yapıcağımı anlayamadım burda ya bakıyorum kitaplara kitaplarıma ekle falan var o şekilde şeyler çıkıyor ..

grip olmaktan nefret ediyorum 1 aydır gribim ha gecti ha gececek diyorum tekrar baslıyor yaa:2::2:

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederiz bilge teyzoşlar bebeğime hastalık iştahsızlık yaptı malesef onuda atlatırız inşallah bende yavaş yavaş kitap okumaya başladım serenad 74. sayfadayım

Bu ay bebek fikri beni benden aldı.
Kitabıma doğru düzgün konsantre olamadım.
Hala 148. sayfadayım.
Ama artık bebek falan düşünmeyip, kitabıma kendimi vericem.

Zülfü livaneli-Mutluluk :)

ay ben üye oldum fakat nasıl kitap takas yapıcağımı anlayamadım burda ya bakıyorum kitaplara kitaplarıma ekle falan var o şekilde şeyler çıkıyor ..

Kitapları tek tek aratıp takas ya da satış olarak ekliyorsun. Yine okumak istediklerini de 'istediklerime ekle' de istediklerim listesine alıyorsun.

İstediğin kitapların altında o kitaptan kimlerde varsa yazıyor, onlara mesaj atıp o şekilde anlaşmaya varıyorsun.

Zaten üye karnelerinde o üye ile takas ya da satış yapanlar olumlu-olumsuz yorum belirtirler. Biraz zaman geçirince işleyişi daha iyi anlarsın.

Bu ay bebek fikri beni benden aldı.
Kitabıma doğru düzgün konsantre olamadım.
Hala 148. sayfadayım.
Ama artık bebek falan düşünmeyip, kitabıma kendimi vericem.

Zülfü livaneli-Mutluluk :)

mutlulugun fılmını cok kere ızledıkten sonra bende kıtabına yonelmıstım bı turlu okuyamadım bende sımdı yenısını okuyorum lıvanelının kardesımın hıkayesınıde tavsıye ederım :)

super bı sıteymıs ya cok tesekkurler evet bıraz kurcalayınca buldum hepsının nasıl oldugunu :) dırek satın alma yokmus evet mesajlasman gerekıyormus falan cok guzel ama :)

yenılerden onerılecek kıtaplar neler kızlar okuduklarınız ask olabılır polısıye olabılır bılım kurgu olabılırrr akıcı şöylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…