Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben filmini hiç izlemedim.
İlk defa okuyorum kitabı.
Bu bittikten sonra leylanın evi kitabını okumayı düşünüyordum ama tavsiyen üzerine kardeşimin hikayesi kitabını da alabilirim.

Bu arada zülfü livaneli-mutluluk 160. sayfadayım:)

ya kızlar ne kadar zekisiniz:)

kitap hedefi:)
şimdiye kadar yıllık kalkınma planı yaptım maddi anlamada
hatta 5 yıllık 10 yıllık
önümüzdeki sene için gezi planı yaptım
öğrenim planı yaptım

ama kitap hedefi hiç aklıma bile gelmemişti:)))))
çok yaşayın emi:)

para tamam
gezme tamam
eğitim tamam

bende 60 kitap hedefi koyyorum yıllık çünkü ilk olcak
bebeğim var çalışıyorum ev işleri artı bde lys ye hazırlanıyorum sanırım 60 anca tamamalarım:))))

bu arada nutuk 150. sayfadayım altını çize çize not ala ala okuduğum için biraz geç ilerliyorum sindire sindire:)

Heyy maşallah, bence çok yüksek bile. Hem bebişli hem okullu bir hayat, üstelik çalışan bir bayan.

Ne diyeyim ben de böyle yetebilirim çoluğa çocuğa karışınca inşallah.

Heyy maşallah, bence çok yüksek bile. Hem bebişli hem okullu bir hayat, üstelik çalışan bir bayan.

Ne diyeyim ben de böyle yetebilirim çoluğa çocuğa karışınca inşallah.

eşim çok yardımcı saolsun hepsini tek başıma yaptığımı söleyemem mesela dün gece 2 de bebiş kalktı eşim sabah ben işe gitcem için beni kaldırmamamış dörde kadar o ilgilenmiş:)
dün akşam yemeğide o yaptı ben bulaşık evle bebişle ilgilendim
hepsini tek başıma yapmama mümküm diil:)

canım Leylanın evini tavsiye ediyorum harika bir kitaptır..

aşk gibiydi okumak da... neden, nasıl müptelası olduğunu, bilen zaten gayet iyi bilirdi; bilmeyene de anlatamazdın bir türlü.

Kızlar bilgisayardan girmiyorum, burdan yazmak da bir gıcık. Yeni kitabım beyaz geceler, daha sonra sohbet etmeye geleceğim. Öpüyorum hepinizi. :*:*

Sudoku Cinayeti'ni hafta sonu bitirmek istiyorum.
Misafir var hafta sonu, bir de dışarıda bir program.
Nasıl biter bu kitap?

iyi akşamlar bilgeler bu aralar kendime çok kızıyorum candy crash saga oyununa acayip kaptırdım nasıl kurtulcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…