- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Eneeee 47 kilo muaffet hocam, ellerinden operim. Bide kalkmis sana spor yap diyorum
Bende pilates seviyorum
Papatya sen citir anneler topigindeydin yanlis hatirlamiyorsam? Sen ne spor yapiyorsun evde?
Hosgeldin beybim, hayirli olsun. Gonlune gore bi is bulursun insallah. Biraz dinlen once.
hoş geldin canımmerhaba bilgelerson finallerini de bitirmiş artık öğrenci olmayan işsiz bir hatun olarak aranıza geri döndüm çok da özledim hem sizi hem kitap okumayı Hakan Günday-Daha'ya başlayacağım.
Marquez-Mavi Köpeğin Gözleri bittigelsin kitaplar gitsin sohbetler ooooh
estağfurullah canımEneeee 47 kilo muaffet hocam, ellerinden operim. Bide kalkmis sana spor yap diyorum
Bende pilates seviyorum
Papatya sen citir anneler topigindeydin yanlis hatirlamiyorsam? Sen ne spor yapiyorsun evde?
Hosgeldin beybim, hayirli olsun. Gonlune gore bi is bulursun insallah. Biraz dinlen once.
günaydınGünaydııınn
Winter Garden syf 214 :) Daha bir bu kadar daha sayfa var ama güzel gidiyor okurum ben bunu
Canım, ben de ulaşamadım. Bir arkadaşım okumuş ben de dinledim.canım o kitaba ben de ulaşmak istiyorum.sen nerden aldın düşün ve zengin ol u.kitap olarak hiçbir yerde bulamıyorum.ya sır şimdiden çalışmaya başladı ya.kitabı o kadar çok okumak istiyordum ki.3 gündür internette arıyorum.yok yok yok.hiçbir yerde yok.ve şimdi bir sürü yerden senin mesajını görüyorum.tarihine bakıyorum 6 haziran 2014.dolayısıyla artık elimde sayılır kitap.kitap olmasa bile dinlemek daha iyidir umarım.nasıl temin edicem canım yardımcı olabilir misin bana
Dinlen işte biraz.selamlar
okullar kapandı yeniden ev hanımı oldum
sağol canım,Rabbim size de nasip etsin inşallah
NE güzel.Teşekkür ederim.. Bu arada ben kitaplarımı yeğenim ve ablamla takas biçiminde değerlendiririm, en son okuyan kütüphaneye bırakır bizim memlekette..
Mezun oldun demek. Tebrik ederim.merhaba bilgelerson finallerini de bitirmiş artık öğrenci olmayan işsiz bir hatun olarak aranıza geri döndüm çok da özledim hem sizi hem kitap okumayı Hakan Günday-Daha'ya başlayacağım.
Marquez-Mavi Köpeğin Gözleri bittigelsin kitaplar gitsin sohbetler ooooh
Ben de.alamut 248
okuyamıyorummmmmzaman bulamıyorum ve çok mutsuzum bu konuda
Deminden beri mesajlarını beğeniyorum. Olsun o kadar.eneeeeeeee kuşumun yanına arkadaş gelmiş
eneeeeeeee kuşumun yanına arkadaş gelmiş
geçmiş olsunyok daha dönmedim ama en kısa zamanda döncem ınsallah
sonra eskısı gıbı devam etcez hep bırlıkte.
bensız bırakmıycam sızıüzülmeyin
merhaba loliss merhaba kızlar
Haftasonu doktora gittim doktor bebeğin cinsiyetini kız gibi gördü. hayırlısı bakalım (gerçi kayınvalidem hep erkek çocuk için dua ediyordu)
sör valla en çok ben bekliyorum seni listeyi devralsan. bende pek okuyamıyorum doktor ilaç verdi çok sersemletiyor.tansiyonum yerlerde geziyor.
Ben denk geldikçe beğeniyorum.:)))
benimkisi hala yalnız.pek beğenenim yok herhalde
Hayırlısı olsun Azracığım. Kız ya da erkek sağlıklı olsun.merhaba loliss merhaba kızlar
Haftasonu doktora gittim doktor bebeğin cinsiyetini kız gibi gördü. hayırlısı bakalım (gerçi kayınvalidem hep erkek çocuk için dua ediyordu)
sör valla en çok ben bekliyorum seni listeyi devralsan. bende pek okuyamıyorum doktor ilaç verdi çok sersemletiyor.tansiyonum yerlerde geziyor.
sağ ol canım,sayenizde kuşum yalnızlıktan kurtulduCanım, ben de ulaşamadım. Bir arkadaşım okumuş ben de dinledim.
Dinlen işte biraz.
NE güzel.
Mezun oldun demek. Tebrik ederim.
Ben de.
Deminden beri mesajlarını beğeniyorum. Olsun o kadar.
oyy yerim ben onu maşallahmerhaba loliss merhaba kızlar
Sen dışarıda çalışmadığın zaman da işe yarıyordun.sağ ol canım,sayenizde kuşum yalnızlıktan kurtuldu
evet biraz dinlenicem
bu yıl ilk kez dinlenmeyi hak ettiğimi düşünüyorum, işe yaramak ne güzel şeymiş meğer
oyy yerim ben onu maşallah
sağlıklı olsun da kız erkek farketmez tabi
kayınvalideler ne isterse ben tersini istiyorum geneldeama bir kızın vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum:26:
Ne listesi yapıyordunuz :26:
Sen dışarıda çalışmadığın zaman da işe yarıyordun.
Kuzun ne yapıyor?
Sevinmiştir.
Neden mi?
Sen evdesin diye.
Ben denk geldikçe beğeniyorum.
Hayırlısı olsun Azracığım. Kız ya da erkek sağlıklı olsun.
biz çenesi düşükler artık buralardayız canım senin kuşu da çiftleriz merak etme
ay sonunda kim kaç kitap okumuş onun listesi yapılıyor ya onu diyor azra
Yavrum ya, kıyamam.canımm sağ ol
kuzum sevindi tabi ''bugün okula gitmiyorum miraycım'' dedim '' aaa anne tatil geldi mi '' diyo
Olgun bir eşin varmış. Maşallah.loliss gülom sağolun güzel dilekleriniz için
zaten sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin hiç önemi yok.işte ilk çocuğum kız olduğu için herkes 2. yi erkek temenni ediyordu.Eşimde boşver sakın kafaya takma peygamber efendimizinde 4 kızı vardı diye teselli etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?