- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
az kaldı canımmm, gelicem ben de çok özledim
Sınava bir aydan az kaldı, sınav bi geçsin de aranızdayım inşallah
Bir aydır da bi kitap bitiremedim zaten, durumum fena
evet, ben de sınav var diye ısrar etmiyorum. Sonrasında bekliyorummm.biliyorum canım sınav yüzünden gelmediğinizi
sonrasında yoğun baskı uygularız zaten gelin gelin diye
Allah yardımcın olsun,boşver kitabı falan sonrasında bol bol okursun inşallah
Karatay diyetini uyguluyorum ben suanda, aslinda diyet degil saglikli beslenmeyi hayatima yerlestirmeye calisiyorum.
Ilk defa mutluyum, istersen ilk kitabini internetten ucretsiz indirebilir okuyabilirsin. Yada mail ile yollayabilirim.
Sende akedemisyensin canan hocayi seversin belki.
Benimde bir kizim daha olsun cok isterim, once saglikli olsun tabi.
merhaba loliss merhaba kızlar
Haftasonu doktora gittim doktor bebeğin cinsiyetini kız gibi gördü. hayırlısı bakalım (gerçi kayınvalidem hep erkek çocuk için dua ediyordu)
sör valla en çok ben bekliyorum seni listeyi devralsan. bende pek okuyamıyorum doktor ilaç verdi çok sersemletiyor.tansiyonum yerlerde geziyor.
allah daha cok ıyılık versın :) yarımkıtap bırakmamamk gerekyarım kalan kitaplar tamamlandıkça çok daha iyiyiym sör
emek verdin o kadar,inşallah karşılığını alırsın canımAynen canım ben de öyle diyorum, sınavdan sonra bol bol vaktim olcak stokları eritmek için
Şimdilik sadece sınav var aklımda, çok stresliyim :18:
Merhaba, konuya böyle üç bin küsürüncü sayfadan giriş yapabiliyor muyuz bilemiyorum, ama ben de gruba dahil olmak isterim.
geçtiğimiz haftalarda Sherlock Holmes'un hikayelerinden oluşan 4 kitap okudum, en çok aklımda kalan şey Sherlock'un yemek yedikten sonra kan beynine değil de midesine gidiyor diye önemli vakalarla uğraşırken yemek yemeyi reddetmesi oldu :) çok mantıklı buldum, arada uyguluyorum :)
şimdi elimde bir kitap var, yazarını tanımıyorum, bi arkadaşı beklemem gerektiği bir sırada marketten öylesine almıştım. onu bitirince geçtiğimiz sene sahaflar festivalinden aldığım bir sürü kitaplarımı okumaya başlayacağım.
Güle güle okuyun.Bugün yeni yeni kitaplar aldım:) grinin 50 tonu, bir muhteşem güneş ve 2cami arasında aşk :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de 5 kg versem.Canım karatayı dinledim bir kaç kere. Yani ben aslında sağlıklı beslenmenin yolunu yordamını az çok biliyorum da yemek yemeyi sevdiğim için boğazıma sahip olamıyorum. Ama kilolu değilim. Fakat 3 kilo versem çok iyi olacak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabii ki gelebilirsiniz.Merhaba, konuya böyle üç bin küsürüncü sayfadan giriş yapabiliyor muyuz bilemiyorum, ama ben de gruba dahil olmak isterim.
geçtiğimiz haftalarda Sherlock Holmes'un hikayelerinden oluşan 4 kitap okudum, en çok aklımda kalan şey Sherlock'un yemek yedikten sonra kan beynine değil de midesine gidiyor diye önemli vakalarla uğraşırken yemek yemeyi reddetmesi oldu :) çok mantıklı buldum, arada uyguluyorum :)
şimdi elimde bir kitap var, yazarını tanımıyorum, bi arkadaşı beklemem gerektiği bir sırada marketten öylesine almıştım. onu bitirince geçtiğimiz sene sahaflar festivalinden aldığım bir sürü kitaplarımı okumaya başlayacağım.
Çok iyi gizlenememişsin ama, gördüm ben seni.Evet, gizli gizli sizi izliyodum
yeni kitabım Oscar Wilde Dorian Gray'ın Portresi
yazarın tek romanymış,bakalım neler anlatmış.....
emek verdin o kadar,inşallah karşılığını alırsın canım
tabiki katılabilirsin
ilk mesajı okuyarak kurallarımızı görebilirsin
hangi kitabı okuyorsun şu anda
Canım karatayı dinledim bir kaç kere. Yani ben aslında sağlıklı beslenmenin yolunu yordamını az çok biliyorum da yemek yemeyi sevdiğim için boğazıma sahip olamıyorum. Ama kilolu değilim. Fakat 3 kilo versem çok iyi olacak.
O zaman herkese tekrar merhaba,
şu anda "bedeli ödenmiş günahlar" adında bir kitap okuyorum. dün başladım daha. öyle üzerinde uzun uzun kafa yorulacak bir kitap değil. Macera türünde bir kitap.
asıl kitaplar bundan sonra gelecek olanlar.
yazarının adını hatırlayamıyorum. sanırım listeye yazarın adına baktıktan sonra ekleyebileceğim.
Biz begeniriz kuzzzuuummm
Canım karatayı dinledim bir kaç kere. Yani ben aslında sağlıklı beslenmenin yolunu yordamını az çok biliyorum da yemek yemeyi sevdiğim için boğazıma sahip olamıyorum. Ama kilolu değilim. Fakat 3 kilo versem çok iyi olacak.
günaydınnn
alamut 332
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
hayatım koşuşturmaya geçiyor
nasıl begendinmi bariben anahtarlıgı hafta sonu gördüm çook begendim
çoook beğendim ama çok okuyamadığım için üzülüyom
aaa ben çoktan eline geçti sanmıştım anahtarlığı :26: beğenmene sevindim kuzum
Hep oyle biliriz ama yemege de dayanamayiz
Bende 2 kilo versem tamamdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?