Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kızlar uçurtma avcısını okuyorum. Süper bi kitap herkese tavsiye ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya, ben o kitabı okudum. nasıl da can yakıcı bir kitap...
şimdi aklıma geldiğinde bile kalbimde bir sızı duyuyorum.

ya, ben o kitabı okudum. nasıl da can yakıcı bir kitap...
şimdi aklıma geldiğinde bile kalbimde bir sızı duyuyorum.

Bende bırakamıyorum bitircem az kaldı. Ama çok tüylerim ürpererek okuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağ ol canım iyi çok şükür
perdeleri makinaya attım,camları silcem birazdan
senden naber

ahh evde olup camları silmek istiyorum
bende çalışıyor numarası yapıyorum iş yok güç yok boş boş oturuyorum sıkıcı günler canım..

günaydın bilge hatunlar Daha sayfa 199'dayım çok da güzel gidiyor sanırım Hakan Günday'ın tüm kitaplarını alacağım
günaydın canım
ben hiç Hakan Günday okumadım, nedense adamı gözümde çok büyütüüyorum
kitapların kapakları falan da bi garip ya, korkuyorum galiba
anlatımı,
cümle kuruşu falan nasıl?
hep felsefe yapıyordur gibi geliyor bana:26:

evet var ağustos sonu çıkacağım canım..
ohh iyi o zaman bol bol temizlik yaparsın

ne temizliği benim tatil 1 hafta olacak ondada tatile gitcem birde kışın 1 hafta kullanacağım
temizliğide hafta sonları yapacağım bu hafta sonu başlayacağım..

ben de çok zaman erteledim Hakan Günday'ı ama birkaç ay önce Kinyas ve Kayra'yı okudum çok sevdim. anlatımı çok güzel, yormuyor insanı, olması gerektiği gibi. kendini hikayenin içinde rahatlıkla bulabileceğin kaptırıp çevirdiğin sayfaların sayısını unutacağın cinsten. Kinyas ve Kayra da öyleydi Daha da öyle ilerliyor. seçtiği konular da basit konular değil. hep ucu toplumdaki bir soruna dayanan konular seçiyor. örneğin Daha'da doğu-batı arasındaki farklılıkları, doğulu insanı babası insan kaçakçısı olan küçük bir çocuğun gözünden anlatıyor. cümleleri de ne basit,sıradan ne de içinden çıkılamayacak kadar zor. destekli, sağlam cümleler vesselam tavsiye ederim

ne temizliği benim tatil 1 hafta olacak ondada tatile gitcem birde kışın 1 hafta kullanacağım
temizliğide hafta sonları yapacağım bu hafta sonu başlayacağım..
şaka yapıyorum canım,1 hafta zaten tabi ki tatilini yap
bizim şu an için öyle bi şansımız yok maalesef,eşim senelik iznini kışın kullanmak zorunda kaldı
bayramdan 1-2 hafta önce memlekete gidicem kızımla o kadar

adamı boşuna gözümde büyütmüşüm desene
ben içinden çıkılamaz cümleler kurduğunu falan düşündüm hep
önyargımdan kurtuldum en azından, ilerleyen zamanlarda alıp okumak nasip okur inşallah

sen bütün sene çok yoruldun git kızınla yap tatilini güzel güzel eşinlede bir daha ki sene yaparsınız kızınında kafası daılmış olur değişiklik iyidir canım..
memleket neresi ki

adamın öyle bir havası var ama değil mi çok cool adam yahu

sipariş ettiğim kitaplardan ikisi geldi yedi güzel adam ve mihmandar. birden fazla kitabı aynı anda alınca hep böyle oluyorum, hangisinden başlayacağım ben şimdi bugün bir aralık bulup birine başlarsam buraya yazarım inş, listeye beni de ekler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…