Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Oyyy ne güzel topik Daha yeni görüyorum. Katılmayı çok isterim. Bekleyen bir sürü kitabım var. Bi de edebiyat öğretmeniyim, utanıyorum kendimden Neyse en kısa zamanda aranıza katılmak isterim. Sevgiler

Oyyy ne güzel topik Daha yeni görüyorum. Katılmayı çok isterim. Bekleyen bir sürü kitabım var. Bi de edebiyat öğretmeniyim, utanıyorum kendimden Neyse en kısa zamanda aranıza katılmak isterim. Sevgiler
Hoşgeldiniz

Yöneticimiz kitap okumaya gitti,ben yardımcı olayım(sekreter gibi hissettim) ilk sayfamızı okudunuz mu? Tüm kurallarımız orada yazıyor.

Teşekkür ederim, hoşbuldum

Evet okudum kuralları, biraz düşünme payı istiyorum Şaka bi yana. Devamlılık olmasını istemiş konu sahibi, haklı olarak tabi ki. En kısa zamanda gelcem.

çok iyi bir konu olmuş bu okumak konuşmayı düzgünleştirdiği gibii kültürlü bireylerin yetişmesine katkı sağlıyor..
şuan okuduğum kitap Olasılıksız Adam Fawer 158.sayfadayım..

Ben geldim. Raporumu vereyim sonra yine kitap okumaya gitcem.
Tam 100. sayfadayım. Güzel gidiyor. Dün pek okuyasım gelmemişti ama şimdi sardı.

çok iyi bir konu olmuş bu okumak konuşmayı düzgünleştirdiği gibii kültürlü bireylerin yetişmesine katkı sağlıyor..
şuan okuduğum kitap Olasılıksız Adam Fawer 158.sayfadayım..

Başlığımıza katılmanın bazı kuralları var ilk sayfamızı okudunuz mu?

Eğer şartları yerine getirip devamlılık sağlarsanız aramızda görmek isteriz sizi de.

Teşekkür ederim, hoşbuldum

Evet okudum kuralları, biraz düşünme payı istiyorum Şaka bi yana. Devamlılık olmasını istemiş konu sahibi, haklı olarak tabi ki. En kısa zamanda gelcem.

Eğer her gün kk'ya uğrayan biriyseniz çok da zor değil aslında ama sevdim bunu bilinçli katılımcı adayı

burun

Ama bu dünyada hiçbir sey sürekli değil; bu nedenle de nese, ikinci dakikada, birincidekinden farklıdır;
üçüncüde bir derece daha zayıflar, sonunda bütün bütün yok olur, eski durumumuza döneriz; suda
genisleyen
halkaların, sonunda suyun yüzeyiyle bir olup yitmesi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…