Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ey, siz hayırseverlik tüccarları! Yoksullara gidin ve öğrenin, çünkü
sadece yoksullar hayırseverdir. Onlar kendilerine gereksiz olanı vermezler, çünkü fazlası ellerinde yoktur...
Kendilerinde fazla olan seyleri verirler ve asla saklamazlar, hatta çoğunlukla kendilerine bile gerekli olan
seyleri insafsızca verirler. Köpeğe atılan bir kemik hayırseverlik değildir. Hayırseverlik, siz de en az köpek
kadar açken onunla paylastığınız kemiktir.

O gece özellikle kovulduğum bir ev vardı. Yemek odasının verandaya bakan pencereleri açıktı ve
pencerelerin arasından börek, hem de büyük bir etli börek yiyen bir adam gördüm. Açık kapının önünde
durdum, benimle konusurken bile yemeye devam etti. Zengindi ve daha az talihli olan hemcinslerine karsı
belli ki bir hınç duyuyordu.
Yiyecek bir sey isteğimi kısa kesti: "Çalısmak istediğine inanmıyorum."
Simdi bu, konu dısıydı. Çalısmakla ilgili herhangi bir sey söylememistim.

Son düzenleme:
bir dolarım yok diye beni üç aylık esarete gönderecek olan bu
iğrenç yaratığa öfkelenmistim. Bunun ötesinde, bu adamın, polislerin ücretinden de pay aldığını seziyordum.
Sonunda onu yola getirdim. Bes on dolarlık duygularını ve onurunu yaraladım.

Jack London _ Demiryolu Serserileri, bitirdim

çok sıkıcıydı, yarım bıraksaydım asla devam etmeyecektım
o derece sıkıcıdıydı.

okuyucu dadlucadu, madem 2 kıtap okuyacaksın baştan söylemelısın bunu
şimdi ben sana ne verdım, ne ettım bilmiyorum.

bilgi verır mısın bana?

sevgili Sör'üm dün Sessiz Odanın bilgilerini verdim. onun için 8 gün verdin bana
gecede Fısıltının bilgilerini verdim ve onun için kaç gün verecen diye merak ediyorum

Pucca bitti.Nazan Bekiroglu - Lâ kitabı ıcın sure ıstıyorum.Kıtabın her bır hecesını detayıyla okuyorum tekrar tekrar bıraz agır gıdıyorum bu yuzden..384 Sayfa.. Sure ıstıyorum :26:

sevgili Sör'üm dün Sessiz Odanın bilgilerini verdim. onun için 8 gün verdin bana
gecede Fısıltının bilgilerini verdim ve onun için kaç gün verecen diye merak ediyorum

Bence ayrı ayrı vermsin hedefleri,zten öyle olursa listede de karışır her şey.

Ben e iki kitap okuyorum iki kitap için hedef veriyor sör bana mesela diyorum iki kitap toplam 652 sayfa ona göre hedef oluşturuyor. Bence senin de öyle olursa daha pratik olur.

kaldığım yerden devam akşam bildireceğim
Bide bana kitap tavsiyesi istiyorum ağır olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…