• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınlar.

Dün akşam kitaplığımda kalan okumadığım tek kitabı almak için bakınırken 7 başka kitap daha buldum. Kayınpederim bize geldiğinde kitaplarımdan seçer ve okuyunca geri getirir. Sanırım geri getirirken kitaplar doğuruyor :) Çok sevindim, farketmemiştim şimdiye kadar. Tıpkı benim gibi yazar adına göre sıraya koymuş kitapları. Ben de içlerinden Aleksandr Puşkin- Yüzbaşının Kızı'na başladım.
Ya ne guzel bana da lazim oyle bir kayinpeder. Aldigi kitabi geri getiren insanlar da varmis demek :)

Bak şimdi yaaa
Budaladan sonra nasıl okurum o tuğla gibi kitabı demiştim,
Hayır yani neden özendiriyorsunuz ben planımı yapmıştım ama
Napim şimdi hmmm napimmm gidim alim mii:rolleyes::KK15::nazar::deli:
Olmaz ama yani olmaz bukadar canım bu nedir,
hayret bişiiiii kardeşim
:olamaz::KK48::21::KK200::KK200::KK15::nazar:
4 ciltli olani tavsiye ederim. Ve az cok dogru tahmin ediyorsam kesinlikle cok seveceksin Ince Memed'i.

Kızlar günaydın,Masalını Yitiren Dev'i dün akşam resmen soluksuz okuyarak bitirdim.Kitap, yazarının bir otobiyografisi aslında.Bu zamana kadar Şeker Portakalı dışında hiçbir kitabı okurken ağladığımı hatırlamıyorum.Yazarın çocukluğunda insanın hayal edemeyeceği acıları yaşadığını okuyorsunuz ama kitap sonunda karanlıkların aydınlığa dönüşebileceğini görüyorsunuz.Şiddetle tavsiye ederim.
Listeme ekliyorum hemen

Algernon'a çiçekler, kamelyalı kadın , gurur ve önyargı , Cengiz hana küsen bulut 4 taneymiş
Keyifli okumalar :kahve:

ondan başka bir sürü derdim var ama.. bu dert değil takıntı sadece.. kullanış tarzında nasıl sıkıntı olacak ki normal açıp okuyorum.. kimi kapağı arkaya doğru kıvırır onada sinir olurum o kadar dikkat ediyorum yine şahlanıyor:işsiz:

bende öyle koyuyorum eski koyduklarıma bakayım olmadı düzelmişler mi?
Ustune Budala'yi koy kesinlikle duzelir :KK70:

ondan başka bir sürü derdim var ama.. bu dert değil takıntı sadece.. kullanış tarzında nasıl sıkıntı olacak ki normal açıp okuyorum.. kimi kapağı arkaya doğru kıvırır onada sinir olurum o kadar dikkat ediyorum yine şahlanıyor:işsiz:

bende öyle koyuyorum eski koyduklarıma bakayım olmadı düzelmişler mi?
Takıntı yaptıkça mutsuz olmaman imkansız. Bu kadar kendini yorma nacizane fikrim.

Günaydın
Mutluluk'a devam ediyorum hâlâ, yazık huysuz bebekle okumak zor biraz:anne:
Bugün bitirmeye çalışacağım inşallah
böyle kıskançlık görmedim ben:)
ve tabiki okunmamış 1346515464 tane kitabım olmasına rağmen 1984 ü ben de aldım almasaydım kusur kalırdım:)
yanına

jose saramago-kopyalanmış adam
jose saramago-ölüm bir varmış bir yokmuş
hasan ali toptaş-kuşlar yasına gider (lolışcıiğimin tavsiyesi)
ve tabiki 1984 ü aldım :)

bir zamanlar kendime söz vermiştim kitap almıycam diye ama sözümü tutmuş sayılırım ucuz olursa demedim ki kitap almıycam dedim :) ay neyse alamadığım günlerimin acısını çıkarıyorum:) bişe olmaz fazla kitap göz çıkarmaz:)
güle güle oku kuzum, kuşlar yasına gider'e içim gidiyor ama söz verdim elimdekiler bitmeden kitap almayacağım :kızgın:
Bak şimdi yaaa
Budaladan sonra nasıl okurum o tuğla gibi kitabı demiştim,
Hayır yani neden özendiriyorsunuz ben planımı yapmıştım ama
Napim şimdi hmmm napimmm gidim alim mii:rolleyes::KK15::nazar::deli:
Olmaz ama yani olmaz bukadar canım bu nedir,
hayret bişiiiii kardeşim
:olamaz::KK48::21::KK200::KK200::KK15::nazar:
ince memed tuğla gibi değil ki, hatırladığım kadarıyla en kalını 3.kitap o da 500 küsür sayfa:KK51:

Hee tek ciltte toplananı diyorsan bilemem

Günaydın herkese
OKYANUSYAA OKYANUSYAA göndersene hakikaten
Hay hay :))
Günaydın

güle güle oku kuzum, kuşlar yasına gider'e içim gidiyor ama söz verdim elimdekiler bitmeden kitap almayacağım :kızgın:

ince memed tuğla gibi değil ki, hatırladığım kadarıyla en kalını 3.kitap o da 500 küsür sayfa:KK51:

4 kitap ortalama 450 sayfadan 1800 sayfa degil mi. Başlayinca bitirmek gerekmiyor mu ki :) tuğla gibi demem bundan

Günaydın

almaaaa gününde alalım
günün ne zaman :KK53:

günaydın

bir kadının yaşamından 24 saat bitti sonrasında paulo coelho-casus yavaştan başlayayım dedim kitap o kadar akıcı ve güzel ki zaten kısaydı o da bitti sıradaki kitabıma karar vermedim akşam vericem, herkese iyi okumalar:KK200:
Eşim almıştı bana Casus'u akıcıydı ama daha derinlemesine işlenebilirdi. konu itibariyle dikkat çekici. kitap bitine tekrar Mata Hari hakkında araştırma yapmaya teşvik etmişti beni :KK16::super::super:

Eşim almıştı bana Casus'u akıcıydı ama daha derinlemesine işlenebilirdi. konu itibariyle dikkat çekici. kitap bitine tekrar Mata Hari hakkında araştırma yapmaya teşvik etmişti beni :KK16::super::super:

benim daha önce mata hari hakkında pek bilgim yoktu ön bilgi açısından iyi oldu ama evet derin bir kitap değildi kuzum
zaten sadece avukatıyla yazışmalarından yola çıkarak kurgulamış paulo coelho
ben şimdiden mata hariyle ilgili kitapları filmleri araştırmaya başladım :KK200:

benim daha önce mata hari hakkında pek bilgim yoktu ön bilgi açısından iyi oldu ama evet derin bir kitap değildi kuzum
zaten sadece avukatıyla yazışmalarından yola çıkarak kurgulamış paulo coelho
ben şimdiden mata hariyle ilgili kitapları filmleri araştırmaya başladım :KK200:
Bulduğunda beni de bilgilendirirsen çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk ama çoooooookkkkk mutlu olurum :KK15::KK68::KK23:

Back
X