- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #3.561
Ya ne guzel bana da lazim oyle bir kayinpeder. Aldigi kitabi geri getiren insanlar da varmis demek :)Günaydınlar.
Dün akşam kitaplığımda kalan okumadığım tek kitabı almak için bakınırken 7 başka kitap daha buldum. Kayınpederim bize geldiğinde kitaplarımdan seçer ve okuyunca geri getirir. Sanırım geri getirirken kitaplar doğuruyor :) Çok sevindim, farketmemiştim şimdiye kadar. Tıpkı benim gibi yazar adına göre sıraya koymuş kitapları. Ben de içlerinden Aleksandr Puşkin- Yüzbaşının Kızı'na başladım.
4 ciltli olani tavsiye ederim. Ve az cok dogru tahmin ediyorsam kesinlikle cok seveceksin Ince Memed'i.Bak şimdi yaaa
Budaladan sonra nasıl okurum o tuğla gibi kitabı demiştim,
Hayır yani neden özendiriyorsunuz ben planımı yapmıştım ama
Napim şimdi hmmm napimmm gidim alim mii
Olmaz ama yani olmaz bukadar canım bu nedir,
hayret bişiiiii kardeşim
![]()
Listeme ekliyorum hemenKızlar günaydın,Masalını Yitiren Dev'i dün akşam resmen soluksuz okuyarak bitirdim.Kitap, yazarının bir otobiyografisi aslında.Bu zamana kadar Şeker Portakalı dışında hiçbir kitabı okurken ağladığımı hatırlamıyorum.Yazarın çocukluğunda insanın hayal edemeyeceği acıları yaşadığını okuyorsunuz ama kitap sonunda karanlıkların aydınlığa dönüşebileceğini görüyorsunuz.Şiddetle tavsiye ederim.