- Konu Sahibi _asmunikal_
- #9.161
Tüm arkadaşlarımı tebrik ederim ilk üçe girenleri daha çok tebrik ederim
Hepimiz superiz okumaya devam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ben de gözyaslari icinde okumustumElimden kitabı bırakıp da gidip yatamıyorum ve dakikalardir gozyasimi tutamıyorum.
İnsanların böylesine kullanılması,,kandirilmasi,savaşa suruklenmesi...
Aynı ülkelerin onyillarca farklı farklı düşmanlarla savaşması,dönüp kendileriyle savaşması..
Gencecik ölümler,kopan bacaklar kollar,tecavüzler,yetim kalan çocuklar..
Hele hele kusursuz bir din olan,insana,kadına bu kadar değer veren İslam'ın nasıl yansıtıldığı.. Aklim almıyor almıyor.
Eki Görüntüle 1992085 Eki Görüntüle 1992087
Taliban'ın buyrukları.
Uçurtma uçurmak bile yasak...
Bin Muhteşem Güneş.
Nar Agaci biterseİskender Pala - Efsane ortak okuma kitabımız. Ama bir tek ben okuyacağım sanırım![]()
Hemen bakıyorum canımcım. Çok merak ettim Ömer Hayyam'ı
İş Bankası Kültür Yayınlarında da Rubailerinin çevirisi varmış Dörtlükler olarak. İlk siparişimde alacağım onu da, çok ilgimi çekti
İskender Pala'nın anlatımını çok seviyorum. Elimdeki kitapları her ay ya da iki ayda bir okuyarak bitirip yenilerini alacağım sonra
O zaman sen salı başla, ben de cuma cumartesi başlar yetişirim sana![]()
leyleklerin uçuşu syf 50kalinkaselin Ellerine saglik onca yoğunlukta yukumuzu çekiyorsun
Tüm arkadaşlarımı tebrik ederim ilk üçe girenleri daha çok tebrik ederim
Hepimiz superiz okumaya devam![]()
Ayda 11 veya 15 kitap okuyan biri olarak kendi adıma konuşayım akşamları televizyon seyretmiyorum gün içinde fîrsat buldukça okuyorum işte potron ben olduğum için karışan yokMasaAllah
arkadaslari ben de tebrik ederim
yanlis anlamazsaniz ilk üce giren arkadaslar
bir ayda nasil bu kadar cok kitap okuyabildiniz
gercekten muhtesem![]()

Ben okumuştumHepinize mutlu günlerYıllardır kitaplığımda olan ama okumadığım "Kürşat Başar-Başucumda Müzik kitabına başladım. Çok ama çok methediliyor. Okuyanlar var mı?
![]()