• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Daha yeni evliyim ya ondandır :p
Benim çok havlu gelmişti dedim ya, arada sade olan 3-5 tane ya var ya yoktur. Diğerleri hep bi yerinden süslü, onları bırakıp da yeni almak da istemiyorum. Ben 2-3 güne bir değiştirirm bide havluları çok oluyorlar öyle olunca. 1-2 seneye bunları eskitip ben de düz havlulara geçmeyi planlıyorum :KK53:

Kendi kendini yoruyorsun cesminazim ya. Utu lafini duyunca kosarak uzaklasiyorum ben :KK48:

Bu Tutunamayanlar resmen içimi huzursuz ediyor benim de. Sakin okumak lazım, konsantre olmak lazım diye yatmadan önce elime alıyorum ancak o zaman da 5-10 sayfa okuyup uykum geliyor. Bu akşam da misafirlerim gelecek zaten pazar günü döneceklermiş. Sanırım kitaba bir süre ara vereceğim. Sakin ve müsait zamanımda sil baştan başlayacağım.
Yarın sabah yeni kitaba başlarım sanırım işe gelirken.
Okunmayı bekleyen kitaplarım bunlar. İlk sıraya canım @kalinkaselin ciğimin güzel hediyelerinden birini koyacağım.
15825944_10154218338453671_5496795057434356971_n.webp

_asmunikal_ _asmunikal_ bizi dereceye girenlere yazmış ilk sayfada :KK200:

Hedeflerimiz de ne tatlı olmuş öyle :KK73:
Ya 2016 hedefim çok az geliyor gözüme 51 yapıp bu seneyi geçesim var en azından ama son ayda yine sıkışmaktan korkuyorum :olamaz: İşler de yoğun olacak bikaç haftaya kadar, yanımda çalışan arkadaş doğum iznine ayrılıyor. Ne yapsam acaba :kızgın:

Bu Tutunamayanlar resmen içimi huzursuz ediyor benim de. Sakin okumak lazım, konsantre olmak lazım diye yatmadan önce elime alıyorum ancak o zaman da 5-10 sayfa okuyup uykum geliyor. Bu akşam da misafirlerim gelecek zaten pazar günü döneceklermiş. Sanırım kitaba bir süre ara vereceğim. Sakin ve müsait zamanımda sil baştan başlayacağım.
Yarın sabah yeni kitaba başlarım sanırım işe gelirken.
Okunmayı bekleyen kitaplarım bunlar. İlk sıraya canım @kalinkaselin ciğimin güzel hediyelerinden birini koyacağım.
Eki Görüntüle 1934967
ruhi mücerret okusana
eğlenirsin iyi gelir moral bozukluğuna

edit: dublörün dilemması da olabilir tabi o benim favorim ama rıhi mücerret daha kolay okunuyor idi sanki

Back
X