- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #13.681
Kargoyu alacak baykuş aldığını yazmasın lütfen
Alper ateşlenip hastaneye gidecek diyorum sadece sana :) okurken beni hatırlaSeneye başganımız belliSenide çok seviyoruz ama başgan
Bana uyar güzel hatun.
Deme öyle canım çekiyor
Alper ateşlenip hastaneye gidecek diyorum sadece sana :) okurken beni hatırla
"Benim için bir tutku fakat benden çok daha iyi okur arkadaşlarımız var, onlar açıklasın bence." yazacaktım ki zaten açıklamışlar. Bayıldım yazdıklarınıza...Günaydın
Peki Filozofcuğum, kitap okumak hobi midir, yoksa bir yarış mıdır?
Kıyamam kuzum az daha sabır. Senden halliceyim ben deÇok güzel sorular ve sohbetler dönüyor bugün ama adapte olup cevap bile veremiyorum. Sinirimi zıplattılar yine işyerinde. 2 ay daha dayanmam lazım ama gerçekten çok zorluyorlar
Kıyamam kuzum az daha sabır. Senden halliceyim ben de
Gideceğin kesinlesince tahamül kalmıyor ama kendini şu gün çıkacağım o güne kadar olacak herşey geçici diye motive etsen?İnsan gitmeyi kafasına koyunca hepten zorlanıyor bir de ya. Neden çekiyorum ki ben bunları basayım gideyim diyorum. Resmen zor sabrediyorumKötü kalpleri karşılarına çıksın inşallah hepsinin
Gideceğin kesinlesince tahamül kalmıyor ama kendini şu gün çıkacağım o güne kadar olacak herşey geçici diye motive etsen?
Ben de azıcık işe yarıyor.
özeli kamusu hepsi aynı bunlarınÖyle yapıyorum zaten kuzum, şuan basıp gitmiyorsam tek sebebi o. Az daha sabretmem lazım.
Ama yönetici oda basıyor hesap sormak için. Ve ortada yanlış bişey yok, onun algısının kapalılığı var sadece. Zoruma gidiyor artık..
Amin.özeli kamusu hepsi aynı bunların
egolarında boğulsunlar inşallah
Kargoyu alacak baykuş aldığını yazmasın lütfen
Öyle yapıyorum zaten kuzum, şuan basıp gitmiyorsam tek sebebi o. Az daha sabretmem lazım.
Ama yönetici oda basıyor hesap sormak için. Ve ortada yanlış bişey yok, onun algısının kapalılığı var sadece. Zoruma gidiyor artık..
özeli kamusu hepsi aynı bunların
egolarında boğulsunlar inşallah
Çok zor anlamayan kendini bişi sanan insanlar ile çalışmak Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?