• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

günaydın
listemiz açıklanmış birinci olan arkadaşları tebrik ediyorum :KK200:
@kalinkaselin emeklerin için çok sağol hakkın geçiyor bize :KK200: benim hedefim 45 olsun düğünüm yaklaşıyor daha fazla arttırmıyorum, kasım ayı için izin isteyeceğim zaten.

Tarık Buğra Osmancık bitti. Küçük Ağa kitabını daha çok beğenmiştim. Hafta sonu okuyacak vaktim yok diyip duruyordum, varmış zorlayınca :) yeni kitabım Yaşar Kemal Üç Anadolu Efsanesi gün içinde başlarım.
hepinize sevgiler :KK200:

Hayırlı olsun şimdiden.

Yarın doktora gideceğim inşallah :olamaz: çok teşekkürler :KK19:

Geçmiş olsun canım.

Bir hasta da ben.
Okuyamadım bugün hiç.
Dün okumuştum

Duyguları Becermek sayfa 110

Çok geçmiş olsun.

Selamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.

Allah annene şifa, size sabır versin.

Allah şifa versin annenize inşalllah. Sizlere de sabır ve güç versin.

Back
X