• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

kızlar kızlar kızlar
ben geldim :)) sevdiceğime kavuştum çok şükür (askerdeydi) :KK68:
Semerkant elimde sürünecek diye korktum ama devam ediyorum sayfa 245 e geldim. şimdiden favori kitaplarımdan diyebilirim. ileride tekrar okumak istiyorum.
Bu arada leyla ile mecnun :KK200: ben :)
ben daha 77. sayfadayım
uzun uzun okuyabilmek istiyorum çok ilgi çekici cidden

kızlar kızlar kızlar
Semerkant elimde sürünecek diye korktum ama devam ediyorum sayfa 245 e geldim. şimdiden favori kitaplarımdan diyebilirim. ileride tekrar okumak istiyorum.
gözün aydın canım:KK36: eşimi 15 ay beklemiştim asker yolu gözlemenin ne olduğu çok iyi bilirim:işsiz:

kızlar kızlar kızlar
gözün aydın canım. hayırlı olsun inşallah:KK68:

Günaydın kızlar. :KK200:

Ayşe Kulin Sevdalinkada 80. sayfadayım. Dün puzzlemizi bitirdikten sonra Asmalı konak izlemeye başladık. 1. bölümden itibaren izlicez. İlk bölümden ağlamaya başladım :KK70:

Herkes Sherlock izler, Game Of Thrones izler, Teen Wolf izler :KK70: Biz Asmalı Konak izleriz. :KK70: Napalım memleketimizin dizisi :oops::oops: (Anadolu çocuğu Dalida) En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Ya orda ki kırmızı beresini takma sahnesi var ya Ergenken feci romantik gelmisti

ayy bende de var buna benzer kitaplar. belki benimki daha fena. pucca :KK70: :KK70: :KK70: hemde 3 kitabı var. ama yalan yok o kitaplar sayesinde kitap okuma alışkanlığım baya ilerledi :KK70: :KK70: kitaplıktan çıkarmak istiyorum bazen ama diyorum alıp okumuşum dursun bari diyorum ama biri görecek diye de utanıyorum
Pucca ya laf yok :)) ben seviyorum yeni kitabında çıkınca alacağım:)

Pucca ya laf yok :)) ben seviyorum yeni kitabında çıkınca alacağım:)
bende seviyorum ama daha almam kitabını. orası da tercih meselesi tabi. ben onu ilk o yazarken takip ediyordum. şu anda da takipteyim zaten. eşiyle acayip eğlenceli çiftler :KK70: :KK70:

Canım kızlara katııyorum.Çok şiddet var içinde.Bence Çalıkuşu tarzı bir şeyler alabilirsin.

Ben de Leyla ile Mecnun'a niyetliyim:)
5. Bolumdeyim yine basalmıştım pc oldu :( Kışın da sıcak saatleri izledim çok iyi geliyorlar la ya

bende seviyorum ama daha almam kitabını. orası da tercih meselesi tabi. ben onu ilk o yazarken takip ediyordum. şu anda da takipteyim zaten. eşiyle acayip eğlenceli çiftler :KK70: :KK70:
Yeni kitapta eşiyle tanismasini vs anlatacak ya ayrı bi yeri var bende aşk acısı yaşarken söve söve kitaplarını okumuştum:)) acayip rahatlatmisti

Back
X