• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sonunda 1Q84'ü bitirenler kervanına katıldım ben de :KK46:
Sonu herkesin de dediği gibi biraz havadaydı. Hatta kendi kendime dedim "keşke Türk filmleri gibi olsa da sonunda 5 yıl sonra.. diyerek gösterseler kim nerde ne yapıyor" :KK70::KK70:
İşlerim çok bugün. Ama Sevda Sözleri'ni bitirebilirim diye umuyorum. Evde ne okuyacağıma ise akşam karar vereceğim. Keyif alacağım bir kitap istiyorum. Sanırım canım Stefan Zweig' larımdan biri olabilir :KK200:

Sonunda 1Q84'ü bitirenler kervanına katıldım ben de :KK46:
Sonu herkesin de dediği gibi biraz havadaydı. Hatta kendi kendime dedim "keşke Türk filmleri gibi olsa da sonunda 5 yıl sonra.. diyerek gösterseler kim nerde ne yapıyor" :KK70::KK70:
İşlerim çok bugün. Ama Sevda Sözleri'ni bitirebilirim diye umuyorum. Evde ne okuyacağıma ise akşam karar vereceğim. Keyif alacağım bir kitap istiyorum. Sanırım canım Stefan Zweig' larımdan biri olabilir :KK200:

Zweig okursan haber et kuzum, ortak okuyalım. :KK200:

Zweig okursan haber et kuzum, ortak okuyalım. :KK200:

O zaman kesin olarak Zweig okuyorum demek ki :KK200:
Kitaplarımız ortak diye hatırlıyorum kuzu, gündüz okumaya başlarım diyorsan sen seç. akşamı beklerim diyorsan ben eve geçince beraber karar verebiliriz :KK200:
günaydınnn baykuşlar :KK200:
Hafta sonu şehir dışına çıkarsam yanıma alabilirim algernona çiçekleri :KK49:

Bence sen bu haftasonu ufak bi şehir dışı yolculuğu yapabilirsin :kahve:

IMG_4725.webp
Pregreinenin yeni kitabı çıkıyormuş. Devamı mı acep? 21 nisanda çıkacakmış.
Haberiniz var mı?

günaydınnn baykuşlar :KK200:
Hafta sonu şehir dışına çıkarsam yanıma alabilirim algernona çiçekleri :KK49:

O zaman kesin olarak Zweig okuyorum demek ki :KK200:
Kitaplarımız ortak diye hatırlıyorum kuzu, gündüz okumaya başlarım diyorsan sen seç. akşamı beklerim diyorsan ben eve geçince beraber karar verebiliriz :KK200:

Bence sen bu haftasonu ufak bi şehir dışı yolculuğu yapabilirsin :kahve:

bence yapmamalı
otursun oturduğu yerde :sopa:

Back
X